Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex C&C Residence 2
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 396 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Henri Coandă, 23 colț cu b-dul Tomis, zona Tomis Plus, Constanța

Schițe și prețuri în C&C Residence 2

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 26 martie
2 camere51.55–57.46 m2de la ‍1 192 € +TVA / m2de la ‍68 500 € +TVA
3 camere69.48–167.71 m2de la ‍710 € +TVA / m2de la ‍91 000 € +TVA

C&C Residence 2 pe hartă Constanța

str. Henri Coandă, 23 colț cu b-dul Tomis, zona Tomis Plus, Constanța

Etape dezvoltare

C&C Residence 2
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în C&C Residence 2

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiadăpost ALA, spațiu de joacă copii
Liftlift marca Schindler cu o capacitate de 8 persoane
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcareloc de parcare inclus în preț, parcare subterană și supraterană
Regim inalțimeS+DS+P+5E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente43–199 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasament ideal

Complexul de locuințe „C&C Residence 2” este construit într-o zonă ușor accesibilă și apropiată de o mulțime de puncte de interes din oraș și din stațiunea Mamaia. Imobilul se găsește poziționat pe strada Henri Coandă, la numărul 23 în zona Elvila/Tomis Plus din orașul Constanța și casa de apartamente se găsește chiar la intersecția străzii Henri Coandă cu Bulevardul Tomis. În proximitatea complexului rezidențial funcționează supermarketurile Mega Image, Kaufland și Carrefour, sunt magazinele: IKEA, JYSK, LEMS, Brico Depot, Selgros, Decathlon și Dedeman și este centrul comercial „Tom Shopping Mall”, iar până la VIVO Mall pietonal sunt de parcurs nu mai mult de 2,8 km. În apropiere de casa de apartamente sunt grădinițe, școli și se află Universitatea Ovidius. Până la parcul acvatic „Aqua Magic Mamaia” și până la Luna Park Vacanța este o distanță de 4,7 km și 4,5 km, respectiv, iar până la cele mai frumoase plaje se ajunge parcurgând circa 5 km.

În proximitatea locuințelor noi circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuze și maxi taxi și până în centrul orașului Constanța sunt 7 km, până la Gară sunt 9 km și 18 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Detalii generale despre amenajarea complexului locativ

Proiectul locativ „C&C Residence 2” dispune de o clădire ultra modernă de locuințe colective mega confortabile. Blocul locativ este proiectat cu un Subsol plus Demisol plus Parter plus 5 Etaje locative și terasă circulabilă la etajul 6. Fundația imobilului este de tip radier general și are 80 cm cu o structura constructivă independent formată, ce constă din cadre, stâlpi, grinzi (30 cm pe 40 cm și 40 cm pe 55 cm), planșee (15 cm) și diafragme din beton armat. Toate închiderile exterioare și toate compartimentările imobilului sunt realizate fără zidărie portantă din blocuri din beton celular autoclavizat BCA cu grosimea de 30 cm pentru exterior și 15 cm pentru interior. Sistemul de izolație termică exterioară a casei de apartamente are grosimea de 10 cm și toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă. La casa scării a blocului locativ este instalat un ascensor de marca Schindler cu capacitatea de transportare a maxim 8 persoane și cu acces către cele două niveluri de parcare subterane. Ansamblul locativ dispune de adăpost ALA cu pereți din beton armat de 30-40 cm grosime, este prevăzută rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități și este rastel pentru parcarea bicicletelor. În incinta complexului rezidențial sunt prevăzute locuri de parcare supraterane și subterane și fiecărei locuințe achiziționate îi aparține câte un loc de parcare. La intrare în garajele subterane sunt instalate uși automatizate din metal, ce sunt accesibile prin telecomandă. În curtea complexului sunt spații verzi și este echipat un loc special dedicat pentru joaca copiilor.

Apartamente armonioase cu design-uri inovaționale

În incinta blocului de locuințe „C&C Residence 2” există prezentate apartamente cu o cameră de tip Studio, garsoniere și locuințe cu 2, 3 și 4 camere, toate fiind eficient compartimentate și corespund celor mai înalte standarde de confort. Suprafața locuințelor variază între 43 mp și 199 mp plus suprafețele balcoanelor, ce sunt proiectate de tip închis (cu sticlă pliabilă), iar apartamentele poziționate la parterul imobilului facilită de grădini personale și terasele de la etajul 6 sunt disponibile pentru apartamentele de la etajul 5. Toate unitățile locative sunt foarte luminoase, au spații generos vitrate și sunt poziționate logic în așa mod că toate camerele sunt natural luminate pe parcursul zilei întregi. Se vând apartamentele finisate complet și dispun de toate sistemele inginerești realizate, apartamentele sunt definitiv branșate la sistemele de alimentare cu apă, gaze naturale, curent și sunt racordate la sistemul de canalizare.

Pentru mau multe detalii și alte informații, vă rugăm să vă adresați la biroul de vânzări, adresa și contactele căruia sunt afișate pe pagina web a complexului de locuințe „C&C Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial C&C Residence 2?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc CC residence 2.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în C&C Residence 2 în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în C&C Residence 2?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1396 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în C&C Residence 2 în Constanța?

Modalități de plata în C&C Residence 2: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare C&C Residence 2?

C&C Residence 2 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC