Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cartier Bega 21
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Bega, 21, zona Giroc, Timișoara

Cartier Bega 21 pe hartă Timișoara

str. Bega, 21, zona Giroc, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca, stații incarcare vehicole electrice
🟧 Încălzirecentrala termică marca Immergas, incalzire pardoseala marca Purmo
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus in pret
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase înșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe114 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționat la liniște și asigurat cu confort și mult aer curat

Ansamblul imobiliar „Bega” se găsește amplasat pe strada Bega, numărul 21, zona Zero din comuna Giroc, în județul Timiș.

Casele sunt construite în vecinătate cu natura dar și aproape de toate facilitățile orășenești, imediat lângă case funcționează un minimarket, la 5 minute pietonal este „Penny Market” și cofetăria „Mimoza”. La doar 6 minute pe jos copiii din complex pot ajunge la Grădinița și Școala din Giroc. În proximitatea complexului locativ funcționează farmacie, cabinet medical, oficiu poștal, stație pentru autobuze și sunt doar 450 de metri până la Primăria Giroc.

Distanța de la ansamblul rezidențial „Bega” până în centrul orașului Timișoara este de 7,4 km, până la Gară sunt 8,6 km și 17,9 km sunt de parcurs până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”.

Ansamblul rezidențial este privat și complet securizat

Complexul imobiliar „Bega” este proiectat cu case înșiruite, toate cu un regim egal de înălțime - cu Parter plus un Etaj și pod.

La construcția obiectelor imobiliare au fost respectate toate reglementările și normele în vigoare. Casele sunt construite doar din materiale de calitate Premium și cu o structură formată din cadre din beton armat cu pereți din cărămidă și cu compartimentările interioare din interiorul caselor din zidărie din cărămidă termic și fonic eficientă Porotherm robust Wienerberger. Sistemul termic, ce este aplicat pe partea exterioară a caselor este format din polistiren cu densitatea de 80 și are grosimea de 10 cm. Pentru a menține stilul de clasică arhitecturală naturală la case este instalată tâmplărie din lemn termopan, cu grosimea profilului de 90 mm și sticlele instalate în 3 rânduri au inserție de gaz Argon. Producătorul oferă o garanție de 10 ani și o durată de viață de 50 de ani. Și la fel este oferită o garanție de 50 de ani și pentru țigla ceramică folosită Coppo Ferrara.

În curtea complexului de locuințe „Bega” este organizat un loc de joacă privat doar pentru copiii locatarilor. Pentru autovehiculele electrice în incinta complexului rezidențial sunt organizate stații de încărcare electrică și pentru fiecare unitate rezidențială sunt prevăzute câte două locuri de parcare organizate supraterane și care sunt incluse în prețul locuinței.

Curtea ansamblului de locuințe este complet îngrădită, de tip închis, cu acces controlat în interior și în deplin securizat. Plus întreg complexul de imobile este sub supraveghere video timp 24 din 24 de ore.

Case înșiruite cu un mediu optim de locuit

Ansamblul cu case înșiruite „Bega” dispune de locuințe confortabile proiectate cu suprafața de 114,85 mp, cu grădini gazonate și cu terase semi-acoperite.

Toate locuințele sunt atent proiectate și au scheme logice și foarte funcționale, unde fiecare din cele patru camere sunt perfect amplasate și parterul caselor se compune din living cu zonă pentru dinning și un bloc sanitar. La Etaj se poziționează un hol, un grup sanitar și sunt trei dormitoare, două dintre care au delimitate zone de dressing.

Cu o mare atenție la toate detaliile casele sunt finisate cu materiale de Premium clasă, unde pereții interiori sunt zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoare albă, de calitate Extra Premium. Și pe pardoselile dormitoarelor este placat parchet triplu stratificat din lemn, anume din stejar și acesta este ales de la firma Haro. Iar toate camerele de baie sunt echipate cu lavoar, vas wc plus bideul la etaj, cabină de duș și/sau cadă, calorifer de tip portprosop și dulap cu oglindă.

Centralele termice instalate în fiecare locuință sunt de firma Immergas și întreg sistemul de încălzire este montat prin pardoseală și este compus din instalații Purmo, ce au o garanție de 25 de ani de funcționare. Fiecare cameră este dotată cu termostat de ambient, care are posibilitatea controlului individual pe zone și poate fi programat pentru zi/noapte. Toate instalațiile electrice sunt instalate și casele sunt racordate la utilitățile generale și sunt prezentate pentru o viață complet împlinită.

Ansamblul de case „Bega” este dezvoltat de către compania „Goya Residence”, pe site-ul căreia vă invităm să treceți și să vă informați cu toate avantajele locuințelor noi din „Bega Residence” și să contactați direct cu unul dintre consultanții dezvoltatorului pentru achiziționarea unei case perfecte.

Unde se află Cartier Bega 21?

str. Bega, 21, zona Giroc, Timișoara.

Termen de finalizare Cartier Bega 21?

Bega – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Cartier Bega 21 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Cartier Bega 21 din Timișoara?

Dezvoltătorul Cartier Bega 21 este – Goya Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC