Previzualizare foto – fotografie originală aici

Residence Park
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Aleea cu Plopi, 10, zona Giroc, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Aleea cu Plopi, 10, Timișoara (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Residence Park pe hartă Timișoara

str. Aleea cu Plopi, 10, zona Giroc, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzire centrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime P+2E+M
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe45–55 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa și vecinii complexului

Ansamblul imobiliar „Park Residence Timișoara” se află localizat într-o zonă liniștită și ferită de aglomerație, pe strada Aleea cu Plopi, numărul 10, la intrare în comuna Giroc din județul Timiș.

Complexul de locuințe se află localizat în apropiere de cafenele, restaurante, magazine și lângă supermarket-uri. Supermarket-ul Profi City se află la doar 350 de metri față de locuințe, sunt 750 de metri până la magazinul Pepco și 1,1 km până la supermarket-ul Lidl, nu departe se află un salon de înfrumusețare, de asemenea este centrul de distracții pentru copii „Smiley Zone”, parcul pentru copii David Voniga și Clubul de Paintball „Scorpions empire”. Grădinița cu program prelungit și Școala Gimnazială din Giroc se află localizate la doar 1100 de metri față de complexul de locuințe.

Da la „Park Residence Timișoara” este acces facil la mijloacele de transport în comun și sunt de parcurs 4,5 km până la centrul comercial „Shopping City”, distanța până în centrul Timișoarei este de 7,1 km, până la Gara de Nord din Timișoara sunt 8,2 km, iar Aeroportul Internațional „Traian Vuia” se află localizat la o distanță de 16,9 km.

Facilitățile complexului și detalii tehnice

Ansamblul de locuințe „Park Residence Timișoara” dispune de trei blocuri locative, modern proiectate, cu aspecte în stil minimalist și cu un design atractiv. Toate clădire au un regim egal de înălțime și dispun de un Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă.

Imobilele sunt construite din materiale de construcții calitative și dispun de o structură din beton armat, și toate închiderile caselor de apartamente atât cele exterioare cât și interioare sunt realizate din cărămidă și sunt calitativ izolate termic pe exterior cu plăci din polistiren expandat de densitate EPS 80 cu grosimea de 10 cm. Din partea interioară tavanele sunt izolate termic cu un strat de 10 cm din vată minerală. Ferestrele instalate sunt realizate din profil PVC și au geam termopan. Fațadele blocurilor sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă și elementele de design ale balcoanelor au culoarea verde.

Pentru fiecare apartament din complexul locativ este asigurat câte un loc de parcare, acestea sunt amplasate la suprateran.

Accesul în incinta apartamentelor este securizat și controlat prin intermediul videointerfonului instalat la intrare în fiecare locuință.

Apartamente impecabile

Cu o luminozitate maximă, cu mult confort și modernism sunt prezentate proprietățile locative ale complexului de imobile „Park Residence Timișoara”. Toate apartamentele sunt spațioase și au scheme decomandate cu una și două camere. Locuințele sunt prezentate cu suprafețele de la 44 mp până la 55 mp, și au bucătării separate și living-uri mari de unde este ieșire direct la balcoanele spațioase și un moment important este faptul că în locuințe sunt prevăzute spații de depozitare.

Apartamentele sunt finisate – la cheie și beneficiază de dotări moderne și au instalate obiecte sanitare și mobilier special pentru camerele de baie. Toate locuințele au instalată câte o centrală termică și sistemul de încălzire este individual și este instalat prin pardoseală. Și sistemul de climatizare la fel este instalat în locuințe. În apartamente este liniște datorită sistemului de antifonare aplicat.

Absolut toate utilitățile sunt racordate la apartamente și este gaz, apă, sistem de canalizare branșat și blocul locativ este asigurat cu curent electric plus contoare și apometre. În apartamente este instalat cablu TV și este internet.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Park Residence Timișoara” este compania „Aqua Vision”, care are o experiență de peste 20 de ani pe piața construcțiilor de imobiliare.

Departamentul de vânzări vă stă la dispoziție pentru a vă informa cu restul informațiilor necesare despre dezvoltarea complexului și despre amenajarea apartamentelor noi din „Park Residence Timișoara”. Trebuie doar să luați legătura direct de pe web pagina oficială, unde aveți posibilitatea să treceți ușor și repede doar cu un click de pe site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Residence Park Timișoara.

Unde se află Residence Park?

str. Aleea cu Plopi, 10, zona Giroc, Timișoara.

Termen de finalizare Residence Park?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Residence Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Residence Park din Timișoara?

Dezvoltătorul Residence Park este – Aqua Vision.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC