Previzualizare foto – fotografie originală aici

West Residence
în Oradea

Apartamente
de la ‍108 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 133 €
Dezvoltător
Adresă
str. Ceyrat, zona Dorobanților, Oradea

Mai detaliat despre blocuri

Etapa 3
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Ceyrat, Oradea (Bloc WR13)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare
Etapa 1
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Ceyrat, Oradea (Bloc WR1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 1
Indisponibil
Etapa 2
Încă 7 blocuri în această etapă
Încă 7 blocuri
str. Ceyrat, Oradea (Bloc WR4)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil

Schițe și prețuri în West Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 24 ianuarie 2024
3 camere
92.07 m2
de la ‍1 173 € / m2de la ‍108 000 €

West Residence pe hartă Oradea

str. Ceyrat, zona Dorobanților, Oradea

Plata în rate la West Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în West Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe, interfon, spațiu joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală proprie și încălzire în pardoseală
🟧 Lift2 lifturi Kone de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente491
🟧 Număr clădiri13
🟧 Parcare520 locuri
🟧 Regim inalțime5
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe41.31–74.16 m²

Despre ansamblu rezidențial

Care este localizarea complexului?

Ansamblul imobiliar „West Residence” se află localizat pe strada Ceyrat, în apropiere de Piața 22 Decembrie din orașul Oradea. În apropiere de complexul locativ se află Universitatea din Oradea și Stadionul Universității. În această zonă se găsește Inspectoratul de Poliție, funcționează o stomatologie și este o clinica de chirurgie plastică și estetică. În apropiere se află o pizzerie, sunt cafenele și este o brutărie.

  • Nu departe de complexul locativ se află școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” și la 1,7 km este școala Internațională din Oradea.
  • La o distanță de doar 1,8 km se află supermarket-ul Lidl și este centrul comercial „Lotus Center” cu cinema, buticuri, fast-food-uri și cu hipermarket-ul Carrefour.
  • Sunt doar 2,1 km până la Piața Agroalimentară West Market și numai 1400 de metri pietonal până în Parcul Salcea.
  • Distanța de la blocurile rezidențiale „West Residence” până în centrul orașului Oradea este de 2,9 km. Până la Aeroportul din Oradea „Calea Aradului” sunt 4,9 km și 4,7 km până la Gara din Oradea.

Cum arată acest proiect unic, inovativ și ingenios?

Ansamblul rezidențial „West Residence” este compus din treisprezece blocuri locative, proiectate cu un regim de înălțime egal cu Subsol plus Parter și plus 8 Etaje, de asemenea în incinta complexului rezidențial este prevăzut și un hotel, care are disponibile 70 de camere și în incinta căruia locatarii complexului beneficiază de diverse servicii și spații comerciale. Toate materialele de construcție folosite la întemeierea imobilelor sunt doar de calitate superioară și absolut toate tehnologiile aplicate au scopul principal de eficacitate termică pentru a minimiza pierderile de căldură și costurile facturilor.

Structura de rezistență a clădirilor este din beton armat și este formată dintr-un sistem mixt de carde și diafragme din beton armat cu plăci de tip – dală groasă și fără de grinzi aparente.

Pentru compartimentarea interioară a apartamentelor și pentru zidăria despărțitoare între apartamente este folosită cărămida Porotherm – Wienrberg. Între etaje sunt instalate planșee de tip – dală de 23 cm și pentru izolarea termică și fonică a acestora este aplicat polistirenul de 7 cm, plus sapă, peste care se aplică materialul de finisaj, astfel se primesc în plin 35 de cm de izolare între etaje.

Un nivel înalt de izolare termică a locuințelor este aprovizionat blocurilor rezidențiale de termo-sistemul de pe exteriorul clădirilor, ce este efectuat din vată bazaltică, acest material a fost ales de către constructori în special datorită capacităților sale ignifuge și care nu permit infiltrarea apei, care nu va permite umidități să pătrundă la pereți și care stopează incendiile.

Pentru a menține la un nivel superior sistemul de termo eficiență a blocurilor o deosebită atenție a fost oferită ferestrelor instalate, deoarece anume prin ferestre se poate pierde semnificativ căldura, dar numai nu în cazul blocurilor rezidențiale ale complexului „West Residence”, unde sunt instalate ferestre cu QFord și profil 7 STAR și trei rânduri de geamuri termo-izolante printre care este instalat special un distanțier cald datorită căruia nu va apărea condensatul. Încă un plus semnificativ la formarea confortului locatarilor sunt rulourile din aluminiu instalate la toate ferestrele apartamentelor și la toate ușile balcoanelor, rulourile sunt izolate cu spumă poliuretanică și sunt acționate electric.

Pentru scurgeri la blocuri sunt instalate țevi din gama Silence. Degivrarea automată a receptoarelor pentru scurgerea apei este controlată și prevăzută prin termostate de exterior. Hidroizolația de la terasele circulabile este de la liderul mondial firma ICOPAL, care activează în acest domeniu încă din anul 1876.

În toate clădirile rezidențiale sunt instalate ascensoare rapide, cu design-uri moderne de producere de la firma Kone, acestea au capacitatea de transportare a câte 6 persoane și funcționează foarte silențios, fără a aduce nici un disconfort locatarilor din apartamente. La parterele clădirilor există prevăzute diverse spații comerciale, iar la subsolul tuturor blocurilor locative sunt proiectate boxele de depozitare. În curtea ansamblului de locuințe sunt organizate alei pietonale, spații special amenajate cu vegetație în proporție egală față de spațiile construite din complex. Spațiile și insulele verzi special sunt amplasate în zonele – cheie ale complexului pentru a face locatarii să savureze cât mai des plăcerea naturii nu a betonului și aceste zone verzi organizate împreună cu spațiile de recreere ocupă o suprafață totală de 40 000 mp și sunt echipate cu mobilier urban. De asemenea în complex sunt prevăzute multe zone de antrenament, este o sală sportivă, funcționează o piscină și este saună.

Sunteți gata să vedeți primele apartamente din Oradea de tip Smart?

Proiectul imobiliar „West Residence” cuprinde în total 463 de apartamente excepționale, confortabile, eficiente energetic, foarte calitativ construite și finisate, printre care sunt de menționat garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere și Penthouse-uri luxoase.

  • Apartamentele cu o cameră sunt proiectate cu suprafața care variază între 34,65 mp și 58,15 mp;
  • Apartamentele cu două camere sunt proiectate cu suprafața care începe de la 39,83 mp și ajunge până la 75,83 mp;
  • Locuințele cu trei camere au suprafața prevăzută de la 52,52 mp și până la 94,21 mp;
  • Suprafața Penthouse-lor și apartamentelor cu patru camere începe de la 80,09 mp și poate ajunge până la 108,23 mp.

Toate balcoanele apartamentelor sunt proiectate de tip – logie, sunt deschise pe lateral și acestea au instalată sticlă securizată și în plus sunt izolate termic cu polistiren extrudat. Deținătorii apartamentelor de la etajul patru beneficiază de prezența teraselor circulabile. Toate unitățile locative din complexul „West Residence” sunt perfect finisate – la cheie (cu gresie, faianță, parchet, uși, obiecte sanitare) și dispun de instalații electrice, sanitare și termice conduse.

În toate camerele de baie vasele wc sunt instalate și dispun de rezervoare îngropate în perete, datorită cărora zgomotul se reduce eficient. De asemenea fiecare apartament este dotat cu senzorii de inundație (în camerele de baie și în bucătării), iar alimentarea cu apă se realizează prin colane din țevi INOX și conducta apei spre apartamente este prin țevi multistrat cu o garanțe de 50 de ani. Sistemul de încălzire este conectat la rețeaua orășenească de distribuție termică prin agent primar și este prevăzut cu un nivel minim de pierdere a temperaturii și cu un conform maxim, deoarece acesta poate fi controlat de la distanță și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală și acest tip de încălzire prin pardoseală nu usucă aerul și vă oferă în fiecare cameră spații suplimentare în locul caloriferelor și distribuirea în fiecare locuință este realizată prin țeavă multistrat (are o garanție de 50 de ani), iar pe fiecare nivel sunt instalate coloane de distribuire, acestea sunt confecționate din oțel – carbon. Sistemul de căldură poate fi pus în funcțiune sau oprit printr-o aplicație telefonică, datorită termostatelor de ambient ce sunt instalate.

Locatarii au plăcerea să stea acasă la răcoare în timpul zilelor cu arșiță sub aparatele cu aer condiționat multisplit, care sunt instalate în fiecare apartament.

Apartamentele sunt contorizate individual. Dezvoltatorul complexului de locuințe „West Residence” este grupul „West Fruta”, care funcționează cu succes în domeniu în decurs de 24 de ani și are perfect finisate obiecte imobiliare, spații de comerț, precum și are activitate și în domeniul energiei. Anume Dezvoltatorul „West Fruta” a construit unul din cele mai mari piețe agroalimentare din partea de Vest a României - West Market.

Special pentru cumpărătorii locuințelor din complexul rezidențial „West Residence” sunt prevăzute prețuri speciale de creditare și la dispoziția Dumneavoastră vă stă personalul biroului de vânzări pentru a vă consulta, de asemenea sunt linii telefonice de consultanță și există posibilități de creditare a persoanelor ce obțin venit de peste hotarele țării. Alte detalii și informații despre apartamentele complexului rezidențial „West Residence” sunt prezentate pe pagina web a Dezvoltatorului sau vă rugăm să contactați Dezvoltatorul telefonic.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut West Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și West Residence Oradea.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în West Residence din Oradea?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă m² în West Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 133 €.

Cum să cumpăr un apartament în West Residence în Oradea?

Modalități de plata în West Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare West Residence?

Bloc WR1, Bloc WR2, Bloc WR3, Bloc WR4, Bloc WR5, Bloc WR6, Bloc WR7, Bloc WR8, Bloc WR9, Bloc WR10, Bloc WR11, Bloc WR12, Bloc WR13 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC