Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green Life Lapus
în Craiova

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Vidra, zona Lăpuș Argeș, Craiova

Green Life Lapus pe hartă Craiova

str. Vidra, zona Lăpuș Argeș, Craiova

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile duplex si vile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere3‑cameră, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe130 m²

Despre ansamblu rezidențial

Confortabil localizat și ușor de accesat

În partea de Nord-Est al orașului Craiova este construit complexul de locuințe „Green Life Lapus” și casele noi se amplasează pe strada Vidra, în zona cartierului Lăpuș-Argeș, din orașul Craiova. La mici distanțe de la casele noi se află multe puncte de interes, sunt organizații de învățământ, funcționează magazine, supermarketuri, sunt spitale și farmacii, sucursale bancare, cafenele și restaurante și nu departe este Parcul și Ștrandul „Hanul Doctorului”. Sunt de parcurs 1,4 km până la sala de sport „4Moving Metal Lemn”, centrul comercial „Electroputere Parc” cu hipermarketul Auchan se află la 1,5 km față de locuințele noi, iar la 1,8 km este centrul comercial Oltenia Sucpi”. Pe o rază de până la 2 km de la casele noi funcționează Liceul Tehnologic Auto din Craiova - la 1,4 km, Liceul Tehnologic UCECOM „Spiru Haret”, este Liceul Teoretic „Henri Coandă” și Campus Mecanică Universitatea din Craiova.

În proximitatea locuințelor circulă autobuze și de la complexul rezidențial sunt de parcurs aproximativ 4 km până în centrul orașului Craiova și la o distanță de circa 3,4 – 3,6 km se află Gara Feroviară. Până la Calea București sunt de parcurs în jur la 300 de metri și până la Aeroportul Internațional din Craiova se ajunge parcurgând 3,5 km.

Detalii constructive și informații de amenajare a complexului rezidențial

Proiectul rezidențial „Green Life Lapus” este compus din case cu regimuri mici de înălțime și dispune de vile de tip Duplex și case individuale, toate fiind construite cu câte un Parter și plus un Etaj. La construcția imobilelor au fost folosite doar materiale calitative și durabile, cu folosirea ideilor de design performante și cu aplicarea tehnologiilor de ultimă generație. Structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat și toți pereții exteriori și interiori sunt zidiți din cărămidă porotherm. Pentru a asigura un confort termic sporit caselor, acestea sunt izolate termic pe exterior cu placi din polistiren cu grosimea de 10 cm, iar fațadele imobilelor sunt finisate cu vopsea decorativă (siliconată Duraziv) într-o combinație perfectă a nuanțelor culorii maro, pe fonul căreia excepțional se evidențiază țigla acoperișurilor (de tip Lindab) și ideal se încadrează ferestrele, acestea la rândul său dispun de profil PVC de culoarea antracit și au instalate sticle termopan în trei rânduri.

Fiecare proprietate locativă din complexul rezidențial „Green Life Lapus” dispune de curtea sa individuală și este complet îngrădită și toate locurile de parcare sunt organizate supraterane.

Prezentarea și finisajele vilelor

Complexul rezidențial „Green Life Lapus” dispune de vile confortabile cu aspecte moderne și interioare funcțional proiectate. Casele sunt excepțional compartimentate și au 3, 4 sau 5 camere, suprafețele utile ale imobilelor sunt de 130 mp și 170 mp. Proprietățile locative sunt oferite în vânzare finisate în versiune – „la cheie” cu folosirea finisajelor de înaltă calitate și a ideilor de design moderne. Tavanele și pereții sunt prelucrați, nivelați și vopsiți, pentru finisarea pardoselilor din livinguri și dormitoare este placat parchet laminat, culoarea căruia este combinată cu ușile interioare, ce sunt instalate. Pentru finisarea camerelor de baie sunt folosite plăci ceramice de gresie și faianță porțelanată de producere spaniolă plus sunt instalate și toate obiectele sanitare. Tote sistemele inginereți cu instalații electrice, de gaz și sanitare sunt conduse până la poziții. De un confort ridicat este proiectat sistemul de încălzire, aceste este condus prin pardoseli și fiecare casă se încălzește cu centrala sa termică. Unitățile locative dispun de racordare totală la toate utilitățile generale și în case este condusă țeava de gaze, este apă curentă, sistem de canalizare și electricitate.

Ansamblul de locuințe „Green Life Lapus” este dezvoltat de către compania SC „Startcon” GC S.R.L., pe site-ul căreia vă invităm să treceți direct din pagina noastră, unde găsiți prezentate mult mai multe informații utile și de pe care puteți face legătură cu managerii de vânzări.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Green Life Craiova, Green Life Residence.

Unde se află Green Life Lapus?

str. Vidra, zona Lăpuș Argeș, Craiova.

Termen de finalizare Green Life Lapus?

tip 1, tip 2, tip 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Green Life Lapus în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Green Life Lapus din Craiova?

Dezvoltătorul Green Life Lapus este – StartCon CG.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC