Previzualizare foto – fotografie originală aici

DaVinci Homes
în Sibiu

Prețul / m2
de la ‍890 € +TVA
pe ‍41 €
Adresa
zona Industrial Vest, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
zona Industrial Vest, Sibiu (Vila Raffaello)
3 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2022

Schițe și prețuri în DaVinci Homes

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 15 martie 2023
Studiouride la 52 m2de la ‍942 € +TVA / m2de la ‍49 000 € +TVA
1 camere37.45–37.54 m2de la ‍1 255 € +TVA / m2de la ‍47 001 € +TVA
2 camere58–69 m2de la ‍978 € +TVA / m2de la ‍65 500 € +TVA
3 camere87–93 m2de la ‍1 038 € +TVA / m2de la ‍93 000 € +TVA
Penthouse-uri100–107 m2de la ‍890 € +TVA / m2de la ‍89 000 € +TVA

DaVinci Homes pe hartă Sibiu

zona Industrial Vest, Sibiu

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiamenajarea a 4 locuri de joaca pentru copii si a unui teren de fotbal, administrate ulterior de asociatia de locatari, in zona sunt numeroase magazine, centre comerciale
🟧 Încălzirecentrala termica in condensatie si incalzire in pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilVila
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajeexterior finisat la cheie

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasament perfect

Ansamblul rezidențial „Da Vinci Homes” este dezvoltat la intrare în comuna Cristian, la doar câteva minute față de zona Industrială Vest din orașul Sibiu. În zona de amplasare a imobilelor noi se află o mulțime de magazine, centre comerciale și puncte de interes, nu departe funcționează magazinele Metro Cash & Carry, Arabesque, este magazinul JYSK, sunt sucursale bancare și de la blocurile locative este acces facil către centre medicale, unități educative și instituții de învățământ.

În proximitatea locuințelor noi sunt stații de transport public și circulă autobuze, iar nu departe se află Aeroportul Internațional din Sibiu.

Prezentare proiect

Proiectul rezidențial „Da Vinci Homes” se extinde pe un teren de 200 000 mp și se compune din blocuri locative, ce sunt proiectate într-un stil arhitectural deosebit de tip Vilă, în complex există 6 tipuri de vile, toate acestea au aspecte foarte atractive și dispun de un regim de înălțime cu Parter și 2 Etaje, fiecare. Structura constructivă a imobilelor este formată pe cadre din beton armat și casele au un sistem de izolație termică exterior realizat din vată bazaltică, care este și un material cu calități înalte ignifuge. Pe partea exterioară toate vilele sunt complet finisate – la cheie și fațadele sunt îmbrăcate cu piatră naturală în combinație cu inserții de larice siberian. Ferestrele instalate sunt de calitate superioară, au profil PVC cu 5 termo camere și cu 3 foi de geam termopan, în plus instalate sunt și jaluzele exterioare electrice. În interiorul clădirilor locative toate spațiile de folosire comună sunt complet finisate și la casa scării sunt placări cu granit.

Curtea complexului rezidențial este complet amenajată și un mare procent din terenul cartierului este verde plantat cu multă vegetație. Cu echipaje moderne sunt organizate pentru copii 4 locuri de joacă în curtea complexului și este amenajat un teren de fotbal. Accesul în incinta complexului este securizat și locuirile de parcare sunt organizate supraterane. Drumurile de acces către ansamblul rezidențial „Da Vinci Homes” sunt amenajate, asfaltate și lipsite de ambuteiaje rutiere.

Caracteristica apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Da Vinci Homes” dispune de apartamente cu 2 și 3 camere, ce sunt ingenios proiectate cu suprafețele de la 52 mp până la 71 mp. La fiecare etaj al vilelor sunt concepute câte un număr mic de locuințe pentru a păstra intimitatea și a spori confortul de trai, astfel sunt poziționate nu mai mult de 3 apartamente pe fiecare nivel locativ și în total maxim 9 unități locative în vilă (doar într-un singur bloc sunt 12 apartamente, dar unul găzduiește 6 locuințe). Locuințele facilită de balcoane fiabil hidroizolate și complet finisate cu balustrade din sticlă securizată și granit, absolut toate balcoanele sunt poziționate pe partea de Sud și de la toate se deschid vederi spre munți. În folosință apartamentele se predau cu toate pardoselile turnate până la nivel de șapă, cu toți pereții tencuiți cu var-ciment și prelucrați cu 2 straturi de glet peste care este aplicat un start de lavabil. Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare unitate locativă cu câte o centrală termică proprie pe gaz, ce funcționează în condensații și pentru distribuirea uniformă a temperaturii în încăperi toate instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală. Complet realizat este și sistemul de electricitate, cu toate prizele, întrerupătoarele și cu lămpi pentru logii deja instalate. La alegerea cumpărătorilor apartamentele pot fi finisate în trei versiuni cu diferență de preț.

Complexul rezidențial „Da Vinci Homes” este de dezvoltat de agenția imobiliară din Sibiu „New Concept Living”, care a fost înființată în anul 2015 și cu succes dezvoltă obiecte imobiliare de calitate în locuri căutate. Vă invităm să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului unde sunt afișate contactele directe către agenții imobiliari, de la care puteți afla mai multe informații despre minunatele apartamente din vilele proiectului rezidențial „Da Vinci Homes”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial DaVinci Homes?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Da Vinci Residence Sibiu, Da Vinci Sibiu.

Unde se afla DaVinci Homes?

zona Industrial Vest, Sibiu.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în DaVinci Homes în Sibiu?

Se oferă spre vânzare studiouri, 1 camere, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în DaVinci Homes?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍890 € +TVA.

Termen de finalizare DaVinci Homes?

Vila Raffaello, Vila Leonardo, Vila Donatello, Vila Mona Lisa – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC