Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sofyan Residence
în Oradea

Case
de la ‍98 500 €
Prețul / m2
de la ‍749 €
Adresă
str. Aviatorilor, Sântandrei, Oradea

Schițe și prețuri în Sofyan Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 23 ianuarie 2024
Case
125.61–150.79 m2
de la ‍749 € / m2de la ‍98 500 €

Sofyan Residence pe hartă Oradea

str. Aviatorilor, Sântandrei, Oradea

Plata în rate la Sofyan Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Sofyan Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisupermarket, farmacie
🟧 Încălzireîncalzire pardoseala, centrala termica proprie
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+Pod
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajeposibilitatea alegerii stadiului de finisare intre semifinisat si finisat
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe150 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul de locuințe „Sofyan Residence” se află localizat într-o zonă liniștiră și ecologic curată și casele noi se găsesc amplasate pe strada Aviatorilor, în comuna Sântandrei din județul Bihor, Oradea. Imobilele noi se află la doar 400 de metri de la drumul Județean și oferă acces facil către punctele de interes din Oradea. La o distanță de circa 2 km de la complex funcționează grădinița și școala din comuna Sântandrei.

De la casele complexului „Sofyan Residence” se parcurge o distanță de circa 9 km până în centrul orașului Oradea, sunt aproape 11 km până la Gara din Oradea și 9 km până la Aeroportul Internațional din Oradea.

Caracteristici tehnice și detaliile constructive ale proiectului rezidențial

Proiectul locativ „Sofyan Residence” se compune din case de tip „Townhouse” și dispune de case individuale. Locuințele sunt realizate cu o mare răspundere și cu o atenție deosebită la detalii și regimul de înălțime al imobilelor este egal și fiecare casă are câte un Parter plus Pod. Structura de rezistență a caselor constă din beton armat și acestea au aplicat planșeu din beton peste parter și toți pereții sunt construiți din cărămidă Cemacon 24 LM, inclusiv compartimentările interioare sunt din cărămidă plus pe exteriorul caselor sistemul de izolare termică este combinat și se formează din vată bazaltică și polistiren cu densitatea de EPS 80 cu grosimea de 10 cm, precum și pentru izolația pardoselilor este folosit polistirenul de 10 cm grosime, cu densitatea EPS 120 Austrotherm. Podurile caselor sunt izolate termic cu un strat cu grosimea de 2 cm format din celuloză Isocell, air acoperișurile sunt placate cu țiglă de marca Nexe, ce are o garanție de 40 de ani. Tâmplăria exterioară instalată are profil PVC și geam termopan Q-Fort 7 STASRS cu 3 foi de sticlă termopan și acoperire low-e Klear plus sunt instalate rolete din aluminiu, ce sunt acționate electric. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă și casele au toate jgheaburile și burlanele (Lindab) montate.

La intrare în incinta complexului de locuințe funcționează o farmacie și este un supermarket. Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane delimitate.

Prezentarea caselor

În incinta complexului locativ „Sofyan Residence” sunt prezentate case logic compartimentate, ce au scheme funcționale cu câte 4 camere spațioase și luminoase. Suprafața caselor este de 150,79 mp și unitățile locative facilită de grădini personale. Toate proprietățile locative sunt îngrădite și pot fi achiziționate în 2 variante de finisare: finisate sau semifinisate. Indiferent de versiunea de finisare toate imobilele dispun de pardoseli turnate până la nivel de sapă cu ciment și nisip. Au sistem de încălzire condus prin pardoseală cu instalații Tiemme cu o garanție pe termen de 10 ani și cu centrală termică proprie pentru fiecare unitate locativă de marca Ariston Clas One cu puterea de 24 Kw și 5 ani garanție. Instalațiile sanitare la fel sunt complet realizate cu țevi de la Tiemme/cu garanție de 10 ani. Locuințele au toate instalațiile electrice realizate, inclusiv și aparataj și rețelele de curenți slabi.

Pentru casele, ce se achiziționează în versiune complet finisată se adaogă și ușile interioare și exterioare instalate și alese de la firma Porta Doors, au placaje cu gresie și faianță de producere italiană și sunt placări cu parchet special compatibil cu sistemul de încălzire în pardoseală. Și pentru casele cumpărate complet finisate este prevăzut gard frontal (din partea stradală) cu elemente de fier forjat vopsite în câmp electrostatic.

Absolut toate unitățile locative din complex au racordare la utilități, la gaz și la curent electric, iar sistemul de canalizare este de tip – fosă septică și alimentarea cu apă a caselor se face din puț dotat cu pompă de apă cu presostat.

Ansamblul de locuințe „Sofyan Residence” este dezvoltat de către compania „Sofyan Ideal Invest” S.R.L. Vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe pagina web a complexului locativ „Sofyan Residence”, unde sunt afișate mult mai multe detalii constructive și informații de amenajare și finisare a locuințelor și unde se găsesc oferite și toate contactele Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Sofyan Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Sofyan Residence Oradea.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sofyan Residence din Oradea?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în Sofyan Residence?

M² în acest complex costă de la ‍749 €.

Cum să cumpăr un apartament în Sofyan Residence în Oradea?

Modalități de plata în Sofyan Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Sofyan Residence?

Sofyan Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC