Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sweet Home Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Aleea cu Plopi, zona Chișoda, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Aleea cu Plopi, zona Chișoda, Timișoara (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil
Faza construcție
str. Aleea cu Plopi, zona Chișoda, Timișoara (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Sweet Home Residence pe hartă Timișoara

str. Aleea cu Plopi, zona Chișoda, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă, piscină, teren tenis, statie incarcare masini electrice
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente32
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareparcare terestră
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitatesistem de supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Total suprafata terencurte 1800 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–69 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre liniștea și avantajele locației

Complexul imobiliar „Sweet Home Residence by pool” se află amplasată într-o zonă liniștită, pe strada Aleea cu Plopi, în satul Chișoda din comuna Giroc al județului Timiș.

Lângă blocurile locative funcționează restaurante, cafenele, pizzerii, cofetării, pensiuni și nu departe este Oficiul Poștal, funcționează supermarket-ul Profi City și LIDL, este o farmacie, frizerie și sala de sport „Daf Junior Fitness”. Distanța de la complexul de locuințe până la Școala Gimnazială și Grădinița cu program prelungit din Giroc este de 1,3 km, unde se ajunge pe jos în 15-18 minute.

În apropiere de blocurile rezidențiale „Sweet Home Residence by pool” circulă autobuze și distanța de la complex până la centrul comercial „Shopping City Timișoara” este de 4,2 km. Și sunt de parcurs 7,3 km până în Piața Victoriei din Timișoara, Gara de Nord se află la 8,1 km, iar până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” sunt de parcurs circa 17-18 km.

Complex exclusivist pentru o viați de un confort ridicat

Ansamblul locativ cu imobile de lux „Sweet Home Residence by pool” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 3200 mp, unde se află 4 blocuri rezidențiale cu un regim mic de înălțime, fiecare cu un Parter plus 2 Etaje și plus un Etaj Retras. Clădirile sunt realizate cu o structură din beton armat cu închideri exterioare din cărămidă termo eficientă Wienerberger cu grosimea de 25 cm și toate compartimentările interioare din apartamente și dintre locuințe la fel sunt realizate din cărămidă de un grad sporit fonic Porotherm. Sistemul de izolare termică, ce este aplicat pe partea exterioară a blocurilor locative are grosimea de 10 cm și este compus din plăci de polistiren expandat. Iar fațadele clădirilor de apartamente sunt finisate cu tencuială decorativă de tip Baumit. Ferestrele imobilelor dispun de profil PVC și au sticlă termopană instalată în trei rânduri.

În curtea complexului există organizate diverse zone de relaxare, sunt parcuri înverzite și pentru joaca copiilor și petrecerea plăcută a timpului liber acasă este organizat un complex întreg de joacă cu Jungle Jim la aer liber. Și în curtea ansamblului de locuințe este prevăzută o piscină cu mărimea de 16m pe 8m și pe 1,5m, unde este incastrat un bazin special pentru copilași cu mărimea de 6m pe 4m pe 0,55m. De asemenea în curtea interioară există amenajat un teren de tenis și toate parcările sunt organizate supraterane. Unde câte un loc de parcare este inclus în prețul apartamentului achiziționat.

Tot teritoriul ansamblului locativ „Sweet Home Residence by pool” este îngrădit cu gard viu format din plasă de gard intercalată, care oferă securitate estetică și plus întreg teritoriul este monitorizat și este instalat sistem de video supraveghere, de asemenea complexul dispune de servicii de administrare. Accesul în incinta comunității locative se efectuează prin telecomandă și sunt instalate patru porți din fier (două dedicate pentru ieșire și două pentru intrare).

Locuințe, dotări și finisaje

Proiectul imobiliar „Sweet Home Residence by pool” este prezentat cu garsoniere și apartamente decomandate cu una, două și trei camere. Suprafața utilă a locuințelor este cuprinsă între 37,77 mp și până la 69,3 mp.

Apartamentele sunt prezentate spre vânzare în variantă – „la cheie” și balcoanele locuințelor la fel se predau finisate și dispun de balustrade instalate din sticlă securizată. Toate finisajele aplicate în interiorul apartamentelor sunt posibile pentru viitorii locatari să fie alese dintr-o gamă de modele de gresie, parchet, faianță și obiecte sanitare. Sistemul termic din apartamente este instalat autonom, cu toate țevile și instalațiile conduse prin pardoseală și apa se încălzește de centrala termică individuală (marca căreia poate fi aleasă de către beneficiar). La intrare în apartamente sunt instalate uși de acces de firma PRODORS și în toate încăperile interioare se vor monta ușile interioare alese de către viitorii rezidenți.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe luxoase are o experiență de peste 10 ani în domeniul construcțiilor și dezvoltării obiectelor imobiliare.

Toți cumpărătorii sunt așteptați cu o vizită la blocurile locative „Sweet Home Residence by pool” pentru a vedea personal cât de confortabile sunt apartamentele noi și cât de ademenitoare este curtea complexului. Pentru contactele Dezvoltatorului și pentru a vă programa la o vizionare a complexului, vă oferim posibilitatea să treceți din site-ul nostru direct pe pagina oficială a complexului locativ „Sweet Home Residence”.

Acest proiect mai este numit și Sweet Home Residence by Pool.

Unde se află Sweet Home Residence?

str. Aleea cu Plopi, zona Chișoda, Timișoara.

Termen de finalizare Sweet Home Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sweet Home Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sweet Home Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Sweet Home Residence este – Sweet Home Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC