Previzualizare foto – fotografie originală aici

Kastani Residence
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Calea Șurii Mici, 70, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Calea Șurii Mici, 70, Sibiu (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
str. Calea Șurii Mici, 70, Sibiu (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
str. Calea Șurii Mici, 70, Sibiu (Bloc 3)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Kastani Residence pe hartă Sibiu

str. Calea Șurii Mici, 70, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, loc de joaca pentru copii
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente66
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajese poate alege stadiul semifinisat sau finisat
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe59–68 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Kastani Residence” se găsește localizat pe strada Calea Șurii Mici, la numărul 70 în orașul Sibiu. Locuințele noi se învecinează cu Baza Sportivă de tenis „Pamira Sport Base”, iar la o distanță de doar 550 de metri față de locuințele noi se află clubul „Paintball Sibiu” și nu departe este sala de fitness „Habit 30 Fitness Studio”. Pentru cumpărături trebuie de parcurs o distanță de circa 2 km până la supermarket-ul LIDl și sunt 2,4 km până la Kaufland. În proximitatea complexului de locuințe se află Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I”, până la care se parcurg pietonal doar 1700 de metri și sunt 2,4 km până la Școala Gimnazială Nr. 18, iar la 2,8 km se află Școala Finlandeză „ERI Sibiu” și sunt 1,8 km până la Școala Tehnică „Transcom”. De la blocurile locative „Kastani Residence” sunt de parcurs 1,4 km până la Gara Turnișor și 4,7 km până la Gara din Piața 1 Decembrie. Centrul Istoric al orașului Sibiu se află la numai 3,3 km și până la Aeroportul Internațional din Sibiu sunt de parcurs 4,4 km.

Caracteristici tehnice și informații de amenajare

Complexul locativ „Kastani Residence” ocupă un teren de aproximativ 5000 mp și este compus din 3 blocuri de apartamente cu un regim mic de înălțime, cu Parter plus 3 Etaje. Casele locative sunt realizate pe fundații solide din beton armat și au structuri de rezistență realizate pe cadre din beton armat monolit, cu stâlpi, diafragme, planșee de tip dală cu grosimea de 15 cm și pereți exteriori de 25 cm, inclusiv din cărămidă Porotherm sunt realizate și toate compartimentările din apartamente și acestea au grosimea de 11,5 cm. Clădirea locativă dispune de certificat de clasă energetică „A” și termo sistemul exterior placat peste pereții clădirilor locative este format din polistiren expandat/extrudat cu grosimea de 10 cm, iar fațadele imobilelor sunt finisate pe bază de plasă de fibră de sticlă cu tencuială decorativă armată cauciucată într-o combinație rafinată a culorilor alb-crem cu maro. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este din profil PVC de culoare albă pe partea interioară și stejar-auriu pe exterior și au trei foi de sticlă termopană (clară), iar toate glafurile sunt realizate din tablă galvanizată. Toate spațiile comune, casa scării și lifturile sunt cu led-uri iluminate. În fiecare bloc locativ sunt prevăzute câte două spații comerciale la parter.

Curtea complexului rezidențial este cu bun gust amenajată, pe o suprafață de 3500 mp sunt plantate spații verzi (cu gazon, arbuști și copaci ornamentali), sunt organizate locuri de relaxare pentru rezidenți și locuri de joacă pentru copii. Toate aleile pietonale sunt pavate cu dale și/sau plăci ceramice de exterior și drumurile interioare sunt asfaltate. Supraterane în curte sunt prevăzute și toate locurile de parcare. Accesul în incintă este securizat și se face pe bază de cartele.

Finisarea apartamentelor

Ansamblul locativ „Kastani Residence” dispune de 66 de apartamente confortabile, eficient proiectate cu câte 3 camere spațioase, ce sunt decomandat compartimentate și au suprafețele cuprinse între 59 mp și 68 mp. Locuințele au scheme funcționale și dispun de nișe de depozitare. Disponibile în vânzare sunt apartamente finisate „la cheie” sau semifinisate, unde toate pardoselile sunt turnate cu sape de egalizare și toți pereții sunt tencuiți și finisați cu zugrăveli albe sau culori calde/neutre. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal și sunt realizate toate instalațiile inginerești. Sistemul termic autonom constă din centrale termice proprii pentru fiacre apartament și calorifere pentru fiecare încăpere plus termostat de ambient wireless. Imobilele sunt complet racordate la toate utilitățile generale și în fiecare apartament sunt instalate apometre, contoare de gaz și electricitate.

Vă invităm să vizitați pagina web a complexului locativ „Kastani Residence” și să vă alegeți apartamentul mult dorit, să aflați despre restul informațiilor utile și despre toate facilitățile acestui proiect rezidențial.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Kastani Residence Sibiu.

Unde se află Kastani Residence?

str. Calea Șurii Mici, 70, Sibiu.

Termen de finalizare Kastani Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Kastani Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Kastani Residence din Sibiu?

Dezvoltătorul Kastani Residence este – Kastani Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC