Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Sigma Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 200 € +TVA
pe ‍100 €
Adresa
bd. Tomis, zona Tomis Plus, Constanța

Schițe și prețuri în Sigma Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 27 ianuarie
Studiouri
de la 61.66 m2de la ‍1 200 € +TVA / m2de la ‍74 000 € +TVA
2 camere
de la 68.79 m2de la ‍1 366 € +TVA / m2de la ‍94 000 € +TVA
3 camere
de la 93.96 m2de la ‍1 372 € +TVA / m2de la ‍129 000 € +TVA
4 camere
de la 180.12 m2de la ‍1 404 € +TVA / m2de la ‍253 000 € +TVA

Sigma Residence pe hartă Constanța

bd. Tomis, zona Tomis Plus, Constanța

Etape dezvoltare

Sigma Residence
dat în exploatare
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joaca pentru copii, spatiu commercial
Încălzireincalzire in pardoseala cu centrala in condensatie de 24 Kw, aer conditionat cu inverter
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcarelocuri de parcare supraterane si subterane
Regim inalțimeS+ P+ 9 E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuinte
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăvideo interfon, monitorizare video

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente45–149 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul imobiliar „Sigma Residence” se găsește poziționat pe Bulevardul Tomis, în zona Tomis Plus, din orașul Constanța.

Lângă complexul de locuințe funcționează supermarketurile Mega Image, Profi Market și se află centrul comercial „Tom Shopping Mall” cu hipermarketul Carrefour și magazinele: Dedeman, Decathlon, Brico Depot, JYSK și Selgros. Destul de aproape de blocul locativ se află: bancă, farmacie, frizerie, salon de înfrumusețare, sunt cafenele și restaurante.

În apropiere de complexul rezidențial este stație de autobuz și până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs 6,1 km, distanța până la Gară este de 6,9 km și până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 18,3 km.

Despre proiectul imobiliar

Proiectul imobiliar „Sigma Residence” dispune de un bloc locativ, ce este proiectat cu un Subsol plus Parter plus 9 Etaje și plus un Etaj construit Retras. Imobilul are o structură constructivă pe cadre din beton armat cu folosirea armaturii BST și a cimentului Lafarge. Toate închiderile exterioare sunt construite din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm și cu pereți interiori din aceeași cărămidă de 20 cm și 25 cm. Cu grosimea de 10 cm este sistemul termic de exterior placat pe clădire - format din vată bazaltică ignifugă și hidrofobizată. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la blocul rezidențial dispune de un grad superior de eficiență termică și fonică și este din profil PVC cu 6 termocamere cu geam tripan și cu toate rulourile exterioare instalate. Iar fațada imobilului este ventilată și placată cu sistem Alucobond și cu plăci de gresie porțelanată plus plăci de decor din aluminiu traforat. Holul și casa scării din interiorul blocului de locuințe sunt finisate și sunt placate cu marmură de import Spania, este încălzire și are instalate balustrade din sticlă, iar sistemul de iluminat este prevăzut cu fotocelulă și tehnologie Led. Blocul rezidențial este echipat cu ascensoare moderne cu aspecte panoramice, de un grad înalt de siguranță, ce funcționează silențios și rapid. Imobilul facilită de terase circulabile cu spații înverzite. În incinta blocului de locuințe este prevăzut și un spațiu comercial. În curtea complexului se află amenajat un loc de joacă pentru copii și sunt plantate diverse spații verzi.

La dispoziția rezidenților sunt oferite locuri de parcare supraterane și subterane (finisate cu vopsea epoxidică) și ansamblul rezidențial beneficiază de sistem de monitorizare video exterioară. Iar accesul în incinta locuințelor este controlat prin sistem cu video interfon (color).

Apartamente

Complexul locativ „Sigma Residence” dispune de unități locative cu o cameră, de apartamente de tip – Studio și locuințe primitoare cu 2, 3 și 4 camere spațioase. Apartamentele dispun de scheme confortabile și au suprafețele de la 45,09 mp până la 325,36 mp. Proprietățile locative beneficiază de balcoane, care sunt finisate cu gresie antiderapantă și la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată.

În vânzare sunt oferite locuințe complet finisate - la cheie, cu toți pereții finisați cu materiale de clasă Premiul de la firma Caparol și în apartamente sunt tavane elastice. Băile apartamentelor sunt complet utilate și au toate obiectele sanitare instalate și sunt finisate cu gresie și faianță de lux. Încălzirea este condusă prin pardoseală cu centrale termice proprii instalate în fiecare apartament, ce funcționează prin condensații și au puterea de 24 Kw. Sistemul electric este complet echipat cu instalații modulare, cu prize simple și duble și cu întrerupătoare. Pentru menținerea temperaturii confortabile în timpul cald, există instalat sistem de aer condiționat cu inverter. Fiecare unitate locativă are instalată la intrare ușă din oțel de import din Spania și ușile interioare la fel sunt din Spania și sunt din lemn. Locuințele au apă, energie electrică și gaze naturale, canalizare și contorizare separată, au dotat cablu TV, fir de telefonie și este acces la internet.

Alte informații și mai multe detalii despre locuințele noi, vă rugăm să le găsiți pe site-ul web al complexului locativ „Sigma Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Sigma Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Sigma Residence?

bd. Tomis, zona Tomis Plus, Constanța.

Cât costă metru pătrat în Sigma Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1200 € +TVA.

Termen de finalizare Sigma Residence?

Sigma Residence – dat în exploatare.

Cine este dezvoltatorul Sigma Residence în Constanța?

Dezvoltator Sigma Residence – VDT Construct, Arproex.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC