Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cornițoiu Residence
în Craiova

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Făgăraș/ Dacia, zona Craiovița Nouă, Craiova

Mai detaliat despre blocuri

str. Făgăraș, 61 (Clădire Făgăraș)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil
str. Dacia, 60E (Clădire Dacia)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

Cornițoiu Residence pe hartă Craiova

str. Făgăraș/ Dacia, zona Craiovița Nouă, Craiova

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–158 m²

Despre ansamblu rezidențial

La liniște amplasat și ușor de accesat

Blocurile ansamblului locativ „Cornițoiu Residence” se află poziționate într-un cartier liniștit din zona Craiovița Nouă și se găsesc pe strada Făgăraș la numărul 61 litera „I” și pe strada Dacia, la numărul 60E, în orașul Craiova. Complexul de apartamente este ferit de gălăgie și aglomerație, dar destul de ușor și rapid de la casele complexului locativ este acces direct către Bulevardul Dacia și către strada Amaradia. Imobilele noi sunt construite în apropierea Parcului Cornițoiu și se învecinează cu Parcul Pedagogic. Pentru cumpărături în apropiere de case funcționează supermarketurile: Profi, Big Family Market, Lidl și pietonal sunt de parcurs în jur la 2 km până la centrul comercial „Aliss Shopping City”, unde se află supermarketul Kaufland, sunt bănci, pizzerii, cafenele și restaurante. În proximitatea imobilelor este o policlinică, funcționează farmacii, sunt centre medicale și saloane de înfrumusețare. În apropiere de complexul rezidențial se găsește centrul distractiv pentru copii „Hapy Land” și sunt următoarele organizații educaționale și instituții de învățământ: Grădinița „Curcubeul Copilăriei”, Liceul Tehnologic „George Bibescu”, Colegiul Tehnic Energetic și Colegiul Național „Ștefan Velovan”. De la blocurile locative este acces către stațiile mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz și de la complexul rezidențial „Cornițoiu Residence” se ajunge rapid până în centrul orașului Craiova parcurgând aproximativ 2 km și 2,3 km până la Gară, iar până la Aeroportul Internațional din Craiova sunt circa 9 km.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare a proiectului

Complexul locativ „Cornițoiu Residence” este format din două clădiri de apartamente cu aspecte atractive și regimuri egale de înălțime cu câte un parter și 6 Etaje locative, fiecare. Corpurile de imobil au aspecte egale și denumiri diferite: „Dacia” și „Făgăraș” în funcție de amplasament. Structura de rezistență a ambelor clădiri este compusă din cadre din beton armat și imobilele sunt anvelopate cu un sistem de izolare exterioare termică format din polistiren de 10 cm grosime. De un grad superior de eficiență izolatoare termică sunt instalate toate ferestrele locuințelor și ușile de la balcoane, acestea sunt din profil PVC și au geam termopan tripan. La casa scării a fiecărei clădiri de apartamente este instalat câte un lift de ultimă generație, cu capacitatea de transportare a 575 km (7 persoane) și cu funcționare sigură și liniștită. Iar la parterul blocului „Dacia” este prevăzut un spațiu comercial. Accesul în incinta blocurilor locative se face prin interfon.

Ansamblul locativ „Cornițoiu Residence” este proiectat cu locuri de parcare supraterane pentru transportul rezidenților (atât pentru mașini cât și pentru biciclete). Accesul către parcarea blocului „Făgăraș” se face din strada Amaradia și de pe Constantin Brâncoveanu coborând spre strada Făgăraș, iar accesul către locurile de parcare ale blocului rezidențial „Dacia” se face direct din bulevardul Dacia.

Despre apartamente

În blocurile complexului locativ „Cornițoiu Residence” sunt prevăzute unități locative cu scheme ergonomic proiectate cu 2-3-4 camere. Cu suprafața de la 47 mp până la 57 mp sunt proiectate apartamentele cu 2 camere, suprafața locuințelor cu 3 camere începe de la 69 mp și ajunge până la 89 mp, iar pentru unitățile locative cu 4 camere suprafețele sunt cuprinse între 94 mp și 108 mp. Și pentru fiecare proprietate locativă sunt prevăzute și balcoane spațioase, ce au mărimea de la 6 mp până la 23 mp. Pentru încălzirea locuințelor sunt instalate centrale termice individuale cu funcționare pe gaz. Și imobilele se predau în folosință cu racordare totală la toate utilitățile generale.

Dacă sunteți interesat de o locuință nouă, calitativ construită și amplasată într-o zonă liniștită și ușor accesibilă, vă rugăm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Cornițoiu Residence”, unde sunt prezentate toate schemele apartamentelor și se găsesc afișate contactele directe către Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Cornitoiu Residence, Cornițoiu Residence Craiova.

Unde se află Cornițoiu Residence?

str. Făgăraș/ Dacia, zona Craiovița Nouă, Craiova.

Termen de finalizare Cornițoiu Residence?

Clădire Făgăraș, Clădire Dacia – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Cornițoiu Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Cornițoiu Residence din Craiova?

Dezvoltătorul Cornițoiu Residence este – Cornitoiu Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC