Previzualizare foto – fotografie originală aici

Schiller Residence
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Avram Iancu, 32, zona Centrul Nou, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Avram Iancu, 32, Brașov (corp A/B)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
str. Avram Iancu, 32, Brașov (Corp C/D)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Schiller Residence pe hartă Brașov

str. Avram Iancu, 32, zona Centrul Nou, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4 corpuri
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțime3
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe129–221 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detalii de amplasare

Ansamblul locativ „Schiller Residence” se află poziționat pe strada Avram Iancu, la numărul 32, într-o zonă centrală din orașul Brașov – în cartierul Brașovul Vechi. Locuințele noi se află poziționate într-un cartier liniștit, ferit de traficul și agitația orașului, unde sunt construite vile și case cu regimuri mici de înălțime și cu o mulțime de brutării, cafenele, localuri de relaxare și diverse magazine în apropiere.

De la apartamentele noi sunt de parcurs 450 de metri până la supermarket-ul Kaufland Bartolomeu și 980 de metri până la Mega Image Shop & Go. Nu departe de case se află Parcul Titulescu, este Baza Sportivă Dinamo, funcționează saloane de înfrumusețare, sunt frizerii, farmacii, la 550 de metri este Spitalul Mârzescu și Spitalul de Urgență pentru Copii.

Universitatea Transilvania se află poziționată la doar 500 de metri față de complex și Școala Gimnazială Nr. 12 la 950 de metri, la 700 de metri se află Colegiul Național Andrei Bârseanu și Grădinița cu program prelungit Nr. 3 și este circa un km până la Grădinița Maya Montessori.

De la locuințele noi până la stația de autobuz sunt de parcurs circa 100 de metri și până în Centrul Vechi al Brașovului se ajunge cu mașina în 5-8 minute. O distanță de 4,1 km este până la centrul comercial „Coresi Shopping Center”, Gara se află la 2,4 km și sunt 11,6 km până la Aeroportul Internațional din Brașov.

Cunoștință cu complexul rezidențial

Proiectul locativ „Schiller Residence” conține 4 blocuri locative, construite cu regimuri mici de înălțime, unde toate materialele de construcții au fost alese de la cei mai buni producători.

Structura imobilelor este din beton armat cu închideri exterioare din cărămidă termobloc și toate compartimentările interioare sunt din zidărie din cărămidă plus blocurile sunt calitativ hidroizolate și au izolații termice cu plăci din polistiren cu grosimea de 10 cm. Tâmplăria exterioară de la blocuri este formată din proful PVC cu 6 termocamere și geam termopan de 50mm, de tip float 4 cu acoperire low-e și cu protecție termică. Spațiile interioare comune sunt finisate, iluminate și sunt dotate cu senzorii de mișcare, iar casa scărilor este finisată cu granit. În incinta complexului de locuințe este o sală de sport amenajată profesional cu echipamente moderne.

Curtea ansamblului de locuințe este închisă și oferă rezidenților locuri de parcare private situate la suprateran cât și există organizate și locuri de parcare subterane. La intrare în incinta complexului locativ „Schiller Residence” sunt instalate porți automate, accesul prin care este controlat și care sunt puse în funcțiune prin telecomandă. Iar în apartamente accesul este controlat de interfon.

Detaliile apartamentelor

Ansamblul de locuințe „Schiller Residence” oferă locuințe spațioase cu 1, 2, 3 și 4 camere și locuințe de tip Penthouse-uri generoase, toate sunt foarte luminoase datorită ferestrelor mari cu spații largi vitrate. Apartamentele sunt perfect compartimentate și au suprafețele cuprinse între 129 mp și 221 mp. Primul bloc dispune de doar 3 apartamente cu 2 camere, în blocul doi se află 43 de locuințe, al treilea bloc dispune de 15 apartamente cu una, două și trei camere, iar în corpul 4 sunt concepute 11 proprietăți locative.

La finisarea locuințelor sunt folosite materiale cu modele moderne și de calitate superioară: tencuieli interioare, pardoseli ceramice, placări cu gresie și faianță placată pe pereții camerelor de baie și parțial la bucătărie, plus pardoseli cu parchet laminat de calitate superioară. Toate instalațiile sanitare sunt montate și conectate la obiectele sanitare alese de calitate superioară (vas de toaletă, cadă de baie și chiuvetă cu posibilitatea de alegere să fie pe picior sau cu montaj direct în blat) și cu baterii de duș flexibile de tip monocomandă și baterii de cadă de tip furtun pară de duș monocomandă. Și în toate camerele de baie sunt dotate ventilatoare cu jaluzele antiretur și gril de evacuare. La fel sunt montate și toate instalațiile termice, care sunt puse la poziții și conectate la radiatoarele din oțel de tip – panou, ce dispun de 2 rânduri de panouri și au robinet cu cap termostatic și la centralele termice Viessmann Vitodens 100 W (proprii pentru fiecare apartament), ce funcționează pe gaze (putere de 24Kw) și au cazane murale, care încălzesc inclusiv și apa din apartamente. Locuințele beneficiază de instalații electrice și dispun de prize de date dotate (sunt prize pentru internet, TV, telefon și prize electrice). La apartamente sunt conectate toate utilitățile și locuințele se contorizează separat și fiecare unitate rezidențială este dotată cu apometre, contoare pentru controlul consumului de gaze naturale și a energiei electrice.

Din ferestrele apartamentelor complexului locativ „Schiller Residence” se deschid vederi fascinate asupra vârfului Tempa, către Dealul Cetății și către Drumul Poienii.

Agenții de vânzări ai Dezvoltatorului, vă stau la dispoziție și cu mare drag vă vin în ajutor cu informații utile despre locuințele noi și cu suport pe parcursul întregului proces de achiziționare a locuinței Dvs, iar contactele directe ale agenților le găsiți afișate pe pagina web a complexului de imobiliare ideale „Schiller Residence”.

Acest proiect mai este numit și Schiller Residence Brașov.

Unde se află Schiller Residence?

str. Avram Iancu, 32, zona Centrul Nou, Brașov.

Termen de finalizare Schiller Residence?

corp A/B, Corp C/D – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Schiller Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Schiller Residence din Brașov?

Dezvoltătorul Schiller Residence este – Schiller Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC