Previzualizare foto – fotografie originală aici

Henri Coanda
în Sibiu

Apartamente
de la ‍49 500 €
Prețul / m2
de la ‍1 050 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Henri Coanda, zona Lazaret, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 9 blocuri în această etapă
Încă 9 blocuri
str. Henri Coanda, zona Lazaret, Sibiu (Bloc 1)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Henri Coanda

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 7 februarie 2024
1 camere
47.25–47.74 m2
de la ‍1 048 € +TVA / m2de la ‍49 500 € +TVA
2 camere
56.73–71.9 m2
de la ‍1 759 € +TVA / m2de la ‍99 800 € +TVA
3 camere
75.6 m2
de la ‍1 283 € +TVA / m2de la ‍97 000 € +TVA

Henri Coanda pe hartă Sibiu

str. Henri Coanda, zona Lazaret, Sibiu

Plata în rate la Henri Coanda

Disponibil

 

A. Avans 100%;

 

B. Avans 80%;

 

C. Avans până la 60% sau credit ipotecar;

 

Ipoteca în Henri Coanda

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiansamblu rezidenţial cu multe spaţii verzi şi grad mic de ocupare teritorială, a doar 10 min distanţă de centrul Sibiului, spațiu de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică în condensatie şi radiatoare
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente400
🟧 Număr clădiri10
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+3
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe31.38 – 67.41 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Henri Coandă” se află dezvoltat în partea de Est a orașului Sibiu, în zona Lazaret și locuințele noi se află localizate în apropiere de centrul orașului, nu departe de strada Henri Coandă. În proximitatea blocurilor rezidențiale funcționează supermarketurile Profi și Aldi, sunt farmacii, bănci și câteva cafenele, până la centrul comercial „Promenada se ajunge pe jos parcurgând în jur la 1,9 km. Nu departe de locuințele noi este Liceul Tehnologic „Henri Coandă”, Grădinița „Maria Clara”, se află Palatul Copiilor și Stadionul COMPA.

De la cartierul rezidențial „Henri Coandă” este acces facil către centura orașului Sibiu și către autostrada A10. În apropiere de locuințe sunt stații de autobuz și de la casele noi este de parcurs o distanță de până la 4 km până în centrul Sibiului, sunt circa 3 km până la Gară și aproximativ 8 km până la Aeroportul Internațional din Sibiu.

Prezentare proiect

Proiectul rezidențial „Henri Coandă” se desfășoară pe un teren cu suprafața totală de 27 344 mp și se compune din zece blocuri de apartamente, toate cu aspecte moderne și egal de atractive și toate cu un regim egal de mic de înălțime și cu un grad sporit de rezistență seismică. Blocurile locative sunt responsabil construite cu un Parter plus 3 Etaje și plus un etaj retras și structura constructivă a imobilelor este formată din cadre din beton armat cu ziduri din cărămidă și instalate la clădiri sunt ferestre cu profil PVC și geam termopan de un grad înalt de izolare termică și fonică. La fiecare scară locativă este instalat câte un lift de ultimă generație cu funcționare silențioasă, de marca Schindler, care au capacitatea de ridicare a 450 km și dispun de dimensiunile: 1650 pe 1650. Toate blocurile locative se predau în exploatare în versiune de finisare – „La cheie” (fațadele și spațiile interioare comune).

În curtea cartierului locativ se află o mulțime de spații verzi plantate (care ocupă o mare parte din terenul complexului, mai mult de 24 %) și în curte există amenajate spații special dedicate pentru joaca copilașilor. Accesul în incinta complexului este securizat, iar locurile de parcare sunt organizate supraterane și pentru fiecare apartament achiziționat este inclus în preț câte un loc de parcare. Toate căile de acces până la cartierul locativ sunt complet amenajate, asfaltate și nocturn iluminate. Către complex se ajunge prin drumuri lipsite de ambuteiaje rutiere.

Predarea apartamentelor

În clădirile rezidențiale „Henri Coandă” sunt concepute 400 de unități locative, printre care sunt proiectate unități locative cu 1 – 2 și 3 camere. Suprafața apartamentelor cu o cameră este cuprinsă între 31,38 și 47,74, iar mărimea apartamentelor cu două camere este de la 56,73 până la 71,9 mp și locuințele cu 3 camere sunt proiectate cu suprafața de 75,6 mp. O mare parte din locuințele beneficiază de balcoane primitoare (unele au terase și chiar câte două balcoane), acestea dispun de suprafețele de la 4,96 mp și până la 13,73 mp și terase până la 40 mp.

Apartamentele sunt oferite în vânzare în versiune de finisare – semifinisate. Pereții interiori sunt prelucrați cu tencuială pe bază de ipsos și toate pardoselile sunt turnate cu șape. Toate instalațiile electrice sunt conduse până la poziții și sunt instalate prizele și întrerupătoarele. Sistemul sanitar este complet realizat și în camerele de baie sunt dotate: chiuveta și vasul wc. Prevăzută este în fiecare locuință câte o centrală termică proprie cu funcționare prin condensații și instalate sunt radiatoare calitative în fiecare cameră. La intrare în apartamente sunt montate uși din metal.

Ansamblul rezidențial „Henri Coandă” este dezvoltat de către compania „Imperial Group Sibiu” și dezvoltatorul acceptă plata prin creditate bancară sau din surse proprii. Pentru mai multe informații detaliate despre locuințele noi, vă rugăm să accesați web site-ul complexului rezidențial „Henri Coandă”, unde sunt afișate contactele managerilor de vânzare, care vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Henri Coanda?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Henri Coanda Sibiu, ansamblul residential Henri Coanda.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Henri Coanda din Sibiu?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Henri Coanda?

M² în acest complex costă de la ‍1 050 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Henri Coanda în Sibiu?

Modalități de plata în Henri Coanda: Credit ipotecar, Sistem de plată acceptat:.

Termen de finalizare Henri Coanda?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC