Previzualizare foto – fotografie originală aici

Nord 10 by Alezzi
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. D10, zona Mamaia-Sat, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. D10, zona Mamaia-Sat, Constanța (Nord 10)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Nord 10 by Alezzi pe hartă Mamaia-Sat

str. D10, zona Mamaia-Sat, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, piscină, restaurant, loc de joacă,
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, aer condiționat inclus
🟧 Lift4 lifturi marca Schindler
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente170
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+6E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe27–78 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Complexul rezidențial „Nord 10 by Alezzi” se află localizat pe strada D10, stațiunea Mamaia Sta, județul Constanța.

La doar 450 de metri de la blocul locativ se află market-ul LIDL și în vecinătatea imediată se află o mulțime de cafenele și restaurante. Distanța de la locuințele complexului rezidențial „Nord 10 by Alezzi” până în orașul Constanța este de 15,6 km, Gara din Constanța se află la 16,6 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 22,7 km.

Scurtă prezentare a proiectului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Nord 10 by Alezzi” prezintă un bloc de apartamente modern de o arhitectură elegantă și cu un aspect atractiv, care este construit cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 6 Etaje.

Structura de rezistență a clădirii este bazată pe cadre din beton armat și toate închiderile exterioare și compartimentările interioare sunt realizate din blocuri BCA (beton celular autoclavizat) – „Celco”. Pe partea exterioară toți pereții imobilului sunt placați cu un sistem termic cu grosimea de 10 cm și toate fațadele blocului locativ sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică de exterior – Oskar. Tâmplăria exterioară instalată la blocul rezidențial dispune de profil PVC de culoare gri – antracit de la firma Salamander și ferestrele au geam termopan tripan de tip „patru anotimpuri” și au acoperire low-e. În blocul de apartamente sunt instalate 4 ascensoare moderne și confortabile, acestea sunt de mare viteză, funcționează silențios și sunt alese de la firma Schindler – full inox. Spațiile comune, holurile și coridoarele imobilului sunt în deplin finisate, la casa scării sunt placaje cu granit, balustradele instalate sunt din inox și sistemul de iluminat este compus din plafoane cu senzorii de mișcare instalate.

In curtea complexului rezidențial este amenajată o piscină exterioară, pentru copii se află modern și sigur amenajat un loc de joacă și în ansamblu funcționează un restaurant pentru părinți și oaspeți.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Nord 10 by Alezzi” sunt prevăzute supraterane și sunt securizate.

Accesul în incinta locuințelor este controlat și vizitatorii nedoriți trec sistemul de control prin interfon. Iar accesul către complexul rezidențial se face pe drum iluminat și asfaltat.

Descrierea apartamentelor și detalii de finisare

Proiectul imobiliar „Nord 10 by Alezzi” dispune de un număr total de 170 unități locative, toate perfect proiectate, cu scheme ergonomice cu 1, 2 și 3 camere. Toate apartamentele sunt primitoare și funcționale și dispun de suprafața de la 27 mp și până la 78 mp.

Apartamentele noi sunt oferite spre vânzare complet finisate și la maxim utilate. Pe pardoselile locuințelor este placată gresie caldă de tip parchet și toate tavanele cu toți pereții sunt tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă. Camerele de baie din apartamente au pereți placați cu faianță, gresie pe pardoseli și sunt complet utilate cu toate obiectele sanitare instalate ce sunt conectate la instalațiile inginerești sanitare. Toate ușile interioare sunt instalate la încăperi și la intrare în fiecare apartament este instalată ușă fiabilă din metal, cu sistem de antiefracție.

Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare locuință, are toate instalațiile termice montate plus sunt calorifere decorative din aluminiu și câte o centrală termică proprie de apartamente, ce funcționează pe gaz și are puterea de 28 KW. Sistemul electric al apartamentelor este completat și sunt instalate toate prizele și întrerupătoarele modulare. Este sistem de aer condiționat inclus de 12 000 BTU cu Wi-FI. Toate apartamentele au apă, canal, gaz și curent electric branșat.

Complexul imobiliar „Nord 10 by Alezzi” este dezvoltat de către compania „Alezzi Beach”, care are o experiență vastă în domeniul de dezvoltare a obiectelor imobiliare de lux.

Vă invităm, să vizitați site-ul web al complexului rezidențial „Nord 10 by Alezzi” și să aflați mult mai multe detalii și alte facilități ale locuințelor noi, acces către pagina oficială a Dezvoltatorului este oferit direct de pe site-ul nostru.

Unde se află Nord 10 by Alezzi?

str. D10, zona Mamaia-Sat, Constanța.

Termen de finalizare Nord 10 by Alezzi?

Nord 10 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Nord 10 by Alezzi în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Nord 10 by Alezzi din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul Nord 10 by Alezzi este – Alezzi Beach.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC