Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex VSC Residence
în Pitești

Prețul / m2
de la ‍850 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
bd. Frații Golești, 55, zona Craiovei, Pitești

Schițe și prețuri în VSC Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 06 octombrie 2022
2 camere77–92.6 m2de la ‍850 € +TVA / m2de la ‍65 450 € +TVA
3 camere106.3–263.8 m2de la ‍850 € +TVA / m2de la ‍90 355 € +TVA
Penthouse-uri191.6–195.1 m2de la ‍850 € +TVA / m2de la ‍162 860 € +TVA

VSC Residence pe hartă Pitești

bd. Frații Golești, 55, zona Craiovei, Pitești

Etape dezvoltare

VSC Residence
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat3 trimestrul 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în VSC Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţibază sportivă
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime10
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața apartamente77–264 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Centralizat amplasat cu acces imediat la toate punctele importante

În zona centrală a orașului Pitești se află localizat complexul locativ „VSC Residence” și imobilul este construit pe Bulevardul Frații Golești, la numărul 55.

În apropiere de blocul locativ se află următoarele instituții educaționale: la 850 de metri este Școala Nr. 8, la 400 de metri este Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, sunt 1500 de metri până la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” și la 600 de metri se află Școala Gimnazială „Mihail Eminescu”. Până la Universitatea din Pitești „Gheorghe Doja” sunt de parcurs 500 de metri și sunt 800 de metri până la Grădinița cu program prelungit Nr. 14. O distanță de 550 de metri este până la Stadionul Aripi și doar într-un minut se ajunge la Baza Sportivă „Ellysium Sport & Wellness Arena”. Lângă complex sunt o mulțime de puncte comerciale: Piața Smârdan (la 260 de metri), supermarket-urile Profi (750 de metri), LIDL (950 de metri), magazinul Praxis, sunt cafenele, restaurante, pizzerii și nu departe este fast food-ul McDonald’s (la doar 180 de metri/2 minute).

Accesul pietonal și cu autovehicule către complex se face atât din bulevardul Frații Golești cât și din strada Avram Iancu. De la complexul imobiliar este acces facil și rapid către mijloacele de transport în comun cu conexiune prin linii de autobuz și tren. De la complexul de locuințe „VSC Residence” sunt de parcurs circa 2 km până în centrul orașului Pitești, iar până la Gara din Pitești sunt de parcurs 300 de metri.

Caracteristica generală a complexului rezidențial

Ansamblul imobiliar „VSC Residence” este construit pe un teren privat, ce are suprafața totală de 1 891 mp și reprezintă un bloc locativ de tip – Turn, care este proiectat cu un regim de înălțime cu Demisol plus un Parter și plus 10 Etaje locative și este construit cu o distanță medie de 7 metri față de clădirea vecină din partea de Sud - Est. Aspectul imobilului este solemn și foarte atractiv și fațada clădirii este cu eleganță finisată cu tencuială decorativă în două culori: alb și gri, unde culoarea dominantă este albă pe care perfect se evidențiază liniile drepte de culoare gri. Imobilul este construit foarte calitativ, din materiale durabile, de ultimă generație, cu utilizarea la construcție a celor mai inovative tehnologii. Structura de rezistență a imobilului este realizată pe cadre, stâlpi și dale din beton armat cu toate închiderile exterioare și cu toate compartimentările interioare din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Clădirea locativă este hidroizolată, fiabil izolată termic și dispune de tâmplărie exterioară instalată de un grad superior termic și fonic. Pentru circulația interioară pe vertical, blocul rezidențial este echipat cu un ascensor modern și confortabil, cu funcționare rapidă și foarte liniștită.

Împrejurul imobilului sunt spații verzi plantate cu un total de circa 250 de mp și restul spațiilor libere sunt amenajate cu dalaje înierbate. Un total de 63 de locuri de parcare sunt prevăzute în acest complex locativ. Locurile subterane se află organizate la demisolul clădirii locative și există amenajate și parcări exterioare în curtea blocului rezidențial. Accesul către complexul de locuințe „VSC Residence” se efectuează prin străzi iluminate, amenajate și asfaltate.

Prezentarea tipurilor de apartamente și detalii de finisare

Proiectul locativ „VSC Residence” găzduiește un număr total de 57 unități locative spațioase cu scheme funcționale cu 2 și 3 camere decomandate și cu proprietăți locative de tip – Penthouse cu trei și patru camere. Apartamentele sunt proiectate cu suprafețe mari cuprinse între 77 mp și 264 mp.

Toate locuințele se predau în folosință cumpărătorilor finisate cu cele mai calitative și moderne materiale de finisare, ce sunt alese de la cei mai buni furnizori. Sistemul de încălzire este autonom. Instalațiile electrice, sanitare și termice sunt dotate. Și toate utilitățile sunt racordate cu contorizare separată.

Ansamblul de imobile „VSC Residence” este dezvoltat de compania S. C. „VSC Comprod” S. R. L.

Pentru informații de achiziționare, metode de plată și pentru contacte, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „VSC Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial VSC Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în VSC Residence în Pitești?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în VSC Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 850 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în VSC Residence în Pitești?

Modalități de plata în VSC Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare VSC Residence?

VSC Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC