Previzualizare foto – fotografie originală aici

Riviera Residence - Oradea
în Oradea

Prețul / m2
de la ‍930 €
pe ‍239 €
Dezvoltator
Adresă
str. Cazaran Gyula, zona Calea Aradului, Oradea

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Corsica
2 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 1 a anului 2022

Schițe și prețuri în Riviera Residence - Oradea

Prețurile și disponibilitatea actualizate 16 martie 2023.
Case
137 m2
de la ‍931 € / m2de la ‍127 500 €

Riviera Residence - Oradea pe hartă Oradea

str. Cazaran Gyula, zona Calea Aradului, Oradea

Ipoteca pentru Riviera Residence - Oradea

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri86 de case
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe114 mp – 154 mp

Despre ansamblu rezidențial

Amplasat confortabil cu tot de ce ai nevoie la îndemână

Ansamblul rezidențial „Riviera Relaxed Living” este poziționat foarte bine, pe strada Cazaran Gyula, în orașul Oradea, în apropiere de centrul orașului cu direcție spre Aeroport.

Complexul locativ se găsește localizat în apropiere de zona comercială din Calea Aradului și nu departe de centrul comercial „Altex Oradea Era Shopping Center”, „Era Shopping Park”, unde se găsește un număr mare de magazine și buticuri, sunt diverse cafenele și restaurante, se oferă o mulțime de servicii pentru toate interesele, sunt zone de relaxare și distracție și „food cort-uri”. În vecinătatea caselor se află hipermarket-ul Carrefour, este magazinul Dedeman (în spate), cinematograful „Cortina”, Sala de Nunți „Opera”, fast food-ul KFC și pizzerii. Până în centrul orașului Oradea este de parcurs o distanță de 4,6 km, unde se ajunge cel mai repede prin strada Octavian Goga, în aproximativ 10 minute (cu mașina). Aeroportul Internațional din Oradea se află la o distanță de 2,9 de la casele cartierului locativ „Riviera Relaxed Living”.

Cartier locativ construit cu siguranță în funcționare

Ansamblul rezidențial „Riviera Relaxed Living” este compus din case private de tip „Duplex” și case individuale. Locuințele sunt gândite cu o arhitectură modernă cu un stil de design foarte atractiv.

Imobilele dispun de o structură durabilă și casele sunt foarte funcționale și eficiente din punct de vedere energetic. Fundațiile caselor au adâncimea de 110 cm, elevația pentru stâlpi este de 30-40 cm (în dependență de tipul casei), pereții sunt zidiți din cărămidă termoizolantă și au grosimea de 30 cm pe exterior (plus un strat de izolare termică de 10 cm din polistiren) și pentru pereții interiori grosimea zidăriei este de 25 cm. Compartimentarea interioară dintre camere este realizată din blocuri BCA. Pardoselile la fel sunt izolate termic cu polistiren de 5 cm, iar pentru termo izolarea planșeului este folosită vata minerală cu grosimea de 20 cm. Cartierul locativ dispune de o curte comună largă cu o suprafață de peste 41 000 mp, unde sunt mule spații verzi plantate și există locuri special amenajate pentru joaca copiilor. Casele dispun de parcele cu suprafețe cuprinse între 250 mp și 606 mp. Toate locuințele sunt îngrădite cu garduri din lemn de culoarea „wenghe”.

Tipuri de proprietăți imobiliare din complex

În cartierul rezidențial „Riviera Relaxed Living” sunt proiectate 86 de unități locative. Casele dispun de compartimentare „Premium” și se predau finisate „la alb” și/sau „la cheie”. În vânzare sunt oferite următoarele tipuri de unități locative: „Verona” (101 mp – 132 mp, cu 3 dormitoare, camera de living și o bucătărie), „Bavaria”, „Toscana”, „Malta”, „Corsica” și „Nica”.

Toate finisajele interioare sunt oferite la alegerea beneficiarilor. Aceștia au posibilitatea de a-și alege parchetul, care va fi placat în holuri, living și dormitoare, la fel gresia și faianța pentru camerele de baie și bucătării este pusă la dispoziția viitorilor locatarilor pentru a fi aleasă în stilul și conform gusturilor locatarilor. Obiectele sanitare din băi și toată tâmplăria interioare, la fel este oferită pentru cumpărători la alegere. Sistemul de încălzire al imobilelor este prevăzut - în pardoseală.

Complete sunt montate toate instalațiile termice, electrice și cele sanitare. Și casele beneficiază de aparate pentru aer condiționat. Complexul locativ are dotări cu cablu TV, este internet, conectare la rețeaua de curent electric, gaz, apă și canalizare. Există posibilitatea de achiziționare a imobilelor prin programul - Prima casă sau prin creditare bancară și cumpărătorii beneficiază de consultanță financiară din partea Dezvoltatorului. Pentru rezervarea unei căsuțe, pentru a vedea cartierul și pentru a afla alte detalii constructive, vă rugăm să contactați direct pagina web a complexului rezidențial „Riviera Relaxed Living”, unde sunteți așteptați pentru a vă oferi o consultanță mai detaliată.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Riviera Residence - Oradea?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья
De asemenea, acest complex mai este numit Riviera Relaxed Living.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Riviera Residence - Oradea din Oradea?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă metru pătrat în Riviera Residence - Oradea?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍930 €.

Cum să cumpăr un apartament în Riviera Residence - Oradea în Oradea?

Modalități de plata în Riviera Residence - Oradea: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Riviera Residence - Oradea?

Verona, Malta, Corsica, Nisa – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC