Previzualizare foto – fotografie originală aici

DaVinci Homes
în Sibiu

Garsoniere
de la ‍55 400 €
Prețul / m2
de la ‍1 140 € +TVA
pe ‍140 €
Dezvoltător
Adresă
zona Industrial Vest, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
zona Industrial Vest, Sibiu (Vila Raffaello)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în DaVinci Homes

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 ianuarie 2024
Garsoniere
45 m2
de la ‍1 231 € +TVA / m2de la ‍55 400 € +TVA
2 camere
58–69 m2
de la ‍899 € +TVA / m2de la ‍62 000 € +TVA
3 camere
87–93 m2
de la ‍1 140 € +TVA / m2de la ‍101 500 € +TVA
Penthouse-uri 4 camere
100–110 m2
de la ‍1 158 € +TVA / m2de la ‍127 400 € +TVA

DaVinci Homes pe hartă Sibiu

zona Industrial Vest, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiamenajarea a 4 locuri de joaca pentru copii si a unui teren de fotbal, administrate ulterior de asociatia de locatari, in zona sunt numeroase magazine, centre comerciale
🟧 Încălzirecentrala termica in condensatie si incalzire in pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilvile
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajeexterior finisat la cheie
🟧 Număr camerestudio, garsoniere, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe45–110 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament perfect

Ansamblul rezidențial „Da Vinci Homes” este dezvoltat la intrare în comuna Cristian, la doar câteva minute față de zona Industrială Vest din orașul Sibiu. În zona de amplasare a imobilelor noi se află o mulțime de magazine, centre comerciale și puncte de interes, nu departe funcționează magazinele Metro Cash & Carry, Arabesque, este magazinul JYSK, sunt sucursale bancare și de la blocurile locative este acces facil către centre medicale, unități educative și instituții de învățământ.

În proximitatea locuințelor noi sunt stații de transport public și circulă autobuze, iar nu departe se află Aeroportul Internațional din Sibiu.

Prezentare proiect

Proiectul rezidențial „Da Vinci Homes” se extinde pe un teren de 200 000 mp și se compune din blocuri locative, ce sunt proiectate într-un stil arhitectural deosebit de tip Vilă, în complex există 6 tipuri de vile, toate acestea au aspecte foarte atractive și dispun de un regim de înălțime cu Parter și 2 Etaje, fiecare. Structura constructivă a imobilelor este formată pe cadre din beton armat și casele au un sistem de izolație termică exterior realizat din vată bazaltică, care este și un material cu calități înalte ignifuge. Pe partea exterioară toate vilele sunt complet finisate – la cheie și fațadele sunt îmbrăcate cu piatră naturală în combinație cu inserții de larice siberian. Ferestrele instalate sunt de calitate superioară, au profil PVC cu 5 termo camere și cu 3 foi de geam termopan, în plus instalate sunt și jaluzele exterioare electrice. În interiorul clădirilor locative toate spațiile de folosire comună sunt complet finisate și la casa scării sunt placări cu granit.

Curtea complexului rezidențial este complet amenajată și un mare procent din terenul cartierului este verde plantat cu multă vegetație. Cu echipaje moderne sunt organizate pentru copii 4 locuri de joacă în curtea complexului și este amenajat un teren de fotbal. Accesul în incinta complexului este securizat și locuirile de parcare sunt organizate supraterane. Drumurile de acces către ansamblul rezidențial „Da Vinci Homes” sunt amenajate, asfaltate și lipsite de ambuteiaje rutiere.

Caracteristica apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Da Vinci Homes” dispune de apartamente cu 2 și 3 camere, ce sunt ingenios proiectate cu suprafețele de la 52 mp până la 71 mp. La fiecare etaj al vilelor sunt concepute câte un număr mic de locuințe pentru a păstra intimitatea și a spori confortul de trai, astfel sunt poziționate nu mai mult de 3 apartamente pe fiecare nivel locativ și în total maxim 9 unități locative în vilă (doar într-un singur bloc sunt 12 apartamente, dar unul găzduiește 6 locuințe). Locuințele facilită de balcoane fiabil hidroizolate și complet finisate cu balustrade din sticlă securizată și granit, absolut toate balcoanele sunt poziționate pe partea de Sud și de la toate se deschid vederi spre munți. În folosință apartamentele se predau cu toate pardoselile turnate până la nivel de șapă, cu toți pereții tencuiți cu var-ciment și prelucrați cu 2 straturi de glet peste care este aplicat un start de lavabil. Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare unitate locativă cu câte o centrală termică proprie pe gaz, ce funcționează în condensații și pentru distribuirea uniformă a temperaturii în încăperi toate instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală. Complet realizat este și sistemul de electricitate, cu toate prizele, întrerupătoarele și cu lămpi pentru logii deja instalate. La alegerea cumpărătorilor apartamentele pot fi finisate în trei versiuni cu diferență de preț.

Complexul rezidențial „Da Vinci Homes” este de dezvoltat de agenția imobiliară din Sibiu „New Concept Living”, care a fost înființată în anul 2015 și cu succes dezvoltă obiecte imobiliare de calitate în locuri căutate. Vă invităm să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului unde sunt afișate contactele directe către agenții imobiliari, de la care puteți afla mai multe informații despre minunatele apartamente din vilele proiectului rezidențial „Da Vinci Homes”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut DaVinci Homes?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Da Vinci Residence Sibiu, Da Vinci Sibiu, Davinci Residence.

Unde se află DaVinci Homes?

zona Industrial Vest, Sibiu.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în DaVinci Homes din Sibiu?

Cât costă m² în DaVinci Homes?

M² în acest complex costă de la ‍1 140 € +TVA.

Termen de finalizare DaVinci Homes?

Vila Raffaello, Vila Leonardo, Vila Donatello, Vila Mona Lisa – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC