Previzualizare foto – fotografie originală aici

Gosen Rezidence 2
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Jupiter, zona Braytim, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

str. Jupiter, zona Braytim, Timișoara (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil
str. Jupiter, zona Braytim, Timișoara (Bloc 2)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Gosen Rezidence 2 pe hartă Timișoara

str. Jupiter, zona Braytim, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispaţii comune la fiecare etaj pentru biciclete, cărucioare.
🟧 Încălzire Încălzirea v-a fi realizată prin pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente42
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareparcare subterană
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajepredare la cheie cu finisaje de calitate superioară
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe43.31 – 73.26 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexul locativ „Gosen Residence II” este dezvoltat în zona Braytim din orașul Timișoara, chiar la hotar cu Giroc și locuințele noi se află localizate pe strada Jupiter. În proximitatea locuințelor noi funcționează diferite magazine, sunt bănci și farmacii, sunt de parcurs doar 500 de metri până la supermarketul Penny și 900 de metri până la LIDL și în această zonă se află diferite cafenele și restaurante. Sunt de parcurs 600 de metri până la complexul Sportiv din Giroc și până la Policlinica Boia pietonal se ajunge parcurgând mai puțin de 2 km, iar la 650 de metri se află Liceul Tehnologic „Clisura Dunării”. De la complexul rezidențial este acces facil către stațiile de mijloace de transport în comun, la 800 de metri se află Gara Feroviară Giroc, iar până în Piața Victoriei din orașul Timișoara sunt de parcurs circa 6 km și 7,4 km până la Gara de Nord din Timișoara, iar până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” sunt de parcurs aproximativ 16 km.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare ale complexului

Complexul rezidențial „Gosen Residence II” este compus din 2 blocuri locative, ce au un regim mic de înălțime cu Parter și 2 Etaje și acestea dispun de un grad înalt de rezistență seismică. Clădirile locative sunt responsabil construite din materiale calitative și au o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu pereți din blocuri termoeficiente și cu ferestrele din profil PVC și geam termopan de tip „4 anotimpuri”. La fiecare etaj ale blocurilor locative sunt organizate spații comune pentru parcarea bicicletelor și a cărucioarelor plus blocurile locative dispun de servicii de administrare.

Ansamblul rezidențial are organizate spații de joacă pentru copii și curtea complexului de locuințe este sub supraveghere video și accesul în incintă este securizat în incintă plus sistem cu video interfon. Toate locurile de parcare sunt păzite 24 din 24 de ore și este amenajată o stație de încărcare pentru mașinile electrice.

Locuințe și finisajele acestora

Ansamblul locativ „Gosen Residence II” este conceput cu un total de 42 de locuințe confortabile cu scheme ergonomic compartimentate și cu spații funcționale. Disponibile în vânzare sunt oferite apartamente cu 2 și 3 camere, ce au suprafețele de la 43,31 până la 73,26 mp. Locuințele sunt proiectate cu bucătării separate și sunt modele de tip Open Space cu bucătării deschise. Locuințele sunt „La cheie” predate cu materiale de calitate superioară, unde toate finisajele interioare folosite pot fi alese de către beneficiari și cumpărătorii își pot personaliza locuința sa pe bunul plac. Plăcile de gresie și faianță sunt de producere italiană și sunt prezentate la alegere cu modele moderne și atractive. Pentru finisarea pardoselilor din dormitoare și din camerele de zi sunt oferite placajele cu parchet, toate ușile interioare (de la Porta Doors ) și exterioare (cu 6 puncte de încuiere) sunt instalate și camerele de baie sunt complet echipate cu obiecte sanitare (Cersanit) conectate la toate instalațiile sanitare. Sistemul termic este complet realizat și are instalații montate prin pardoseală cu termostat de ambient și câte o centrală termică cu funcționare pe gaz Viessmann cu puterea de 24 kw (cu o garanție de 5 ani) este instalată în fiecare apartament. Apartamentele au acces la internet prin fibră optică și dispun de cablu TV dotat în fiecare cameră. Blocurile locative sunt alimentate cu apă, sunt asigurare cu curent electric, racordate la sistemul de canalizare și la sistemul de alimentare cu gaze naturale.

Ansamblul locativ „Gosen Residence II” este dezvoltat de către compania „DGG Group”, care acceptă metode flexibile de plată și apartamentele noi pot fi achiziționate prin orice tip de creditare bancară, plata cash, prin programul Prima Casă și este acceptată plata eșalonată prin rate de la Dezvoltator pe o perioadă de până a 3 ani. Pentru mai multe detalii sunteți invitați să vizitați pagina web a complexului locativ „Gosen Residence II”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Gosen Rezidence, Gosen Rezidence Braytim.

Unde se află Gosen Rezidence 2?

str. Jupiter, zona Braytim, Timișoara.

Termen de finalizare Gosen Rezidence 2?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Gosen Rezidence 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Gosen Rezidence 2 din Timișoara?

Dezvoltătorul Gosen Rezidence 2 este – DGG GROUP.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC