Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Pipera Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Constelatiei, 1 Bis, Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în Pipera Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 89.15 m2totul e vândut

Pipera Residence pe hartă București

str. Constelatiei, 1 Bis, Voluntari, Ilfov

Etape dezvoltare

Pipera Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala termica de bloc , încălzire prin pardoseala
Liftascensor marca Valcris
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente30
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente64–362 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ideal localizat cu lac învecinat

Ansamblul locativ „Pipera Residence” se găsește pe strada Constelației, la numărul 1 Bis în orașul Voluntari din județul Ilfov. Casa de apartamente este poziționată într-o zonă liniștită, în apropiere de lac și oferă locatarilor acces facil către punctele de interes din nordul capitalei. La distanțe ușor accesibile se află centrele comerciale Mall Pipera, Promenada Mall și „Băneasa Shopping City”. În apropiere de locuințele noi pentru copii funcționează Grădinița și Școala Privată „Zece”, Școala Gimnazială Nr. 3 Pipera și până la parcul Herăstrău se ajunge în 10 minute cu mașina. Complexul rezidențial dispune de acces direct către Bulevardul Pipera și are în apropiere stații de autobuze, iar nu departe se află stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu. De la blocul locativ se parcurge o distanță de aproximativ 10 km până la Piața Unirii din București și sunt 9 km până la Gara de Nord din București, sunt 13 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și aproape 5 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea generală a proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Pipera Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente modern și atractiv, ce este construit cu un mic regim de înălțime și cu un grad înalt de rezistență seismică. Casa locativă este calitativ realizată și are un Parter și 3 Etaje de apartamente, unde etajul superior este retras. Structura constructivă a imobilului este formată din plăci, planșee, stâlpi și cadre din beton armat și toți pereții interiori și închiderile exterioare sunt realizate din blocuri BCA Ytong, ce dispun de un grad înalt de rezistență termică și fonică. Ferestrele instalate la casa de apartamente au profil PVC de clasa A, sunt alese de la firma Salamander Streamline SL76 și dispun de 5 camere de izolare termică plus sunt cu feronerie Roto NT. În interiorul blocului toate spațiile comune sunt finisate și la scara scării este instalat un ascensor de ultimă generație ales de la firma Valcris. Accesul în incinta clădirii locative se face prin sistem cu interfon.

Curtea complexului locativ „Pipera Residence” este închisă, unde se află alei pietonale pavate și sunt spații verzi plantate. Imediat lângă imobil sunt amenajate la suprateran locurile de parcare.

Apartamente ergonomice cu finisaje calitative

Complexul de locuințe „Pipera Residence” este compus din 30 de apartamente proiectate cu 2 și 3 camere. De la 55 mp până la 70 mp este suprafața apartamentelor cu 2 camere și locuințele cu 3 camere sunt prevăzute cu suprafețele total construite de la 85 mp până la 127 mp. Se predau în folosință unitățile locative finisate complet cu materiale de înaltă calitate, ce sunt alese de la distribuitori de top, ce au modele moderne și atractive. Pereții și tavanele sunt zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoarea albă, sunt placări cu plăci de faianță și gresie porțelanată și pardoselile sunt finisate cu parchet din lemn masiv compatibil cu sistemul de încălzire instalat prin pardoseală. Ușile interioare sunt din lemn masiv și la intrare în apartamente sunt instalate uși blindate din metal cu rezistente la foc. De înaltă calitate sunt alese și instalate obiectele sanitare din camerele de baie (cada, cabina de duș, lavoarul, vasul wc suspendat și rezervorul incastrat), unde sistemele de duș sunt de la Ramon Soler, ce se deosebesc prin durabilitate, eficiență și confort în exploatare. Sistemul de încălzire este realizat fără de țevi prin apartamente și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală. Complet realizat este sistemul sanitar și sistemul de electricitate are toate prizele electrice instalate cu contact de protecție. Blocul locativ are racordare totală la toate utilitățile generale din rețeaua publică și fiecare apartament este individual contorizat.

Mai multe informații utile despre locuințele noi, mai multe detalii constructive și alte amănunte despre finisarea apartamentelor noi sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Pipera Residence”, unde găsiți și toate contactele directe către Dezvoltator.

Alte surse despre acest Complex

De asemenea Complexul Locativ numesc Astra Residence.

Unde se afla Pipera Residence?

str. Constelatiei, 1 Bis, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Pipera Residence?

Pipera Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Pipera Residence.

Cine este dezvoltatorul Pipera Residence în București?

Dezvoltator Pipera Residence – Pipera Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC