Previzualizare foto – fotografie originală aici

3Plex Residence
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Gării Selimbar, Sibiu

3Plex Residence pe hartă Sibiu

Aleea Gării Selimbar, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri11 vile triplex și 2 vile duplex
🟧 Parcarepropie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Tip imobilvile triplex și duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe83–150 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare confortabilă cu multă liniște

Proiectul imobiliar de vile „Triplex Residence” este localizat pe strada Aleea Gării, în comuna Șelimbăr din județul Sibiu. Zona rezidențială unde este construit complexul se caracterizează ca o zonă foarte liniștită și totodată foarte aproape localizată de toate facilitățile urbane. De la casele locative este o distanță mai mică de 3 km până la centrul comercial „Shopping City Sibiu”, unde să găsesc hipermarket-urile Carrefour și Kaufland, sunt magazinele Decathlon, Leroy Merlin și multe diverse buticuri plus funcționează o zonă de servicii și diverse puncte de agrement cu food corturi și KFC. Și sunt de parcurs doar 5,7 km de la casele complexului rezidențial „Triplex Residence” până la Piața Mare din Sibiu.

Descrierea proiectului rezidențial cu design unic

Proiectul imobiliar „Triplex Residence” este prezentat cu un număr de 11 vile de tip „Triplex” și 2 vile de tip „Duplex”. Regimul de înălțime al tuturor vilelor este egal, de Parter plus un Etaj.

Casele sunt construite din cărămidă și din exterior sunt izolate termic cu polistiren expandat. Iar fațadele sunt finisate cu tencuială albă plus parțial la balcoane sunt zugrăvite cu culoarea gri, care perfect se combină cu culoarea acoperișului și a profilului tâmplăriei exterioare. Tâmplăria exterioară inclusiv și ușile de la intrare instalate sunt din profil PVC și cu geam termopan. În complex sunt organizate zone verzi plantate și pentru transportul personal al locatarilor sunt prevăzute locuri de parcare supraterane, organizate lângă casă. Drumul interior și drumul de acces către complex este asfaltat și toate spațiile comune din complex sunt îngrijite și înverzite.

Vile cochete perfect finisate

Vilele ansamblului rezidențial „Triplex Residence” sunt ideal compartimentate și oferă mult confort și liniște. Suprafețele utile ale proprietăților locative sunt prezentate de 83 mp și 87 mp. Fiecare locuință beneficiază de câte o terasă superbă și de câte o curte personală amenajată frumos cu suprafața generoasă, care poate ajunge până la 140 mp. La Parterul caselor se află proiectat living-ul și bucătăria deschisă de tip – „Open space” și este un bloc sanitar. În fiecare locuință sunt proiectate câte două camere de baie. La etaj camera de baie este spațioasă și la fel la etaj se află dormitoarele și ieșirile la cele două balcoane. Fiecare vilă se predă cumpărătorului în stadiul de finisare – „la alb”, unde toți pereții interiori sunt tencuiți, prelucrați cu glet și vopsiți cu vopsea lavabilă de culoare albă. De asemenea casele au toate caloriferele instalate și conectate la sistemul de încălzire autonom și la centrala termică proprie. În fiecare casă sunt conduse până la poziții toate instalațiile electrice și cele sanitare.

La dorința și cererea cumpărătorului proprietățile locative se pot preda în versiune de finisare - „la cheie” (cu modificarea prețului). Metodele de plată sunt accesibile și flexibile, inclusiv achiziționarea imobilelor poate fi efectuată și prin programul Prima Casă, prin creditare ipotecară sau plata cash.

Vă invităm să treceți pe site-ul Dezvoltatorului, unde găsiți mai multe informații de care ați rămas interesat și unde sunt afișate toate schemele complexului și a caselor. Pe pagina web oficială a complexului rezidențial „Triplex Residense” sunt oferite toate contactele directe pentru a achiziționa o casă perfectă direct de la Dezvoltator.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și 3Plex Residence Sibiu.

Unde se află 3Plex Residence?

Aleea Gării Selimbar, Sibiu.

Termen de finalizare 3Plex Residence?

3Plex Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în 3Plex Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul 3Plex Residence din Sibiu?

Dezvoltătorul 3Plex Residence este – Optima Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC