Previzualizare foto – fotografie originală aici

Pitești Residence 2
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. I. C. Brătianu, 54, zona Centru, Pitești

Mai detaliat despre blocul

bd. I. C. Brătianu, 54 (Pitești Residence 2)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Pitești Residence 2 pe hartă Pitești

bd. I. C. Brătianu, 54, zona Centru, Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica marca VIESSMANN, încălzire în pardoseală
🟧 Lift2 lifturi de 10 persoane marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente64
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană cu 71 locuri, exterioară cu 22 locuri
🟧 Regim inalțime2S+P+10E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu finisaje la alegere
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–163 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament perfect cu acces facil și vecini importanți

Ansamblul locativ „Pitești Residence II” se află amplasat pe Bulevardul I. C. Brătianu, la numărul 54 în Municipiul Pitești din Județul Argeș. Fiind amplasat în inima orașului, ansamblul locativ „Pitești Residence II” oferă rezidenților acces imediat la aleea centrală, până la care sunt doar 100 de metri. Clădirea rezidențială se învecinează cu Primăria orașului Pitești, cu Prefectura și Consiliul Județean.

De la casa locativă până la cel mai mare business centru din județ „Forum Business Center” este o distanță de doar 300 de metri. Din punct de vedere al cumpărăturilor, nu departe de complex se află Piața Ceair și centrul comercial „Vivo Mall”. De asemenea la dispoziția locatarilor în apropiere de casă funcționează multe sucursale a diferitor bănci, sunt farmacii, funcționează spitalul „Nicolae Bălcescu” (public) și Spitalul „Muntenia” (privat). În această zonă se găsesc următoarele organizații de învățământ: Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”, Școala Postliceală F. E. G., Școala Gimnazială „Nicolae Simonide”, Școala Gimnazială „Ion Pillat”, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și Grădinița cu program prelungit Nr. 17.

Pentru relaxare, plimbări și petrecerea timpului liber plăcut nu departe de casă se află Expo Parc și sunt multe localuri de odihnă pentru toți membrii familiei, chiar dacă aceștia sunt de diferite vârstele pentru fiecare sigur se găsește câte un loc de interes (cofetării, multe cafenele, fast food-uri, baruri, pub-uri, cazino-uri, saloane de înfrumusețare și săli sportive). Datorită amplasamentului ideal, accesul către clădirea rezidențială este foarte ușor și rapid din partea centurii orașului și de la complex la fel este accesibil orice punct important din oraș atât pietonal cât și cu transport.

Structura tehnică a ansamblului locativ

Unul din cele mai moderne complexe locative „Pitești Residence II” este prezentat cu o clădire rezidențială, construită în conformitate cu cele mai înalte standarde și norme. Suprafața terenului unde este dezvoltat complexul dispune de 1 780 mp.

Ansamblul de locuințe este dezvoltat cu un regim de înălțime de 10 etaje locative, un Parter și două nivele la subsol, anume la aceste 2 nivele subterane este prevăzut un număr de 71 de locuri de parcare pentru transportul rezidenților. Pentru parcarea supraterană în curtea complexului sunt organizate 22 de locuri terestre. Stilul arhitectural minimalist al imobilului este ales în corespundere cu cele mai contemporane design-uri, unde perfect este combinată culoarea albă a fațadei și culoarea gri a decorurilor și a tâmplăriei exterioare cu geamuri de tip - float.

Tâmplăria exterioară ce este instalată la bloc are profil PVC și este cu 5 camere de barieră termică cu geamuri tripane de tip – „four season” cu acoperire Low-e. Ferestrele instalate sunt alese cu deschidere de tip – oscilobatantă. Blocul locativ este construit cu rampă de acces și are folosite doar materiale de cea mai bună calitate și beneficiază de un sistem termic exterior sigur de tip MULTIPOR. Zidăria închiderilor exterioare și a pereților din interior este realizată don blocuri YTONG. Carcasa imobilului dispune de elemente din beton armat și plafoanele au sisteme agrementate de tip SINIAT. Sistemul de hidroizolare a teraselor este realizat din polistiren de mare densitate de 200 mm și din 4 membrane termoizolante de la producătorul ARCON.

Locatarii complexului sunt deserviți de către două ascensoare de ultimă generație produse de firma Schindler cu capacitatea de transportare a 10 persoane. Casa scării are instalată balustradă cu mână curentă din INOX. Pe spațiile comune, la fiecare etaj sunt special prevăzute nișe pentru instalarea contoarelor individuale a tuturor utilităților. Clădirea proiectului imobiliar „Pitești Residence II” dispune și de spații pentru birouri, care sunt amplasate la parterul clădirii și la etajele unu, doi și trei, acestea pot fi închiriate sau achiziționate și dispun de spațiul de la 192,93 mp până la 325 mp.

Finisaje de excepție, dotări, echipaje și finisarea apartamentelor

Clădirea ansamblului imobiliar „Pitești Residence II” găzduiește un număr total de 64 de unități locative, dintre care aveți puse la dispoziție apartamente cu una, două, trei și apartamente de tip Penthouse ce dispun de patru camere.

  • Suprafața celor mai mici apartamente este de 50,53 mp și acestea sunt proiectate cu o singură cameră;
  • Suprafața locuințelor cu două camere este cuprinsă între 76,37 mp și 104,48 mp;
  • Spațiul proprietăților locative cu trei camere începe de la 104,5 mp și ajunge până la 108,82 mp;
  • Mărimea apartamentelor cu patru odăi este de prezentată de la 159,96 mp și până la 181,73 mp.

Apartamentele de tip – Penthouse facilită de terase private, care sunt înverzite și destul de spațioase, de unde se deschid viziuni extraordinare asupra vecinătăților și priveliști uluitoare către Muții Făgăraș.

Toți proprietarii vor primi apartamente finisate – „La cheie” și un mare avantaj este faptul că la dispoziția cumpărătorilor sunt oferite 3 versiuni de finisaje, care sunt realizate de către designeri profesioniști de interior. Tavanele și pereții interiori sunt placați cu plăci din gips - carton peste care sunt aplicate tencuielile uscate peste care sunt excelent aplicate zugrăvelile lavabile de acoperire de culoare albă „extra”.

Gresia și faianța placată pe pereți este de producere din Spania și/sau Italia și este oferită la alegere de trei tipuri. Precum și parchetul laminat pentru finisarea pardoselilor este oferit în trei variante, toate fiind de proveniență din Elveția. Tâmplăria interioară este oferită în diferite nuanțe la alegere și ușile interioare sunt melaminate de la Pinum sau Porta Doors. Iar ușa de acces în apartamente este metalică și la fel este de la firmele Pinum și/sau Porta Doors. Pentru a utiliza la maxim spațiul apartamentelor și pentru a minimiza resursele termice și a spori eficiența termică, sistemul de încălzire a locuințelor este proiectat prin pardoseală cu toate instalațiile termice dotate, montate și racordate la centrala termică, ce funcționează pe gaze naturale, aceasta este de marcă Viessmann și este instalată de către Dezvoltator. Obiectele sanitare montate în camerele de baie din apartamente sunt prezentate de la Ideal Standard și ROCA, iar bateriile sunt de la Grohe. Rezervorul vasului de wc din blocurile sanitare este încorporat în zidărie și este de tip Geberit.

În fiecare din apartamente sunt instalați senzori de gaz cu electrovalvă și absolut tot aparatajul și instalațiile electrice (prizele, întrerupătoarele) sunt montate și sunt alese de la firmele Schneider și Gewjss. Fiecare locatar poate controla accesul vizitatorilor, deoarece în toate apartamentele sunt instalate interfoane. Toate locuințele sunt dotate cu cablu pentru TV, fir pentru telefonie și au conexiune pentru internet. Pentru mai multe informații despre Dezvoltator și despre proiectele realizate a Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Pitești Residence”, unde găsiți afișate toate amănuntele construcției, detaliile tehnice, finisajele apartamentelor, disponibilitatea acestora și contactele directe pentru a achiziționa cele mai bune locuințe din complexul locativ „Pitești Residence II” la cele mai bune prețuri.

Acest proiect mai este numit și Pitești Residence.

Unde se află Pitești Residence 2?

bd. I. C. Brătianu, 54, zona Centru, Pitești.

Termen de finalizare Pitești Residence 2?

Pitești Residence 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Pitești Residence 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Pitești Residence 2 din Pitești?

Dezvoltătorul Pitești Residence 2 este – Adidana.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC