Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Prima Residence Universității
în Oradea

Prețul / m2
se clarifică
Adresa
str. Făgărașului, zona Dorobanților, Oradea

Schițe și prețuri în Prima Residence Universității

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 07 iunie 2022
1 camerede la 36 m2prețul se clarifică
2 camere53–83 m2prețul se clarifică
3 camere80–93 m2prețul se clarifică
4 camerede la 115 m2prețul se clarifică

Prima Residence Universității pe hartă Oradea

str. Făgărașului, zona Dorobanților, Oradea

Etape dezvoltare

Prima Residence Universității
Bloc 1C, Bloc 2A, Bloc 2B, Bloc 7, Bloc 1B, Bloc 2C, Bloc 1A
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2021
Prima Residence Universității
Bloc 3A,B,C, Bloc 4A,B,C, Bloc 5, Bloc 6
construit
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Prima Residence Universității

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţilocuri de joacă pentru copii, piste pentru biciclete, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente600
🟧 Număr clădiri9
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
🟧 Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente90 – 111 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Cum este așezat complexul și cum este descrisă localitatea?

Complexul rezidențial „Prima Residence Universității” este amplasat în orașul Oradea în zona Bihor/Salcea, pe strada Făgărașului. În vecinătate se află Universitatea, de la locuințe este acces facil către mijloacele de transport în comun, cu care se ajunge ușor și repede până în centrul orașului și la principalele puncte de interes din Oradea, la centrele comerciale: Lotos Center și Era Park, precum și la mega marketul Auchan și magazinele: Jysk, Dedeman, Leroy Merlin, Brico Depot și Jumbo. Până la Parcul Salcea sunt de mers pe jos doar 10 minute, unde copiii se por distra la diverse locuri de joacă și unde sunt amenajate piste pentru biciclete.

Care este descrierea complexului?

Un număr de 9 imobile moderne sunt cuprinse în ansamblul locativ „Prima Residence Universității”. Blocurile sunt proiectate cu un regim egal de înălțime cu parter și 5 etaje de apartamente. Clădirile locative sunt construite calitativ din materiale durabile și sunt izolate fiabil din exterior iar pereții sunt zidiți din cărămidă eficientă energetic Porotherm și au grosimea de 30 cm. Este instalată tâmplărie de la Salamander cu profil PVC cu 7 camere. Scările sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație Schindler. Complexul rezidențial „Prima Residence Universității” dispune de spații comerciale in incintă, acestea fiind așezate la parterele imobilelor si pot fi cumpărate sau închiriate cu spațiul de la 40 mp în sus. De asemenea în incinta complexului sunt spații special echipate pentru copii, alei pietonale, spații verzi amenajate și locuri de relaxare pentru rezidenții complexului. Complexul are sistem instalat de supraveghere video și videointerfon.

Cum sunt apartamentele?

Un număr total de 600 de unități locative optimal compartimentate și cu spații mari vitrate sunt oferite spre vânzare în ansamblul rezidențial „Prima Residence Universității”. Apartamentele cu trei și patru camere sunt oferite spre vânzare cu suprafața de la 90 până la 111 mp. Sistemul de încălzire este centralizat, dar cu contorizare individuală pentru fiecare apartament în parte. În apartamente sunt dotate instalațiile electrice, instalațiile sanitare și sunt montate aparatele pentru aer condiționat. Este conectată țeava de gaze, apă caldă, apă rece cu apometre, contoare și este curent electric.

Pentru a afla mai mult informații despre apartamente și despre dezvoltatorul acestora, sunteți aștepta pe pagina web a complexului rezidențial „Prima Residence Universității”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Prima Residence Universității?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Prima Residence Universității în Oradea?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Prima Residence Universității?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Prima Residence Universității în Oradea?

Modalități de plata în Prima Residence Universității: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Prima Residence Universității?

Prima Residence Universității – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC