Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Sperantei Residence
în Chiajna

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Sperantei, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Sperantei, Chiajna (Sperantei Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil

Sperantei Residence pe hartă Chiajna

str. Sperantei, Chiajna, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termica marca Immergas
🟧 Liftlift Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsonierе, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe31.3 – 59.2 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial de pe strada Speranței din satul Dudu a comunei Chiajna este construit în județul Ilfov, în partea nord vestică a orașului București.

Descrierea locului de amplasare a blocurilor locative

Blocurile de apartamente sunt construite pe malul drept al râului Dâmbovița și foarte aproape de Parcul Dudu. Clădirile rezidențiale sunt construite în apropiere de Pădurea Roșu și Lacul Morii. Nu departe se află un club de painball, este un restaurant italian și o brutărie. Pentru cumpărături în apropiere de case funcționează supermarketurile Mega Image, Penny Market și alte magazine alimentare mai mici precum și sunt magazine cu mărfuri mixte. Destul de aproape de clădirile rezidențiale se află Primăria comunei Chiajna, este Școala „Alexandru Odobescu” și sunt Grădinițele de copii „Planeta Copiilor” și „Happy Kiddo”. Până la stadionul Concordia și la sala sportivă se ajunge în maxim 20 de minute pe jos. Acest ansamblul rezidențial se află amplasat în apropiere de Biserica Sfântului Gheorghe. Distanța de la casele rezidențiale până în centrul Capitalei este de numai 12,4 km și până la Piața Unirii se ajunge în 35 de minute. Până la Gara de Nord sunt - 10,1 km. Până la Aeroportul Internațional Băneasa este o distanță de 16,3 km, iar până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs - 22,5 km.

Descrierea generală și structura complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial de pe strada Speranței se compune din clădiri de apartamente construite cu un mic regim de înălțime cu Demisol, Parter și plus 3 Etaje locative. Toate imobilele sunt construite foarte calitativ cu o ținută elegantă și cu o structură de rezistență din cadre și diafragme din beton armat. Închiderile exterioare, pereții interiori și cei despărțitori sunt zidiți din cărămidă eficientă energetic Portherm. Fațada clădirilor este izolată eficient cu un termo sistem cu grosimea de 10 cm și apoi este acoperită cu finisaj din tencuială decorativă. Tâmplăria exterioară este instalată și are profil PVC și geam termopan. Clădirile sunt echipate cu lifturi Schindler. În curtea Complexului sunt frumos organizare spații verzi și există spații de relaxare și pentru copii sunt locuri de joacă. Pentru rezidenții cu transport personal sunt oferite contra cost și locuri de parcare cadastrale. Unitățile locativesunt finisate în versiune „la cheie” și sunt proiectate cu trei camere, cu două camere și desigur ca există și garsoniere. Unde suprafața construită a garsonierelor este de: 37,48 mp, 38,82 mp, 40,69 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt construite cu suprafața de: 54,79 mp, 64,24 mp, 66,19 mp, 66,36 mp, 66,63 mp, 67,07 mp. Și locuințele cu 3 camere dispun de suprafața construită de: 77,71 mp, 90,45 mp. În costul apartamentului sunt incluse toate finisajele și dotările, anume: gresia și parchetul placat pe pardoseală, instalațiile electrice cu prize și întrerupătoare, instalațiile sanitare în camerele de baie, la intrare este instalată ușă din metal și ușile interioare la fel sunt montate. Modelele gresiei, faianței și a parchetului sunt puse la alegerea cumpărătorului. Fiecare apartament este echipat cu câte o centrală termică de 24 kw și se va încălzi individual prin radiatoarele care sunt instalate în camere. Blocurile locative sunt branșate la toate utilitățile comunei Chiajna și au apeduct de la Apa Nova, Energie România și Enel energie Muntenia, sistemul de canalizare este racordat la sistemul sectorului 6. Locuințele sunt contorizate individual la fiecare utilitate aparte.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial de pe strada Speranței din satul Dudu din comuna Chiajna este Compania ”Royal Confort Residence”.

Metode de achitare

Plata cash cu discount plăcut și este acceptat orice tip de credit bancar/imobiliar.

Pentru a afla mai multe detalii sunteți invitat pe site-ul web al Companiei „Royal Confort Residence”.

Acest proiect mai este numit și Sperantei Residence Chiajna.

Unde se află Sperantei Residence?

str. Sperantei, Chiajna, Ilfov.

Termen de finalizare Sperantei Residence?

Sperantei Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sperantei Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sperantei Residence din Chiajna?

Dezvoltătorul Sperantei Residence este – Royal Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC