Previzualizare foto – fotografie originală aici

Nordmark Residence
în Pitești

Apartamente
de la ‍50 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 372 € +TVA
pe ‍319 €
Dezvoltător
Adresă
Calea Bascovului 9, zona Negru Vodă, Pitești

Mai detaliat despre blocul

Calea Bascovului 9, Pitești (Nordmark)
10 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Nordmark Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 21 februarie 2024
3 camere
102.03–119.42 m2
de la ‍1 372 € +TVA / m2de la ‍140 000 € +TVA

Nordmark Residence pe hartă Pitești

Calea Bascovului 9, zona Negru Vodă, Pitești

Plata în rate la Nordmark Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Nordmark Residence

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA marca Ytong
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţirestaurant, magazin alimentar, sală fitness, hub Co-Working, loc joacă copii, curățătorie, săli de conferință
🟧 Încălzirecentrala termică cu termostat de ambient wireless
🟧 Lift2 ascensoare marca SCHINDLER cu o capacitate de 13 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente190
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareparcare exterioara (210 locuri de parcare)
🟧 Regim inalțime10
🟧 Securitatevideo-interfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA marca Ytong

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe52 – 106 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare strategică în cel mai exclusivist loc

Ansamblul rezidențial „Nordmark Residene” este localizat pe strada Calea Bascovului, numărul 2a, în zona Ceair a orașului Pitești. Pentru o viață modernă complexul este amplasat astfel că are acces la o mulțime de facilități cu puncte comerciale, organizații educaționale și localuri de relaxare. Pe o rază de până la 850 de metri se află supermarket-ul Praxis Nord și hipermarket-ul Kaufland, iar Centrul Comercial Vivo Mall este localizat la 2,8 km, unde se ajunge în maxim 10 minute cu transport. Cele mai apropiate instituții de învățământ sunt: Școala Gimnazială Alexandru Davila și Universitatea Constantin Brâncoveanu, iar puțin mai departe se află Școala Gimnazială Matei Basarab și Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino”, de asemenea sunt și multe grădinițe. Nu departe se află Centrul medical „Colina Primăverii”, Spitalul Județean 2, Spitalul Militar, sunt farmacii, este sala de sport North Luxury Fitness și este Parcul Lunca Argeșului. Sunt doar câteva minute de mers pe jos până la stațiile de autobuz, de taxi și până la Gara de Nord. Distanța până în centrul orașului poate fi parcursă pe jos și sunt de parcurs doar 2,1 km.

Conceptul nou a unei vieți ideale respectiv într-un complex imobiliar nou

Ansamblul imobiliar „Nordmark Residene” este unicul de tipul său în orașul Pitești și dispune de un stil arhitectural impozant.

Aspectul spectaculos al clădirii rezidențiale ideal se combină cu structura durabilă și calitativ realizată a acestui imobil, care este realizat în baza materialelor de „high class” și a celor mai inovative soluții de construcție și izolare, care garantează o durabilitate sporită, maxim siguranță și confort pentru o viață lungă. Toate materialele din care este realizată construcția sunt folosite în Uniunea Europeană și soluțiile tehnice și de proiectare ale sistemului de ultimă oră BIM „Building Information Modeling”.

Fundația clădirii rezidențiale este de tip – radier general și la întemeierea imobilului este folosit betonul de tip C35/45 și C 30/37 și fier betonul de clasa de ductibilitate „C” BST 500S.

La construcție sunt folosite dispozitivele mecanice, care asigură continuitatea armaturilor și cupluri mecanice.

- Ce înseamnă cuplu mecanic?

- Este o îmbinare ale armaturilor elastice, care sunt instalate în pereții din beton și acestea permit o ductibilitate completă a oțelului beton și sunt dedicate pentru construcțiile de dimensiuni mari pentru a minimiza riscul manipulării armaturilor și pentru diametre mai mari de 25 de mm elimină îmbinarea prin sudură.

Zidăria închiderilor exterioare și a pereților interiori este realizată din blocuri ecologic curate 100 % și o atenție deosebită este pusă asupra rezistenței seismice sporite, asupra sistemului de termoeficiență și izolare fonică. Blocurile Ytong sunt folosite la construcție și se deosebesc față de alte materiale prin gradul său înalt de protecție la foc și de menținere a temperaturii contante și umidității în incinta încăperilor. Datorită materialului de zidărie și a sistemelor termice, această clădire obține gradul de clasă energetică – A. Peste zidăria pereților exteriori din blocuri Ytong Multipor este aplicat un sistem de izolare termică testat în Germania și care este aplicat la clădirile verzi.

Tâmplăria din aluminiu instalată la blocul rezidențial este de la firma germană Wicona cu feronerie din inox cu balamale ascunse plus trei rânduri de sticlă termopane de supraizolare cu acoperire de protecție solară și două camere termice cu gaz nobil - argon. Complexul locativ este proiectat să ofere multă intimitate locatarilor și clădirea multietajată are înfățișare foarte elegantă și originală și dispune de o structură polifuncțională. La parterul clădirii rezidențiale locatarii și vizitatorii sunt întâmpinați într-un lobby încăpător și grandios finisat, unde timp de 24 de ore din 7 zile anul împrejur funcționează serviciul de concierge. De asemenea la parterul clădirii rezidențiale se află organizat și un lounge-restaurant, unde pot fi petrecute ceremoniile sau poate fi romantic petrecută o seară ideală. Cele mai rafinate producte, mai proaspete și delicioase se vând chiar la poalele apartamentului în Buticul „Gourmet & Winey”. În complex există amenajat un spațiu de birouri și zonă de co-working. Sala de sport din incinta complexului locativ este pusă la dispoziția locatarilor și aceasta este amenajată cu cele mai contemporane echipamente, unde timpul petrecut va fi de un mare folos pentru rezidenți. Iar pentru cei mai mici locatari din „Nordmark Residene”, aici este organizat un Kids club.

Precum și la parterul blocului rezidențial locatarii profită de serviciu de curățare a hainelor, la intrare sunt instalate cutii poștale și funcționează două ascensoare silențioase de viteză mare Schindler cu capacitatea de încăpere a 13 persoane. Sunt 1200 de metri de terasă multietajată și înverzită. Complexul locativ „Nordmark” este primul și unicul ansamblul rezidențial cu platforme de gunoi îngropate, din Pitești. Complexul este echipat cu reductoare de tensiune și are un grup de pompare individual. Spațiile comune din complex sunt iluminate pe exterior și în interior cu instalații italiene Flos. Este acces ușor direct le cele două nivele ale parcării interioare (supraterană – acoperită) prin bariera de acces controlat, care este pusă în funcțiune prin telecomandă. Precum și în complex este sistem de degivrare a rampei de acces. Pentru bicicletele locatarilor în incinta ansamblului rezidențial sunt organizate locuri de parcare și pentru acest transport. Întreg complexul locativ este păzit non stop și se află în siguranță permanentă. Pe tot perimetrul exterior și în interior sunt instalate camere de supraveghere video. Plus funcționează sistemul de video-interfon cu sticlă - touch.

Apartamente standardizate conform stilului urban de viață

Ansamblul de locuințe rafinate „Nordmark Residene” dispune de locuințe luminoase cu spații vitrate mari, cu scheme elegant stilate și finisaje ultra modern cu materiale de calitate de ultimă oră. Toate apartamentele complexului au scheme proiectate pe trei aripi (datorită structurii clădirii sub formă de litera „Y”) și apartamentele sunt orientate astfel ca să aprovizioneze locuințele la maxim cu lumină naturală și căldură naturală. Toate unitățile rezidențiale beneficiază de câte o terasă proprie.

La dispoziția cumpărătorilor sunt prezentate garsoniere armonioase cu spații optim vitrate, acestea sunt destul de luminoase și perfect îmbină funcționalitatea maximă în spațiile confortabile cu naturalețea (de la 37,23 mp până la 54,27 mp).

Sunt cinci tipuri de apartamente cu 2 camere, acestea sunt numite de către Dezvoltator – „Young” (de la 60 mp până la 89,78 mp);

Și șapte tipuri de apartamente cu 3 camere, acestea sunt numite de către Dezvoltator – „Family” cu suprafața mai mare de 78,74 mp.

O mulțime de tipuri de design-uri pentru interior sunt oferite cumpărătorilor pentru a ușura alegerea finisajelor și pentru a personaliza locuințele Dumneavoastră de vis. Terasele apartamentelor sunt proiectate cu acces din bucătărie sau din living-uri și au adâncimea cuprinsă între 1,7 mp și 3 mp, sunt doar câteva tipuri de apartamente, care beneficiază de acces la terase din dormitoare. Închiderile teraselor sunt realizate din panouri din sticlă securizată și laminată și cu elemente de fațade ventilate. Absolut toate blocurile sanitare din complexul rezidențial dispun de placaje artistice cu gresie și faianță de producere spaniolă și italiană de la firmele Saloni, Porcelanosa Grupo, Atlas Concorde și Italgraniti. Pardoselile din restul încăperilor sunt placate cu parchet laminat german sau belgian: Haro/Balteria. Camerele de baie sunt echipare exclusivist cu obiecte sanitare de producere din Spania din colecția de lux a liderului mondial - Porcelanoso Grupo (cadrele cu rezervor sunt specializate pentru montarea vasului de wc suspendat).

Încă un plus semnificativ de securitate sunt ușile italiene Vighi Seciuriti Doors, ce sunt instalate la intrate și au sistem de antiefracție. Iar ușile instalate interioare sunt pline și au falț și balamale reglabile, acestea sunt oferite de la firma „Naturen”. Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare locuință și este compus din radiatoare verticale și radiatoare de tip panou de la firmele Purmo și Korado cu robineți reductori cu cap termostatic plus câte o centrală termică proprie de producere germană Buderus sau Viessmann și nivelul temperaturii ambiente în fiecare cameră este controlat de către instalațiile italiene Giacomini, plus sunt sisteme de tip distribuitor/colector. Termo-sistemul este condus prin țevi de tip PEX-A 17*12 de la firma germană Tece, ce sunt în tub de protecție cu tije cromate de racord la rețeaua din perete.

Pentru echiparea instalațiilor electrice sunt folosite conductoarele din cupru și fiecare circuit separat este prevăzut cu siguranță diferențială. Toate întrerupătoarele instalate sunt de tip touch- sticlă. Pentru asigurarea întregii instalații electrice sunt instalate prize de pământ în spații special dedicate, plus contoare individuale instalate pentru controlul consumului curentului electric. De la firma Legand (Franța) sunt alese și tablourile electrice de distribuție.

Apartamentele sunt dotate cu ventilatoare de firma spaniolă Soler & Palau.

Pentru controlul consumului de apă pentru fiecare apartament sunt instalate contoare individuale germane Zenner.

În complex este conectivitate pentru fibră optică centralizată, care permite conectarea și la TV.

Compania „Dolo Trans Olimp” este Dezvoltatorul ansamblului imobiliar „Nordmark Residene”.

Insistent, vă recomandăm să vă programați pentru a face o vizită la complexul rezidențial, care cu siguranță o să vă cucerească, vă invităm să treceți direct pe site-ul ansamblului de imobile „Nordmark Residene”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Nordmark Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Nordmark Residence Pitești.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Nordmark Residence din Pitești?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă m² în Nordmark Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 372 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Nordmark Residence în Pitești?

Modalități de plata în Nordmark Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Nordmark Residence?

Nordmark – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC