Previzualizare foto – fotografie originală aici

Splendor Residence Sibiu
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Calea Turnișorului, 59, zona Turnișor, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

Calea Turnișorului, 59, Sibiu (Bloc A)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
Calea Turnișorului, 59, Sibiu (Bloc B)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Splendor Residence Sibiu pe hartă Sibiu

Calea Turnișorului, 59, zona Turnișor, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente45
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare supraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E/5E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe30–99 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul locativ „Splendor Residence” se află construit pe Calea Turnișorului, la numărul 59, în zona Turnișor din orașul Sibiu. În apropiere de blocurile de apartamente funcționează farmacii, se află Spitalul Militar de Urgență, sunt sucursale bancare, magazine, cafenele și restaurante. De la complexul de locuințe sunt de parcurs pietonal 850 de metri până la supermarketul LIDL și circa un kilometru până la supermarketul Kaufland. La o distanță de aproximativ 800 de metri se află Baza Sportivă „Pamira”, este sala de fitness „Habit30 Fitness Studio” și se parcurg doar 1,4 km până la ștrandul „Aqua Fun”. În apropiere de locuințele noi funcționează diverse instituții de învățământ și este de parcurs o distanță de 1,7 km până la Colegiul Tehnic „Cibinium” și Școala Finlandeză, 1,9 km până la Colegiul Național „Octavian Goga” și 2 km până la Școala Gimnazială Nr. 1 și Grădinița nr. 26. În proximitate sunt stații de autobuze și de la complexul locativ „Splendor Residence” se ajunge până în centrul Sibiului parcurgând 2,5 km, sunt circa 4 km până la Gara din Sibiu și 3,6 km până la Aeroportul Internațional din Sibiu.

Detalii tehnice și informații de amenajare a proiectului rezidențial

Complexul de locuințe „Splendor Residence” se compune din 2 blocuri de apartamente. Primul bloc este construit cu un Parter plus 3 Etaje și plus Etajul 4 este construit Retras, iar blocul doi are un Subsol plus 4 Etaje de apartamente. Structura constructivă a imobilelor se bazează pe cadre din beton armat și pereții ambelor clădiri inclusiv și compartimentările sunt zidite din cărămidă termică. Pe partea exterioară blocurile sunt termo izolate fiabil și finisate cu tencuială decorativă. Tâmplăria instalată este de la firma Salamander, dispune de 7 camere termice și trei foi de geam termopan cu acoperire low-E, precum și toate glafurile (interioare și exterioare) sunt instalate. Ambele clădiri sunt echipate cu câte un ascensor de ultimă generație. Accesul în incinta blocurilor locative este controlat și se face prin intermediul interfoanelor. La Parterul primului bloc locativ sunt prevăzute două spații comerciale, vitrinele cărora sunt proiectate cu ieșire către stradă.

În curtea ansamblului locativ există organizate locuri de joacă pentru copii. Toate locurile de parcare din complexul „Splendor Residence” sunt prevăzute supraterane, unde pentru fiecare apartament este alocat câte un loc de parcare (oferit contra cost).

Finisarea apartamentelor

Ansamblul locativ „Splendor Residence” dispune de 45 de locuințe confortabile, proiectate logic cu terase și balcoane. În blocurile locative sunt garsoniere, apartamente cu 2,3,4 camere și locuințe de tip – Penthouse cu 5 camere, suprafața cărora variază între 30 mp – 99 mp. Se livrează apartamentele complet finisate „la cheie” și dispun de tavane și pereți tencuiți, gletuiți și cu vopsea lavabilă vopsiți. Finisajele folosite sunt durabile și calitative, acestea sunt oferite la alegere dintr-o gamă de modele moderne de parchet laminat, plăci de gresie, faianță și obiecte sanitare pentru echiparea camerelor de baie. În locuințe sunt instalate toate ușile interioare și este ușă din metal la intrare. Centrala termică se află montată și toate radiatoare sunt instalate în camere. Restul instalațiilor inginerești sunt realizate, instalațiile electrice sunt dotate cu prize, întrerupătoare și tablourile de siguranță sunt dotate, inclusiv sunt și prize pentru internet și TV plus cablu TV. Blocurile de apartamente au racordare totală la utilitățile generale și locuințele sunt alimentate cu gaz, curent electric, apă și sunt branșate la sistemul de canalizare.

Pentru a vă programa cu o vizionare la locuințele noi, vă oferim posibilitatea să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Splendor Residence”, unde găsiți mult mai multe informații utile despre construcție, despre finisarea apartamentelor, disponibilitate, metode de plată și contactele directe către managerii de vânzări.

Acest proiect mai este numit și Splendor Residence.

Unde se află Splendor Residence Sibiu?

Calea Turnișorului, 59, zona Turnișor, Sibiu.

Termen de finalizare Splendor Residence Sibiu?

Bloc A, Bloc B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Splendor Residence Sibiu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Splendor Residence Sibiu din Sibiu?

Dezvoltătorul Splendor Residence Sibiu este – BSD Construction.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC