Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Nobles Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Barajul Argeșului, 36, zona Cartier Francez, Sector 1, București

Nobles Residence pe hartă București

str. Barajul Argeșului, 36, zona Cartier Francez, Sector 1, București

Etape dezvoltare

Nobles Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2017

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiaer conditionat comun cladire
Încălzire 2 centrale termice De Dietrich
Lift2 lifturi Schindler
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente60
Număr clădiri2
Parcaresubterană (87)
Regim inalțimeS+P+5E
Structură rezistențăbeton armat si caramidă
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricărămidă și gips carton
Сurte închisăpază

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente80–277 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Nobles Residence” se află localizat prestigios în partea de Nord a Bucureștiului, în zona Șoseaua Nordului, pe strada Barajul Argeșului, nr. 36, la o distanță de doar 150 de metri până la Parcul Herăstrău și 700 de metri până la stația de metrou Aurel Vlaicu. Și are în apropierea sa Centrele Comerciala Promenada Mall și Băneasa Mall, de asemenea sunt magazine, restaurante, centre medicale și localuri de divertisment.

Caracteristica constructivă a Complexului Rezidențial și descrierea generală a unităților locative

Ansamblul Rezidențial „Nobles Residence” reprezintă un bloc de apartamente construit cu un grad înalt de rezistență seismică, care este împărțit în 2 scări și are un regim de înălțime cu 2 Subsoluri + Parter și plus 5 etaje locative cu terase și penthouse-uri. Pereții clădirii sunt zidiți din cărămidă Porotherm & Ytong, care asigură un grad înalt de izolare termică. Suplimentar imobilul dispune de izolare termică a pereților din exterior cu polistiren cu grosimea de 10-15 cm. Blocul de apartamente este construit cu 2 subsoluri care cuprind 87 de locuri de parcare subterane. Fiecare scară este echipată cu câte un lift mare Schindler, cu capacitatea de ridicare a 9 persoane până la 9 stații.

Despre Apartamente

Apartamentele Complexului dispun de 2-3-4 camere, în total sunt construite 60 de unități locative cu 13 apartamente cu 2 camere, cu 35 apartamente cu 3 camere și 12 apartamente cu 4 camere. Suprafața cărora începe de la 80 mp construiți pentru locuințele cu 2 camere și până la 275 mp pentru apartamentele cu 4 camere. Beneficiarii primesc apartamente complet finisate cu tâmplărie montată de la Schuco și cu uși interioare din lemn de la Pinum instalate, iar ușa de la intrare este finisată cu lemn, dar cu miez de fier. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare iar bateriile și accesoriile sunt de la Standard & Grohe. Plăcile ceramice sunt din Italia Sistemul de aer condiționat Daiken este conectat în fiecare apartament. Sistemul de încălzire este cu 2 centrale termice de marcă Dietrich și în apartamente sunt montate convectoare și calorifere de marcă germană Pruno.

Pentru mai multăinformație detaliată despre apartamente, pozele și schemele acestora, disponibilitatea și posibilitățile de achiziționare direct de la Dezvoltator, sunteți invitați să vizitați site-ul web al Ansamblului Rezidențial „Nobles Residence”.

Unde se afla Nobles Residence?

str. Barajul Argeșului, 36, zona Cartier Francez, Sector 1, București.

Termen de finalizare Nobles Residence?

Nobles Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Nobles Residence.

Cine este dezvoltatorul Nobles Residence în București?

Dezvoltator Nobles Residence – Sara Bella Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC