Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Scala Frunzișului
în Cluj-Napoca

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Frunzișului, 91, zona Zorilor, Cluj-Napoca

Scala Frunzișului pe hartă Cluj-Napoca

str. Frunzișului, 91, zona Zorilor, Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

Scala Frunzisului
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

FacilităţiZonă de joacă pentru copii, 3000 mp de spații verzi şi alei de promenadă cu vegetație matură
Încălzirecentrală termică BUDERUS în condensație
Liftda
Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
Număr clădiri1
ParcareParcare subterană / supraterană
Regim inalțimeS+P+16
Structură rezistențăstructura de rezistență este realizată din cadre de beton armat cu plăci dală, astfel eliminând grinzile inestetice din interiorul apartamentelor.
Tip imobilbloc apartamente
Ziduripereții exteriori sunt realizați din cărămidă de 24/25 cm grosime cu termoizolație de 10/15 cm, realizată din Multipor de la XELLA, vată minerală bazaltică şi un sistem de tencuieli decorative silicatice de la BAUMIT
Сurte închisăAcces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentePereți interiori apartament: tencuială mecanizată BAUMIT,măşti ghips-carton dublu placate cu vata Knauf Decibel
Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente48–133

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare și vecinătăți

Ansamblul rezidențial „Scala Frunzișului” se află localizat la intersecția cartierelor Zorilor și Mănăștur și locuințele noi sunt dezvoltate pe strada Frunzișului, la numărul 91 în orașul Cluj Napoca. În imediata apropiere a complexului locativ se află supermarketul LIDL, sunt 900 de metri până la Profi City și la 2 km este magazinul Leroy Merlin. În zona de amplasare a imobilelor funcționează centre medicale, sunt farmacii și stomatologii, nu departe este sala de sport „Big Fitness” și funcționează Liceul Waldorf și Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”.

Lângă complexul rezidențial „Scala Frunzișului” sunt stații de mijloace de transport în comun, până în centrul orașului se ajunge cu mașina în 10 minute, până unde este de parcurs o distanță de 3,4 km, sunt circa 5 km până la Gara centrală din Cluj – Napoca și aproximativ 12 km până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Prezentarea proiectului

Ansamblul rezidențial „Scala Frunzișului” apare prezentat pe piața imobiliară din Cluj cu un bloc locativ de tip turn cu un regim de înălțime cu 3 Subsoluri plus Parter plus Mezanin și 16 Etaje de apartamente. La construcție sunt folosite materiale de înaltă calitate alese de la furnizori cu renume mondial și locuințele ating cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Structura constructivă a imobilului este bazată pe un radier general susținut de piloți forați și suprastructura de rezistență este formată din cadre din beton armat și plăci de tip dală. Închiderile exterioare ale blocului locativ sunt realizate din cărămidă eficientă termic și au grosimea de 25-30 cm peste care este aplicat un sistem fiabil de izolare termică exterioară Multipor de la Xella format din vată minerală bazaltică și fațadele imobilului sunt finisate cu tencuieli decorative Baumit și dispun de clasă de reacție la foc A1. Acoperișul blocului locativ este de tip terasă și este fiabil hidroizolat și termoizolat cu un strat de membrană bituminoasă cu ardezie. Cu profil din aluminiu de la firma Schuco sunt instalate ferestrele locuințelor și au trei foi de sticlă cu protecție solară. Toate spațiile comune sunt finisate cu ceramică, la casa scării sunt instalate 2 lifturi de mare viteză cu capacitatea de transportare a 8-9 persoane și la intrare este instalat sistem de control acces cu videointerfon Legrand.

În incinta complexului rezidențial „Scala Frunzișului” sunt locuri de joacă organizate modern pentru copii și spații verzi plantate cu un total de 6000 mp plus sunt alei de promenadă modern amenajate. Ansamblul rezidențial este proiectat cu 3 nivele de parcări subterane cu 5 sisteme de parcări și există organizate și locuri de parcare supraterane, precum și parcări pentru biciclete.

Apartamente

În blocul rezidențial „Scala Frunzișului” sunt concepute apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, cu suprafețele de la 48 mp până la 133 mp. Locuințele dispun de balcoane și terase spațioase placate cu plăci ceramice de dimensiuni mari cu capacități antiderapante. Toate unitățile locative sunt foarte spațioase și luminoase, au suprafețe amplu vitrate și din ferestrele apartamentelor se deschid vederi uluitoare asupra orașului. În folosință se predau locuințe cu pereții tencuiți mecanizat și prelucrați cu glet, pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă și de la Portadoors sunt alese și instalate ușile de intrare în apartamente, acestea dispun de un grad înalt de fonoizolare și au sistem de antiefracție. Fiecare apartament are dotată centrală termică proprie de la firma Buderus cu funcționare în condensații și sistemul de încălzire este montat prin pardoseală cu instalații Rehau și cu termostat programabil wireless. Toate instalațiile electrice sunt realizate și montate sunt tablouri electrice echipate cu siguranțe Legrand.

Dragi vizitatori și posibil viitori rezidenți ai acestui minunat ansamblu locativ, sunteți așteptați să vizitați site-ul web al complexului Scala Frunzișului, unde găsiți mult mai multe facilități despre locuințele noi.

Unde se afla Scala Frunzișului?

str. Frunzișului, 91, zona Zorilor, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Scala Frunzișului?

Scala Frunzisului – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Scala Frunzișului.

Cine este dezvoltatorul Scala Frunzișului în Cluj-Napoca?

Dezvoltator Scala Frunzișului – SCALA DEVELOPMENT.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC