Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vlarina Residence
în Sibiu

Prețul / m2
de la ‍1 227 €
pe ‍472 €
Dezvoltator
Adresă
str. Nouă, zona Comuna Șura Mare, Sibiu

Mai detaliat despre bloc

str. Nouă, zona Comuna Șura Mare, (case individuale)
1 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în trimestrul 4 a anului 2023

Schițe și prețuri în Vlarina Residence

Prețurile și disponibilitatea actualizate 20 martie 2023.
Case 4 camere
97–110 m2
de la ‍1 227 € / m2de la ‍125 000 €

Vlarina Residence pe hartă Sibiu

str. Nouă, zona Comuna Șura Mare, Sibiu

Ipoteca pentru Vlarina Residence

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcompartimentări interioare din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi locuri de joacă pentru copii, parc
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Număr clădiri90 de case single
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+Pod
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisate LA ALB
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe97 si 110 mp utili

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament liniștit și ecologic

Ansamblul locativ „Vlarina Residence” se localizează într-o zonă verde și bine aerisită, pentru a oferi nu numai o viață confortabilă dar și sănătoasă. Complexul rezidențial este dezvoltat pe strada Nouă, în comuna Șura Mare din județul Sibiu. Imobilele noi sunt ferite de gălăgie și aglomerație și se învecinează cu trei păduri din apropiere. Casele sunt ușor accesibile și află la o distanță de circa 4 km față de autostradă, iar până la orașul Sibiu sunt de parcurs aproximativ 8 km, Gara din Sibiu se află la 9 km și sunt circa 12 km până la Aeroportul Internațional din Sibiu.

Caracteristica tehnică și detalii de amenajate a complexului locativ

Ansamblul locativ „Vlarina Residence” reprezintă o comunitate de locuințe confortabile structurate logic într-un cartier locativ de case individuale cu aspecte egale și cu regimuri de înălțime mici, fiecare cu câte un Parter plus Pod. Toate imobilele sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și sunt responsabil construite cu folosirea materialelor calitative și a tehnologiilor de ultimă generație în corespundere cu normele și cerințele în vigoare. Structura constructivă a fiecărei case este bazată de fundații trainice și este compusă din cadre din beton armat cu compartimentări interioare și cu toate închiderile exterioare realizate din cărămidă. Tâmplăria exterioară instalată la case dispune de geam termopan și profil Rehau. Fațadele imobilelor sunt izolate termic cu un strat de polistiren expandat și sunt placate cu piatră naturală într-un stil arhitectural de eleganță modernă.

În incinta cartierului locativ este plantată o zonă de parc cu locuri de joacă modern echipate centru copii, sunt alei pietonale amenajate și pavate de la Elis. Proiectul rezidențial este prevăzut cu un minimarket în incintă și cu o grădiniță. Locurile de parcare sunt organizate supraterane, proprii pentru fiecare unitate locativă. În complex sunt prevăzute și locuri de parcare exterioare organizate pentru vizitatori, iar drumurile de acces și străzile interioare sunt asfaltate și iluminate. La intrare pe teritoriul cartierului locativ este instalată barieră de acces și întreg complexului dispune de sistem de supraveghere video.

Prezentare case

În total sunt concepute 90 de unități locative în complexul locativ „Vlarina Residence”. Casele sunt proiectate cu 4 camere, unde se află inteligent compartimentate 3 dormitoare, camera de zi spațioasă și este bucătăria separată, sunt două blocuri sanitare și imobilele facilită de terase acoperite. Suprafața caselor este cuprinsă între 95,61 mp utili și 152 mp construiți, în dependență de modelul ales. Fiecare casă este îngrădită cu gard din metal și suprafața terenurilor personale variază între 600 mp și 1050 mp. Se livrează imobilele complet finisate în versiune – „la cheie”. Interioarele sunt placate cu parchet laminat, cu plăci ceramice de gresie și faianță pentru camerele de baie și blatul peretelui de lucru de la bucătărie la fel este finisat cu plăci ceramice de faianță. Finisajele folosite sunt prezentate în 3-4 variante de modele moderne oferite la alegerea beneficiarilor. Camerele de baie sunt complet echipate cu obiecte sanitare instalate (lavoar, wc, cadă). Ușile interioare și exterioare sunt montate. Sistemul termic este realizat prin pardoseală și fiecare casă se încălzește autonom prin centrală termică proprie Vailant cu funcționare pe gaze. Este dotat cablu TV, este acces la internet și telefon. Și întreg complexul are racordare la utilități, în case este apă, curent electric, gaze naturale și canalizare.

Locuințele noi pot fi achitate prin mai multe metode de plată flexibile, sunt oferite și rate de la Dezvoltator. Ansamblul locativ „Vlarina Residence” este dezvoltat de către firma „Vlarina” SRL, care cu succes activează pe piața construcțiilor imobiliare mai mult de 15 ani. Pe site-ul Dezvoltatorului sunt prezentate mai multe detalii și alte informații utile despre dezvoltarea imobilelor noi și sunt oferite toate contactele directe către Departamentul de vânzări, nu ezitați să treceți direct pe pagina web a complexului „Vlarina Residence”.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Vlarina Residence?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Vlarina Residence din Sibiu?

Se oferă spre vânzare case 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Vlarina Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 227 €.

Cum să cumpăr un apartament în Vlarina Residence în Sibiu?

Modalități de plata în Vlarina Residence: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Vlarina Residence?

case individuale – Finalizare în trimestrul 4 a anului 2023.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC