Previzualizare foto – fotografie originală aici

EAS Residence Crinului
în Oradea

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Crinului, zona Subcetate, Oradea

Mai detaliat despre blocul

str. Crinului, zona Subcetate, Oradea (EAS Residence Crinului)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

EAS Residence Crinului pe hartă Oradea

str. Crinului, zona Subcetate, Oradea

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideointerfon
🟧 Încălzireaparat de aer condiționat, încalzire in pardoseală, centrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente10
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E+M
🟧 Securitatesupraveghere video 24/7
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–195 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ultracentral localizat

Ansamblul locativ „EAS Residence Crinului” se află centralizat amplasat și se găsește pe strada Crinului, în zona Subcetate din orașul Oradea. Blocul de apartamente este localizat la intersecție cu strada Mihail Kogălniceanu și se învecinează cu localuri turistice, muzee și parcuri, până la Parcul 1 Decembrie se ajunge în 2 minute pietonal, iar Parcul Dendrologic și Cetatea Oradea se află la numai 1000 de metri față de locuințele noi. Copiii rezidenților au de parcurs doar 200 de metri până la Grădinița cu program normal de pe strada Piața 1 Decembrie și Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”, la 550 de metri este Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” și la un kilometru se află Școala Gimnazială „Lucreția Suciu”. De la complexul rezidențial se ajunge pe jos în doar 4 minute până la centrul comercial „Oradea Plaza” și se parcurg în jur la 300 de metri, unde se află supermarketul Carrefour, sunt diverse magazine, buticuri, sucursale bancare, farmacii și centre medicale. Sala sportivă „CrossFit BeeShark” se află la numai 100 de metri de la casa de apartamente și în apropiere funcționează o mulțime de restaurante, cafenele, pizzerii și baruri.

În proximitatea clădirii de apartamente „EAS Residence Crinului” circulă autobuze și sunt de parcurs 700 de metri până la Piața Uniri din Oradea, la o distanță de 2,4 km se află Gara din Oradea și până la Aeroportul Internațional din Oradea se ajunge parcurgând 6 km.

Ultramodern proiectat și ideal amenajat, cu plăcere prezentat

Complexul de locuințe „EAS Residence Crinului” dispune de un bloc de locuințe elegant, ce este proiectat într-un stil arhitectural de clasică modernă și are un regim de înălțime mic: Subsol plus Parter plus 3 Etaje și o Mansardă și dispune de un grad înalt de rezistență seismică. Imobilul este responsabil construit din materiale durabile și are o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu pereți construiți din materiale eficiente termic și fonic. Izolația exterioară a clădirii este efectuată cu polistiren de densitate înaltă și la bloc sunt instalate ferestre cu trei foi de sticlă termopan și sunt dotate și rolete exterioare din aluminiu cu funcționare automatizată. Casa scării este echipată cu sistem de iluminat și cu senzorii de mișcare dotată, iar pentru confortul locatarilor în bloc este instalat un ascensor modern. În incinta complexului locativ sunt prevăzuți senzori de incendiu și inundație, este sistem de alarmă antiefracție și funcționează sistem de supraveghere video 24 din 24 de ore. Atât accesul în blocul de locuințe este electronic controlat (prin video interfon) cât și electronic controlat este și accesul către parcări. Ansamblul de locuințe „EAS Residence Crinului” dispune de o parcare subterană și există organizate și locuri de parcare supraterane. Complexul rezidențial se deosebește prin grădini verticale și are spații verzi amenajate.

Apartamente și dotări

În blocul locativ „EAS Residence Crinului” sunt prezentate doar 10 unități locative, ce dispun de un grad înalt de intimitate și confort. Disponibile în vânzare sunt studio-uri, apartamente cu 2 - 3 camere și Penthouse-uri, cu suprafețele utile cuprinse între 39,42 mp și 195 mp. Pereții apartamentelor sunt nivelați, tencuiți și gata pregătiți pentru finisarea cu zugrăveală și la intrare este instalată ușă antiefracție. Sistemul de încălzire este individual, instalat prin pardoseală cu termostat de ambient digital și câte o centrală termică proprie este dotată în fiecare apartament, precum și locuințele au câte un aparat de aer condiționat cu instalații de la Daikin. Instalațiile electrice sunt realizate (fără aparataj) și instalațiile sanitare sunt conduse (fără obiecte sanitare). Blocul locativ se predă în folosință cu branșament total la utilități: la sistemul de alimentare cu gaz, apă, electricitate și canalizare. În apartamente este cablaj TV și internet.

Mau multe informații utile despre construcția locuințelor, despre metodele de plată acceptate și contactele Dezvoltatorului, le găsiți afișate pe web site-ul complexului locativ „EAS Residence Crinului”, unde puteți trece direct de pe pagina noastră.

Acest proiect mai este numit și EAS Residence.

Unde se află EAS Residence Crinului?

str. Crinului, zona Subcetate, Oradea.

Termen de finalizare EAS Residence Crinului?

EAS Residence Crinului – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în EAS Residence Crinului în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul EAS Residence Crinului din Oradea?

Dezvoltătorul EAS Residence Crinului este – Flavoia Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC