Previzualizare foto – fotografie originală aici

VSC Residence
în Pitești

Apartamente
de la ‍69 300 €
Prețul / m2
de la ‍900 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
bd. Frații Golești, 55, zona Craiovei, Pitești

Mai detaliat despre blocul

bd. Frații Golești, 55, zona Craiovei, Pitești (VSC Residence)
10 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în VSC Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 21 februarie 2024
2 camere
77–92.6 m2
de la ‍900 € +TVA / m2de la ‍69 300 € +TVA
3 camere
106.3–263.8 m2
de la ‍900 € +TVA / m2de la ‍95 670 € +TVA
Penthouse-uri
191.6–195.1 m2
de la ‍900 € +TVA / m2de la ‍172 440 € +TVA

VSC Residence pe hartă Pitești

bd. Frații Golești, 55, zona Craiovei, Pitești

Plata în rate la VSC Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în VSC Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţibază sportivă
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime10
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe77–264 m²

Despre ansamblu rezidențial

Centralizat amplasat cu acces imediat la toate punctele importante

În zona centrală a orașului Pitești se află localizat complexul locativ „VSC Residence” și imobilul este construit pe Bulevardul Frații Golești, la numărul 55.

În apropiere de blocul locativ se află următoarele instituții educaționale: la 850 de metri este Școala Nr. 8, la 400 de metri este Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, sunt 1500 de metri până la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” și la 600 de metri se află Școala Gimnazială „Mihail Eminescu”. Până la Universitatea din Pitești „Gheorghe Doja” sunt de parcurs 500 de metri și sunt 800 de metri până la Grădinița cu program prelungit Nr. 14. O distanță de 550 de metri este până la Stadionul Aripi și doar într-un minut se ajunge la Baza Sportivă „Ellysium Sport & Wellness Arena”. Lângă complex sunt o mulțime de puncte comerciale: Piața Smârdan (la 260 de metri), supermarket-urile Profi (750 de metri), LIDL (950 de metri), magazinul Praxis, sunt cafenele, restaurante, pizzerii și nu departe este fast food-ul McDonald’s (la doar 180 de metri/2 minute).

Accesul pietonal și cu autovehicule către complex se face atât din bulevardul Frații Golești cât și din strada Avram Iancu. De la complexul imobiliar este acces facil și rapid către mijloacele de transport în comun cu conexiune prin linii de autobuz și tren. De la complexul de locuințe „VSC Residence” sunt de parcurs circa 2 km până în centrul orașului Pitești, iar până la Gara din Pitești sunt de parcurs 300 de metri.

Caracteristica generală a complexului rezidențial

Ansamblul imobiliar „VSC Residence” este construit pe un teren privat, ce are suprafața totală de 1 891 mp și reprezintă un bloc locativ de tip – Turn, care este proiectat cu un regim de înălțime cu Demisol plus un Parter și plus 10 Etaje locative și este construit cu o distanță medie de 7 metri față de clădirea vecină din partea de Sud - Est. Aspectul imobilului este solemn și foarte atractiv și fațada clădirii este cu eleganță finisată cu tencuială decorativă în două culori: alb și gri, unde culoarea dominantă este albă pe care perfect se evidențiază liniile drepte de culoare gri. Imobilul este construit foarte calitativ, din materiale durabile, de ultimă generație, cu utilizarea la construcție a celor mai inovative tehnologii. Structura de rezistență a imobilului este realizată pe cadre, stâlpi și dale din beton armat cu toate închiderile exterioare și cu toate compartimentările interioare din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Clădirea locativă este hidroizolată, fiabil izolată termic și dispune de tâmplărie exterioară instalată de un grad superior termic și fonic. Pentru circulația interioară pe vertical, blocul rezidențial este echipat cu un ascensor modern și confortabil, cu funcționare rapidă și foarte liniștită.

Împrejurul imobilului sunt spații verzi plantate cu un total de circa 250 de mp și restul spațiilor libere sunt amenajate cu dalaje înierbate. Un total de 63 de locuri de parcare sunt prevăzute în acest complex locativ. Locurile subterane se află organizate la demisolul clădirii locative și există amenajate și parcări exterioare în curtea blocului rezidențial. Accesul către complexul de locuințe „VSC Residence” se efectuează prin străzi iluminate, amenajate și asfaltate.

Prezentarea tipurilor de apartamente și detalii de finisare

Proiectul locativ „VSC Residence” găzduiește un număr total de 57 unități locative spațioase cu scheme funcționale cu 2 și 3 camere decomandate și cu proprietăți locative de tip – Penthouse cu trei și patru camere. Apartamentele sunt proiectate cu suprafețe mari cuprinse între 77 mp și 264 mp.

Toate locuințele se predau în folosință cumpărătorilor finisate cu cele mai calitative și moderne materiale de finisare, ce sunt alese de la cei mai buni furnizori. Sistemul de încălzire este autonom. Instalațiile electrice, sanitare și termice sunt dotate. Și toate utilitățile sunt racordate cu contorizare separată.

Ansamblul de imobile „VSC Residence” este dezvoltat de compania S. C. „VSC Comprod” S. R. L.

Pentru informații de achiziționare, metode de plată și pentru contacte, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „VSC Residence”.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut VSC Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și VSC Residence Pitești.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în VSC Residence din Pitești?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă m² în VSC Residence?

M² în acest complex costă de la ‍900 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în VSC Residence în Pitești?

Modalități de plata în VSC Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare VSC Residence?

VSC Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC