Previzualizare foto – fotografie originală aici

Roca Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Costea Vodă, 20, zona Valea Adâncă, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Costea Vodă, 20, zona Valea Adâncă, Iași (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
str. Costea Vodă, 20, zona Valea Adâncă, Iași (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Costea Vodă, 20, zona Valea Adâncă, Iași (Bloc 3)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Roca Residence pe hartă Iași

str. Costea Vodă, 20, zona Valea Adâncă, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică individuală, încălzire în pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe31–65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre liniștita și confortabila zonă de amplasare

Ansamblul de locuințe „Roca Residence” se află localizat pe strada Costea Vodă, la numărul 20, în satul Valea Adâncă din comuna Miroslava al județului Iași (la capăt de cartierul Cug din Iași).

Locuințele desăvârșite se află amplasate în imediata vecinătate a hotelului Capitol și a Lacului Ezăreni. Pentru grijile cotidiene, supermarket-urile Lidl și Penny Market funcționează la doar 500 de metri față de complex, este market-ul Mega Image și magazinul alimentar „Terasa Trans Mag”. De asemenea sunt restaurante și cafenele, magazine mixte și magazine de mobilă și cu mărfuri pentru casă. Iar într-o minută de mers pe jos se află un local sfânt - la doar 110 metri este Biserica Acoperământul Maicii Domnului.

Complexul rezidențial se află construit cu acces imediat la strada principală și de la blocuri până la stația de autobuz sunt doar 200 de metri și este de parcurs o distanță de circa 8-9 km până în centrul orașului Iași, distanța până la centrul comercial „Palas Mall” este de 5,9 km și sunt de parcurs în jur la 6,5 km până la „Iulius Mall”. Gara din Iași se află localizată la 8,3 km față de complexul locativ Roca Residence” și sunt 12,2 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Prezentarea blocurilor și detalii de amenajare a complexului

Proiectul imobiliar „Roca Residence” este compus din 5 blocuri locative simpatice cu aspecte elegante și atractive. Toate clădirile sunt prezentate cu înfățișări asemănătoare și sunt realizate cu mici regimuri de înălțime egală și fiecare bloc are câte un Parter și 3 etaje de apartamente.

Structura constructivă a blocurilor locative este realizată pe cadre din beton armat (folosit este betonul de clasa B 350 și fierul de clasă superioară de rezistență BST 500), cu pereți exteriori și compartimentările interioare realizate din cărămidă termic eficientă Brixton de 30 cm. Pe tot perimetrul blocurilor locative, pe partea exterioară a pereților este placat un sistem termic format din polistiren Austrotherm cu grosimea de 10 cm, peste care este aplicat un strat de finisare de tencuială decorativă de tip impermeabilă. Toate ferestrele instalate la locuințe dispun de profil PVC Salamander și au geam termopan tripan.

Curtea și spațiul adiacent blocurilor locative este atent îngrijit și amenajat cu flori și spații verzi și este instalat mobilier urban. Ansamblul de locuințe „Roca Residence” oferă locatarilor săi locuri de parcare supraterane.

Complexul este securizat și accesul în incinta fiecărui apartament este controlat prin intermediul interfonului instalat.

Finisajele și utilitățile proprietăților

Complexul de apartamente „Roca Residence” oferă în vânzare un total de 118 unități locative cu spații generoase, proiectate cu planimetrii decomandate cu una sau două sau trei camere. Schemele apartamentelor sunt clasice și ergonomic compartimentate, unde camerele sunt individuale separate una de alta, iar balcoanele sunt mari și dispun de spații de depozitare. În bloc sunt prezentate garsoniere cochete cu suprafața de 31,4 mp și 32,4 mp și suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 45 mp și 52,5 mp, iar cu mărimea de 65,22 mp sunt prevăzute apartamentele cu 3 camere.

Complet finisate - La cheie sunt propuse apartamentele, unde sunt placaje cu gresie și faianță de import din Italia și din Spania, unde tavanele și pereții sunt ideal prelucrați, iar camerele de baie sunt proiectate cu sistem natural de ventilare și fiecare are câte un geam personal. Precum și toate băile sunt complet finisate, echipate și mobilate. Ușa de la intrare în apartamente este din metal și are sistem de antiefracție și toate ușile interioare la fel sunt instalate.

Este instalată câte o centrală termică în condensații, individuală pentru fiecare apartament și sistemul de încălzire este montat prin pardoseală cu țevi și distribuitori UPONOR, fără pierderi de căldură, fără țevi și calorifere inestetice.

În fiecare apartament separat sunt contorizate toate utilitățile cu contoare de gaz și curent plus apometre pentru controlul consumului de apă.

Pentru a vă convinge de toate facilitățile și avantajele apartamentelor noi din ansamblul locativ „Roca Residence”, neapărat, vă rugăm, să vă programați cu o vizită la complexul rezidențial. Doar cu un clic vă invităm să treceți pe web pagina oficială a Dezvoltatorului și să luați legătura cu managerii de vânzare.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Roca Residence Iasi.

Unde se află Roca Residence?

str. Costea Vodă, 20, zona Valea Adâncă, Iași.

Termen de finalizare Roca Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Roca Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Roca Residence din Iași?

Dezvoltătorul Roca Residence este – Roca Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC