Previzualizare foto – fotografie originală aici

Happy Residence 2
în Craiova

Prețul / m2
de la ‍1 095 € +TVA
Dezvoltator
Adresă
Calea București, 117, zona Lăpuș Argeș

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Bloc 2
12 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 2 a anului 2021

Schițe și prețuri în Happy Residence 2

Prețurile și disponibilitatea actualizate 6 februarie 2023.
2 camere
52.5–73.95 m2
de la ‍1 095 € +TVA / m2de la ‍75 000 € +TVA
3 camere
85 m2
de la ‍1 118 € +TVA / m2de la ‍95 000 € +TVA

Happy Residence 2 pe hartă Craiova

Calea București, 117, zona Lăpuș Argeș

Ipoteca pentru Happy Residence 2

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente210
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Tip imobilblocuri apartamente

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe61–85 mp

Despre ansamblu rezidențial

Foarte atractiv localizat

Ansamblul de locuințe ideale „Happy Residence 2” se află amplasat în centrul orașului Craiova, pe Calea București, la numărul 129A.

Blocurile rezidențiale sunt perfect localizate și se învecinează cu absolut toate punctele de interes. Supermarketul Lidl se află la o distanță de doar 200 de metri față de complexul de locuințe, unde pietonal ajungeți în 3 minute și până la hipermarket-ul Kaufalnd se ajunge în 6 minute pe jos și sunt de parcurs doar 500 de metri, iar până la hipermarket-ul Auchan sunt circa 900 de metri. În imediata apropiere sunt magazinele: JYSK, Decathlon, Leroy Merlin și se află centrele comerciale „Electroputere Parc Mall” și „Oltenia SUCPI”. În această zonă funcționează farmacii, stomatologii, sunt multe cabinete și centre medicale și este Spitalul „Victor Babeș”, Spitalul Municipal Filantropia și Noul Spital Municipal Craiova. Nu departe de case sunt cafenele, fast-food-uri, saloane de înfrumusețare, este Teatrul Colibri, pentru educația copiilor aici se află o mulțime de instituții de învățământ așa ca: Grădinița Dumbrava Minunată, Grădinița Pinocchio, Grădinița Prichindel, Grădinița Ion Creangă, Grădinița Elena Farago, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială „Nicolae Romanescu”, Liceul Tehnologic Auto, Liceul Teoretic „Henri Coandă”, Colegiul Ștefan Odobleja, Facultatea de Drept, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Chimie, Universitatea Mihai Viteazul, Facultatea de Automatică, calculatoare și electronică.

În apropiere de complexul locativ „Happy Residence 2” se află stații pentru mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și distanța până în centrul orașului Craiova este de 2,7 km, până la Gară sunt de parcurs 2,4 km și sunt 4,5 km până la Aeroportul Internațional din Craiova.

Prezentarea ansamblului de locuințe

Ansamblul imobiliar „Happy Residence 2” este prezentat pe piața imobilelor noi din centrul Craiovei cu 3 clădiri rezidențiale, ce sunt construite pe un teren cu suprafața totală de 7000 mp. Blocurile locative au aspecte asemănătoare și regimuri de înălțime egale, fiecare cu câte un Subsol plus Parter și plus 11 Etaje Locative.

Structura de rezistență a imobilelor este realizată foarte calitativ, este durabilă și este formată din cadre din beton armat și cu pereții despărțitori realizați din blocuri BCA Ytong și sistem exterior de izolare termică de tip Caparol Dalmatina EPS 80 cu grosimea de 100 mm. Clădirile de apartamente au instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de culoare gri – antracit, cu geam termopan instalat în trei foi de sticlă. Fațadele blocurilor locative au aspecte bogate și elegante și sunt finisate cu tencuieli decorative de culoarea gri în combinație cu culoarea platinei. Toate clădirile locative din acest complex obțin nivelul de clasă energetică – A+. Fiecare bloc de apartamente este proiectat cu câte o singură scară, care este perfect finisată cu materiale moderne și la care sunt instalate câte două ascensoare silențioase, de ultimă generație, de viteză mare.

Un total de 210 locuri de parcare sunt prevăzute în incinta complexului rezidențial cu parcări supraterane și parcări subterane amplasate în subsolul clădirilor și acestea întrunesc ultimele cerințe ISU. Ansamblul rezidențial „Happy Residence 2” dispune de rezervor pentru apă potabilă și are construit un adăpost de protecție civilă ALA.

Detalii de finisare și utilare a apartamentelor

În complexul locativ „Happy Residence 2” sunt prezentate 210 apartamente primitoare și luminoase perfect proiectate cu scheme logice cu 2 și 3 camere spațioase și cu balcoane confortabile. Apartamentele cu 2 camere sunt proiectate cu suprafața de 62 mp și de 68 mp, iar apartamentele cu 3 camere sunt prezentate cu suprafața de 85 mp și toate locuințele dispun de camere de baie natural ventilate.

Toate unitățile locative se predau beneficiarilor absolut finisate, în versiune – la cheie. Pardoselile sunt turnate cu șape elicopterizate apoi sunt placate cu gresie și parchet în dependență de funcția încăperii. Pereții sunt tencuiți mecanizat și sunt vopsiți cu lavabil și placați cu faianță în băi și bucătării și instalate sunt toate ușile interioare și ușa de acces în apartament. Locuințele se încălzesc individual prin sisteme termice autonome și în fiecare apartament este instalată câte o centrală termică în condensații cu funcționare pe gaze, iar pentru a obține un confort termic optim și practic toate instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală.

Blocurile de apartamente se predau în folosință cu branșamente la sistemul de alimentare cu apă, curent electric, gaze naturale și la sistemul de canalizare. Pentru controlul consumului utilităților în fiecare locuință individual sunt instalate apometre și contoare de gaze și energie electrică.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Happy Residence 2” are o experiență în domeniul construcțiilor de peste 30 de ani și compania acceptă plata în tranșe cu avans su prin prin programul de creditare Prima Casă.

Pentru a face legătură directă cu managerii de vânzare a Dezvoltatorului și a vedea schemele și restul avantajelor locuințelor excelente din centrul Craiovei, vă invităm să vizitați site-ul web al complexului locativ „Happy Residence 2”, care este accesibil chiar de pe site-ul nostru.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Happy Residence 2?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Happy Residence 2 din Craiova?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Happy Residence 2?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 095 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Happy Residence 2 în Craiova?

Modalități de plata în Happy Residence 2: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Happy Residence 2?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC