Previzualizare foto – fotografie originală aici

TRL Residence 2
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. D29, 11, Mamaia Nord

Mai detaliat despre blocul

str. D29, 11 (Trl Residence Mamaia Nord 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

TRL Residence 2 pe hartă Mamaia-Sat

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftascensor de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Număr apartamente29
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe34–123 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasarea imobilului

În stațiunea Mamaia Nord, la Cartierul Depozit 10, pe strada D29 se află amplasat ansamblul rezidențial „TRL Residence”. Complexul este localizat în spatele hotelului Oneiro și până la faleza pietonală Mamaia -Năvodari sunt doar câteva minute. Plaja se află la fel foarte aproape, la doar 150 de metri de la locuințele ansamblului rezidențial. Iar cluburile se află la doar 5 minute de mers pe jos. Accesul către imobil este foarte facil atât din punct de vedere pietonal cât și rutier.

Descrierea ansamblului imobiliar

Proiectul imobiliar „TRL Residence” cuprinde un bloc locativ construit cu un parter și patru etaje locative. Clădirea de apartamente este construită în conformitate cu toate normativele tehnice în vigoare și cu respectarea tuturor caracteristicilor tehnice aferente. Structura constructivă a clădirii este realizată în baza betonului armat și a blocurilor din beton celular autoclavizat. Partea exterioară a imobilului este izolată termic cu polistiren. În bloc este instalat un ascensor pentru 6 persoane de la KLEEMAN. În complex toate locurile de parcare cu un număr total de 29 de locuri (pentru fiecare apartament câte un loc), sunt prevăzute toate supraterane. Accesul la locuințe se efectuează prin interfon.

Despre apartamente

Un număr de 29 de locuințe cu una și două camere sunt amplasate în blocul locativ „TRL Residence”. Apartamentele sunt proiectate cu compartimentări interioare de tip standard foarte logic gândite sau compartimentările pot fi personalizate. Garsonierele sunt proiectate cu suprafața de la 28 mp până la 47 mp, iar apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața totală construită cuprinsă între 41,5 mp și 120 mp. Locuințele se vând cu instalații tehnice, instalații sanitare și instalații electrice (prize și întrerupătoare modulare) - echipate. Radiatoarele montate sunt din oțel și sunt conectate la fiecare centrală termică, care este dotată pentru fiecare locuință în parte. Ușa de acces este instalată și este efectuată din metal. Ușile interioare la fel sunt instalate și sunt efectuate din lemn și sticlă, iar tâmplăria exterioară dispune de profiluri de marcă Salamander. Pereții interiori sunt prelucrați și sunt finisați cu vopsele lavabile de cea mai bună calitate. De asemenea locuințele sunt finisate cu gresie, parchet și faianță. Apa potabilă, gazul, canalizarea și electricitatea sunt conectate și sunt contorizate individual. Și este internet prin fibră otică.

Pe pagina web a ansamblului rezidențial puteți afla mai multe materiale și informații complete despre apartamentele noi ale complexului locativ „TRL Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și TRL Residence.

Unde se află TRL Residence 2?

str. D29, 11, Mamaia Nord.

Termen de finalizare TRL Residence 2?

Trl Residence Mamaia Nord 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în TRL Residence 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul TRL Residence 2 din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul TRL Residence 2 este – TRL Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC