Previzualizare foto – fotografie originală aici

Class Park
în Târgoviște

Prețul / m2
de la ‍967 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Madrid, 4, zona Campus, Târgoviște

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
Încă 6 blocuri în această etapă
Încă 6 blocuri
str. Madrid, 4, Târgoviște (Bloc M11)
6 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021
Faza 1
Încă 7 blocuri în această etapă
Încă 7 blocuri
str. Madrid, 4, Târgoviște (Bloc M1)
6 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Class Park

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 20 februarie 2023
1 camere45.1–50.4 m2de la ‍1 008 € +TVA / m2de la ‍50 800 € +TVA
2 camere65–74.9 m2de la ‍866 € +TVA / m2de la ‍64 900 € +TVA
3 camerede la 98.6 m2de la ‍967 € +TVA / m2de la ‍95 352 € +TVA

Class Park pe hartă Târgoviște

str. Madrid, 4, zona Campus, Târgoviște

Modalități de achiziție a unui apartament în Class Park

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din caramida
🟧 Facilităţiinterfon, parcuri, loc de joacă, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică individuală, încălzire în pardoseală
🟧 Liftascensor marca Shindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamentepeste 400
🟧 Număr clădiri14
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateacces controlat 24/7, paza si supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gipscarton

Despre apartamente

🟧 Înălțime plafoane2.70 m
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe53,98–81,84 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Unde se localizează?

În județul Dâmbovița în zona de Nord-Vest a orașului Târgoviște, se află amplasat ansamblul rezidențial „Class Park”, pe strada Madrid, 4.

De ce facilități dispune zona de amplasare?

Blocurile ansamblului rezidențial sunt construite într-o zonă liniștită în apropiere de Parcul Chindia – unul din cele mai frumoase parcuri. Nu departe se află Universitatea Valahia, este o cafenea, centru comercial și magazine cu mărfuri pentru casă. Nu departe sunt grădinițe și școli. Chiar în Complexul locativ „Class Park” se află o stație de autobuz. Distanța până în centrul orașului Târgoviște se parcurge în timp de doar 5 minute. Distanța până la Sinaia este de 60 km, iar până la București sunt 80 km.

Cum este Rezidența?

Ansamblul rezidențial „Class Park” se întinde pe o suprafață de 24 000 mp, unde sunt ridicate 14 blocuri de apartamente, care sunt construite conform noilor standarde din materiale moderne de construcție, cu o rezistență seismică sporită și certificat energetic clasa „A”. În construcție este folosită cărămida, care dispune de capacități eficiente de termo și fono izolare. Pentru confortul locatarilor în incinta Complexului locativ sunt 3 parcuri special amenajate pentru copii, pentru relaxarea părinților și este o zonă de parc pentru fitness (terenuri de tenis și baschet). De asemenea funcționează un minimarket, un bancomat, este o sală de sport și SPA. Există organizate destule locuri de parcare pentru locatari și oaspeți. Ansamblul rezidențial dispune de securitate la intrare 24 din 24.

Ce fel de apartamente sunt prezentate?

Există construite apartamente cu 2-3 camere și sunt locuințe cu 4 camere cu grădină personală. Toate apartamentele sunt contorizate individual și se încălzesc prin centrale termice proprii. Locuințele sunt racordare la apă, gaze, canalizare și curent electric.

De ce modalități de achitare profitați?

Cash, în rate de la Dezvoltator, credit „Prima Casă”, credit ipotecar, randament de investiție, plata în rate pe parcursul execuției.

Mai multe informații și amănunte despre apartamentele noi construite, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Class Park”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Class Park?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Class Park Targoviste.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Class Park în Târgoviște?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Class Park?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍967 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Class Park în Târgoviște?

Modalități de plata în Class Park: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Class Park?

Bloc M1, Bloc M2, Bloc M3, Bloc M4, Bloc M5, Bloc M6, Bloc M7, Bloc M8, Bloc M9, Bloc M10, Bloc M11, Bloc M12, Bloc M13, Bloc B1, Bloc B2 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC