Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ansamblul Mihail Kogalniceanu
în Sebeș

Prețul / m2
de la ‍824 €
pe ‍38 €
Dezvoltator
Adresa
str. Mihail Kogalniceanu, zona Lipoveni, Alba Iulia

Mai detaliat despre blocuri

Puz 2
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Bloc 6
3 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 3 tr. 2024
Puz 1
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Bloc 1
3 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Ansamblul Mihail Kogalniceanu

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 16 martie 2023
3 camerede la 91 m2de la ‍824 € / m2de la ‍75 000 €
4 camerede la 101 m2de la ‍891 € / m2de la ‍90 000 €

Ansamblul Mihail Kogalniceanu pe hartă Sebeș

str. Mihail Kogalniceanu, zona Lipoveni, Alba Iulia

Ipoteca pentru Ansamblul Mihail Kogalniceanu

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţipivnițe incluse în preț
🟧 Încălzirecentrala termica de apartament marca Buderus
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcaresupraterană și garaje
🟧 Regim inalțimeS+P+2E+pod
🟧 Securitatevideo-interfon
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu băi utilate și cu posibilitatea alegerii finisajelor
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–87 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexul rezidențial „Mihail Kogălniceanu” se află localizat pe strada Mihail Kogălniceanu – Costache Negruzzi, în zona Lipoveni din municipiul Alba Iulia. De la imobilele noi sunt doar 900 de metri pietonal până la centrul comercial „Alba Mall”, unde este o varietate de magazine, zone de distracții pentru copii, cinema, fast food-ul KFC, sunt diverse cafenele, restaurante și este o sală de evenimente. O distanță de 800 de metri este până la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș”, sunt 850 de metri până la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” și 950 de metri până la Liceul de Muzică și Arte Plastice. La distanțe ușor accesibile de la casele noi funcționează sucursale bancare, sunt cabinete medicale și se află centrul medical „Clinimed”. De la complexul de locuințe „Mihail Kogălniceanu” este o distanță de 2,9 km până în Piața Unirii și sunt de parcurs circa 3 km până la Gara din Alba Iulia.

Informații generale despre proiectul locativ

Ansamblul de locuințe „Mihail Kogălniceanu” este compus din 8 clădiri de apartamente cu aspecte atractive și regimuri de înălțime egale, fiecare cu câte un Demisol plus Parter plus 2 Etaje și Pod. Casele sunt construite în conformitate cu toate cerințele și normele în vioare și au o structura de rezistență bazată pe cadre din beton armat și umplutura închiderilor exterioare și a pereților interiori este formată din cărămidă termo și fono eficientă Wienerberger Porotherm, cu grosimea de 25 cm pentru pereții interiori și 30 cm pentru pereții exteriori peste care este aplicat un sistem termic de 10 cm format din polistiren. Ferestrele instalate la locuințe dispun de profil PVC de marca Salamander și beneficiază de 5 camere termice plus au geam termopan cu acoperire Low-e solar. Fațadele blocurilor locative sunt finisate cu tencuială decorativă într-o combinație elegantă a nuanțelor calde culorii maro cu bej. La demisolul blocurilor sunt proiectate pivnițe (cu ferestre) și pentru fiecare apartament este alocată câte o pivniță.

Accesul în incinta blocurilor locative este controlat prin sistem cu video interfon.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Mihail Kogălniceanu” sunt organizate supraterane și la demisolurile clădirilor există construite garaje.

Finisajele interioare ale apartamentelor

În blocurile rezidențiale de pe strada Mihail Kogălniceanu sunt proiectate apartamente confortabile cu 1, 2, 3 și 4 camere decomandate. Schemele locuințelor sunt logice și funcționale și apartamentele au suprafețele utile de la 46 mp până la 87 mp. Apartamentele se predau în folosință în versiune – „la cheie”, cu folosirea materialelor calitative și durabile în timp. Finisajele sunt prezentate la alegerea beneficiarilor cu modele moderne de gresie, faianță și parchet (incluse în prețul apartamentului achiziționat). Și fiecare cumpărător facilită (gratuit) de un proiect de design 3D, pentru a viziona cum va arăta interiorul locuinței personalizate. Apartamentele se predau cu camerele de baie absolut echipate și cu toate obiectele sanitare dotate (cadă și lavoar cu baterii, vas wc cu rezervor), toate instalațiile sanitare sunt montate în blocurile sanitare și bucătării. Tavanele și pereții sunt tencuiți, gletuiți și zugrăviți cu vopseli lavabile, sunt instalate uși interioare din MDF și la intrare sunt montate uși din metal. Fiecare unitate locativă se încălzește autonom și are dotată centrală termică proprie de marca Buderus și sunt instalate radiatoare Korado de import Cehia. Instalațiile electrice sunt din cupru cu aparataj Schneider. Locuințele au cablu TV și acces la internet. Blocurile rezidențiale sunt racordate la utilități, au gaz, curent electric, sunt alimentate cu apă curentă și branșate la sistemul de canalizare și toate contoarele sunt instalate separat pentru fiecare apartament aparte și se află poziționate în afara locuințelor.

Pentru mai multe detalii constructive, informații detaliate despre finisarea apartamentelor, detalii legate de achiziționarea direct de la Dezvoltator, vă rugăm să treceți pe website-ul ansamblului locativ „Mihail Kogălniceanu”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Ansamblul Mihail Kogalniceanu?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Ansamblul Mihail Kogalniceanu în Sebeș?

Se oferă spre vânzare 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Ansamblul Mihail Kogalniceanu?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍824 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Ansamblul Mihail Kogalniceanu în Sebeș?

Modalități de plata în Ansamblul Mihail Kogalniceanu: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Ansamblul Mihail Kogalniceanu?

  • Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8 – Finalizare in 3 tr. 2024
  • Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC