Previzualizare foto – fotografie originală aici

Goldis Residence Pitesti
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Vasile Goldis, 21, zona Negru Vodă, Pitești

Mai detaliat despre blocul

str. Vasile Goldis, 21, Pitești (Goldis residence)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Goldis Residence Pitesti pe hartă Pitești

str. Vasile Goldis, 21, zona Negru Vodă, Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, boxe depozitare
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente36
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+2E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă și gipscarton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe49–146 m²

Despre ansamblu rezidențial

La liniște localizat cu centrul orașului învecinat

Ansamblul locativ „Goldis Residence” este construit în partea de Nord a Piteștiului și se găsește pe strada Vasile Goldis, la numărul 21 în zona cartierului Negru Vodă. Locuințele noi sunt dezvoltate într-o zonă liniștită și retrasă, cu zone verzi, organizații de învățământ, săli de fitness, farmacii, magazine, bănci, cafenele, restaurante și localuri de relaxare în apropiere. La o mică distanță față de apartamente este supermarketul Profi și la circa 3 km de la complexul rezidențial se află centrul comercial „Vivo Mall”, nu departe se află Parcul Lunca Argeș, Parcul Expo, Ștrandul Pitești și Bazinul Olimpic. În apropiere se află Spitalul Județean 2, Spitalul Militar de urgență „Dr. Ion Jianu” și centrul medical „Spring Hill”, este clinica medicală „Ambra” și stomatologia „Dena Dent Estet”. Sunt 400 de metri până la sala sportivă „North Luxury Fitness”, 800 de metri până la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, 950 de metri până la Școala Gimnazială „Alexandru Davila”, Grădinița „Fast Track Kids”, Școala Gimnazială „Marin Preda”, Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” și Liceul Penticostal Elim, sunt aproximativ 2 km până la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I”. În proximitatea blocului locativ circulă autobuze, iar pietonal sunt de parcurs doar 2 km până la Primăria din Pitești și 800 de metri până la Gara Pitești Nord.

Descrierea generală a complexului rezidențial

Proiectul locativ „Goldis Residence” este prezentat cu un bloc de locuințe ultra modern, ce are un aspect elegant și foarte atractiv. Imobilul este construit cu un regim de înălțime mic, are un Subsol plus Parter plus 2 Etaje locative și dispune de un grad sporit de rezistență seismică. Casa de apartamente este responsabil construită în conformitate cu toate normele în vigoare și are o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu închiderile exterioare și pereții despărțitori din cărămidă termic și fonic eficientă, iar compartimentările interioare sunt realizate din plăci de gips-carton și cărămidă. Sistemul termic exterior al imobilului este compus din polistiren și vată minerală și fațadele clădirii locative sunt finisate cu bun gust cu tencuială decorativă exterioară de culoarea albă și maro. Blocul locativ este finisat într-un stil arhitectural sofisticat, unde se îmbină modernismul cu elemente clasice. Toate ferestrele casei dispun de geam termopan instalat în profil PVC. Pentru circulația interioară confortabilă a rezidenților în incinta blocului locativ este instalat un ascensor modern. În complex sunt prevăzute boxe de depozitare și la subsol sunt amenajate locuri de parcare, precum și există organizate și parcări supraterane. Accesul în incinta blocului de locuințe se face prin interfon.

Apartamente, finisaje, dotări și echipaje

Un total de 36 de apartamente sunt construite în blocul locativ „Goldis Residence”. Spre vânzare sunt oferite apartamente cu 2, 3 și 4 camere, locuințe de tip Duplex cu 5 camere și garsoniere cochete. Suprafața apartamentelor începe de la 49 mp și ajunge până la146 mp și locuințele beneficiază de balcoane deschise, ce au balustrade din sticlă securizată fumurie. Se vând imobilele „la cheie” și sunt finisate cu materiale moderne, dotări și echipaje de calitate superioară. În apartamente sunt instalate uși interioare celulare, ușă de acces din metal, plăci de parchet, gresie, faianță și vopsea pentru tavane și pereți. Sistemul termic este proiectat autonom pentru fiecare unitate locativă și acestea au dotate centrale termice proprii și au instalate calorifere. În fiecare apartament este internet, CATV și telefonie. Blocul rezidențial are racordare totală la utilitățile generale și fiecare unitate locativă este alimentată cu apă curentă, are gaze naturale și este asigurată cu curent electric, este branșament la sistemul de canalizare și toate apartamentele dispun de contoare pentru electricitate gaze și au apometre.

Dacă doriți să aflați mai multe despre locuințele noi, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul complexului locativ „Goldis Residence”, unde găsiți contactele directe către Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Goldis Residence, Goldis Residence Apartamente.

Unde se află Goldis Residence Pitesti?

str. Vasile Goldis, 21, zona Negru Vodă, Pitești.

Termen de finalizare Goldis Residence Pitesti?

Goldis residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Goldis Residence Pitesti în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Goldis Residence Pitesti din Pitești?

Dezvoltătorul Goldis Residence Pitesti este – Goldis Residence Pitesti.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC