Previzualizare foto – fotografie originală aici

Casian Renaissance
în Sibiu

Preț
la cerere
Adresă
str. Nicolae Brana, 48-50, zona Sub-Est, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
str. Nicolae Brana, 48-50, Sibiu (Bloc 3)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în Casian Renaissance

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 28 februarie 2024
1 camere
37–41 m2
preț la cerere
2 camere
54–61 m2
preț la cerere
3 camere
71 m2
preț la cerere

Casian Renaissance pe hartă Sibiu

str. Nicolae Brana, 48-50, zona Sub-Est, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă amenajat pentru copii, alee de promenadă şi spaţii verzi
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37.3 – 74 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare confortabilă

Ansamblul locativ „Casian Renaissance” se află localizat în partea de Sud-Est a orașului Sibiu, în comuna Șelimbăr, pe strada Nicolae Brana, la numerele 48-50. În apropierea locuințelor noi funcționează supermarketurile: LIDL, Simpa, Transagape și Mega Image și complexul rezidențial este construit la doar câteva minute pietonal față de centrul comercial Shopping City Sibiu.

În proximitatea apartamentelor noi sunt stații de transport public și circulă autobuse. Distanța de la complexul rezidențial „Casian Renaissance” până în centrul orașului Sibiu este de 3 km, până la Gara din Sibiu sunt de parcurs circa 3,6 km și Aeroportul Internațional din Sibiu se află la aproximativ 8,6 km.

Descrierea proiectului rezidențial

Complexul locativ „Casian Renaissance” se formează din 6 blocuri de locuințe inedite, ce sunt proiectate cu un design ornamental și au aspecte foarte atractive. Clădirile locative sunt responsabil construite și dispun de o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat, ce conține stâlpi, grinzi și planșee, acestea fiind bazate pe fundații solide ridicate la 90 cm față de sol. Toate zidurile exterioare ale clădirilor de apartamente sunt realizate din blocuri ceramice perforate cu capacități înalte de izolare termică, aceștia au grosimea de 30 cm și cu grosimea de 15 cm sunt construiți toți pereții interiori despărțitori. Închiderile exterioare ale imobilelor dispun de izolații termice din polistiren de 10 cm grosime și fațadele clădirilor sunt finisate cu tencuială decorativă și sunt decorate cu profile ornamentale, ce creează un aspect romantic și captivant. Acoperișul caselor este de tip șarpantă și învelitoarea este din țiglă metalică. Tâmplăria exterioară instalată la blocuri dispune de un grad superior de izolare termică și fonică, are profil PVC Salamander și trei foi de geam termopan. La fiecare imobil este instalat câte un ascensor performant, care are capacitatea de transportare a maxim 6 persoane. Casa scării din blocurile locative este complet finisată, pe pardoseli sunt placaje cu gresie, iar mâna curentă este din fier forjat.

În incinta complexului locativ sunt prevăzute și 6 spații comerciale, iar pentru copiii rezidenților în curtea complexului locativ este amenajat un spațiu de joacă, de asemenea în complex sunt plantate spații verzi pentru relaxare și sunt organizate alei pietonale. Și accesul în incinta cartierului rezidențial este securizat. Pentru fiecare apartament din acest complex rezidențial este oferit câte un loc de parcare și locatarii beneficiază de depozitare. Toate căile de acces către apartamentele noi din complexul „Casian Renaissance” sunt amenajate, asfaltate și iluminate nocturn.

Detalii de finisare ale locuințelor

Proiectul rezidențial „Casian Renaissance” conține un total de 250 de apartamente primitoare, ce sunt practic compartimentate și dispun de 1, 2 sau 3 camere cu suprafața de la 37,3 mp până la 74 mp. Toate terasele locuințelor sunt fiabil hidroizolate și dispun de placări ceramice cu gresie de exterior de tip antiderapantă. Toate pardoselile apartamentelor sunt turnate cu sape elicopterizate și toți pereții sunt prelucrați cu un strat de glet, iar la intrare în locuințe sunt instalate uși calitative din metal. Sistemul de încălzire al locuințelor este proiectat autonom cu câte o centrală termică proprie de marca Bosh, care este deja instalată în fiecare unitate locativă și toate instalațiile termice sunt montate prin pardoseală. Fiecare apartament din complexul rezidențial „Casian Renaissance” este complet racordat la toate utilitățile generale (apă, gaz, curent electric și canalizare) și este separat contorizat. Și este prevăzut internet prin fibră optică pentru fiecare unitate locativă.

Despre mai multe facilități ale acestor apartamente, despre metodele de plată acceptate de Dezvoltator și toate contactele managerilor de vânzări, puteți citi pe pagina web a complexului rezidențial „Casian Renaissance”, unde vă oferim acces direct din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Casian Renaissance?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Casian Renaissance Sibiu, Casian Residence.

Unde se află Casian Renaissance?

str. Nicolae Brana, 48-50, zona Sub-Est, Sibiu.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Casian Renaissance din Sibiu?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Casian Renaissance?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Casian Renaissance?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC