Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Case Nicolae Iorga
în Chiajna

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Iorga, Chiajna, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadre și diafragme din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Securitateda
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 ZiduriCărămidă Porotherm

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe175.54 – 215.05 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial compus din case private se află situat în partea de nord-vest a municipiului București, în județul Ilfov, comuna Chiajna, pe strada Nicolae Iorga.

Descrierea locului de amplasare a căsuțelor

Complexul Locativ se află construit pe malul drept al râului Dâmbovița și are în apropierea sa zone de parc.

Nu departe de Complex se află supermarketul Mega Image, este Penny Market și alte magazine alimentare și magazine cu mărfuri pentru casă.

Locuin'ele sunt construite în vecinătate cu primăria comunei Chiajna, cu Școala medie de Stat Chiajna „Alexandru Odobescu” și cu Grădinițele de copii „Happy Kiddo” și „Planeta Copiilor”.

La o distanță de până la un kilometru se află stadionul Concordia, este o sală sportivă și parcul central.

Biserica Sfântului Gheorghe la fel se află destul de aproape de acest Complex Rezidențial.

Distanța de la case până în centrul capitalei este de 12,6 km și până la Piața Unirii se poate de ajuns într-o jumătate de oră. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 10,3 km. Până la Aeroportul Internațional Băneasa este o distanță de 14,1 km, iar până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt – 20,1 km.

Descrierea complexului rezidențial, structura constructivă și finisajele unităților locative

Ansamblul rezidențial din Chiajna este format din case private cu teren și curte proprie, unde toate casele sunt construite cu un regim de înălțime cu parter plus un etaj locativ și plus o mansardă.

Structura constructivă a imobilelor se bazează pe cadre și diafragme din beton armat - B350 și au pereții interiori și cei exteriori zidiți din cărămidă porotherm. Toate casele dispun de izolare exterioară cu un sistem termic cu grosimea de 10 cm, iar mansardele sunt izolate cu vată minerală cu grosimea de 10 cm. Acoperișul caselor este format din tablă de tip Lindab. Și fațada caselor este finisată cu tencuială decorativă.

Căsuțele sunt construite cu suprafața utilă de - 175,54 mp și suprafața construită de – 215,04 mp. Schemele caselor presupun la parter - o cameră de zi, o bucătărie și o sufragerie, în plus este un grup sanitar, un hol cu o scară și un hol de acces, precum și la parter este ieșire spre terasă. La etaj sunt amplasate trei dormitoare, este o cameră de baie, holul legat de scară și este un balcon. Spațiul de la mansardă este de 50 mp șieste lăsat la alegerea locatarilor ce va fi acolo.

La dispoziția cumpărătorilor sunt prezentate în variante de finisare: „la cheie” sau „semi-finisate”.

Absolut toate casele indiferent de varianta de finisare sunt dotate cu instalații electrice, au montate prize și întrerupătoare, sunt instalate ușile metalice de la intrare și tâmplăria exterioară este din profil PVC cu 5 camere și geam termopan Trocal de clasa A, cu feronerie antiefracție Siegenia și rulouri din aluminiu aplicate la toate dormitoarele.

Fiecare casă se încălzește individual și toate imobilele sunt dotate cu câte o centrală termică prin condensare de 24 kw și în camere sunt instalate radiatoare.

Dacă merge vorba despre casele care se predau în variantă de finisare „la cheie”, pe lângă toate dotările și finisajele menționate mi sus, aceste case se predau cumpărătorilor finisate cu gresie și faianță, cu parchet placat și cu uși interioare celulare montate, cu obiecte sanitare instalate ăn băi. Aceste finisaje sunt oferite la alegerea cumpărătorului în conformitate cu bugetul stabilit.

Toate casele dispun de câte un loc de parcare și costul acestuia este inclus în prețul casei.

Unitățile locative din acest complex locativ sunt racordate la toate utilitățile comunei Chiajna și dispun de gaze naturale (GDF Suez), curent electric (Enel Muntenia), apă din sursă proprie de la put cu 26 de metri adâncime,este conectare la sistemul de canalizare public și este iluminat public.

Intrarea în interiorul complexului rezidențial se efectuează prin poartă de acces automatizată (cu telecomandă) și este un drum cu lățimea de 4 metri.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial de pe strada Nicolae Iorga a comunei Chiajna este Compania de Construcții ”Royal Confort Residence”, care este prezentată pe piața imobilară din anul 2007.

Metode de achitare: este acceptat orice tip de credit bancar/imobiliar, și plata cash pentru care se oferă discount plăcut.

Mai mult util și interesant despre casele Complexului Locativ din Chiajna de pe strada Nicolae Iorga, pozele și schițele acestora și despre cum pot fi achiziționate direct de la Dezvoltator, citiți pe site-ul web al Companiei „Royal Confort Residence”.

Acest proiect mai este numit și Case Nicolae Iorga Chiajna.

Unde se află Case Nicolae Iorga?

str. Nicolae Iorga, Chiajna, Ilfov.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Case Nicolae Iorga în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Case Nicolae Iorga din Chiajna?

Dezvoltătorul Case Nicolae Iorga este – Royal Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC