Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Sigma Residence
în Palazu Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Tomis, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocul

bd. Tomis, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța (Sigma Residence)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Sigma Residence pe hartă Palazu Mare

bd. Tomis, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii, spatiu commercial
🟧 Încălzireincalzire in pardoseala cu centrala in condensatie de 24 Kw, aer conditionat cu inverter
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcarelocuri de parcare supraterane si subterane
🟧 Regim inalțimeS+ P+ 9 E
🟧 Securitatevideo interfon, monitorizare video
🟧 Tip imobilbloc locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe45–149 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul imobiliar „Sigma Residence” se găsește poziționat pe Bulevardul Tomis, în zona Tomis Plus, din orașul Constanța.

Lângă complexul de locuințe funcționează supermarketurile Mega Image, Profi Market și se află centrul comercial „Tom Shopping Mall” cu hipermarketul Carrefour și magazinele: Dedeman, Decathlon, Brico Depot, JYSK și Selgros. Destul de aproape de blocul locativ se află: bancă, farmacie, frizerie, salon de înfrumusețare, sunt cafenele și restaurante.

În apropiere de complexul rezidențial este stație de autobuz și până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs 6,1 km, distanța până la Gară este de 6,9 km și până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 18,3 km.

Despre proiectul imobiliar

Proiectul imobiliar „Sigma Residence” dispune de un bloc locativ, ce este proiectat cu un Subsol plus Parter plus 9 Etaje și plus un Etaj construit Retras. Imobilul are o structură constructivă pe cadre din beton armat cu folosirea armaturii BST și a cimentului Lafarge. Toate închiderile exterioare sunt construite din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm și cu pereți interiori din aceeași cărămidă de 20 cm și 25 cm. Cu grosimea de 10 cm este sistemul termic de exterior placat pe clădire - format din vată bazaltică ignifugă și hidrofobizată. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la blocul rezidențial dispune de un grad superior de eficiență termică și fonică și este din profil PVC cu 6 termocamere cu geam tripan și cu toate rulourile exterioare instalate. Iar fațada imobilului este ventilată și placată cu sistem Alucobond și cu plăci de gresie porțelanată plus plăci de decor din aluminiu traforat. Holul și casa scării din interiorul blocului de locuințe sunt finisate și sunt placate cu marmură de import Spania, este încălzire și are instalate balustrade din sticlă, iar sistemul de iluminat este prevăzut cu fotocelulă și tehnologie Led. Blocul rezidențial este echipat cu ascensoare moderne cu aspecte panoramice, de un grad înalt de siguranță, ce funcționează silențios și rapid. Imobilul facilită de terase circulabile cu spații înverzite. În incinta blocului de locuințe este prevăzut și un spațiu comercial. În curtea complexului se află amenajat un loc de joacă pentru copii și sunt plantate diverse spații verzi.

La dispoziția rezidenților sunt oferite locuri de parcare supraterane și subterane (finisate cu vopsea epoxidică) și ansamblul rezidențial beneficiază de sistem de monitorizare video exterioară. Iar accesul în incinta locuințelor este controlat prin sistem cu video interfon (color).

Apartamente

Complexul locativ „Sigma Residence” dispune de unități locative cu o cameră, de apartamente de tip – Studio și locuințe primitoare cu 2, 3 și 4 camere spațioase. Apartamentele dispun de scheme confortabile și au suprafețele de la 45,09 mp până la 325,36 mp. Proprietățile locative beneficiază de balcoane, care sunt finisate cu gresie antiderapantă și la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată.

În vânzare sunt oferite locuințe complet finisate - la cheie, cu toți pereții finisați cu materiale de clasă Premiul de la firma Caparol și în apartamente sunt tavane elastice. Băile apartamentelor sunt complet utilate și au toate obiectele sanitare instalate și sunt finisate cu gresie și faianță de lux. Încălzirea este condusă prin pardoseală cu centrale termice proprii instalate în fiecare apartament, ce funcționează prin condensații și au puterea de 24 Kw. Sistemul electric este complet echipat cu instalații modulare, cu prize simple și duble și cu întrerupătoare. Pentru menținerea temperaturii confortabile în timpul cald, există instalat sistem de aer condiționat cu inverter. Fiecare unitate locativă are instalată la intrare ușă din oțel de import din Spania și ușile interioare la fel sunt din Spania și sunt din lemn. Locuințele au apă, energie electrică și gaze naturale, canalizare și contorizare separată, au dotat cablu TV, fir de telefonie și este acces la internet.

Alte informații și mai multe detalii despre locuințele noi, vă rugăm să le găsiți pe site-ul web al complexului locativ „Sigma Residence”.

Acest proiect mai este numit și Sigma Residence Tomis Plus.

Unde se află Sigma Residence?

bd. Tomis, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare Sigma Residence?

Sigma Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sigma Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sigma Residence din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Sigma Residence este – VDT Construct, Arproex.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC