Previzualizare foto – fotografie originală aici

Magnolia Residence Sibiu
în Sibiu

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Calea Șurii Mici, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

Imobil 1-12
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
Calea Șurii Mici (Imobil 2)
5 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut
Imobil B1,B2,B3,B4,B5,R6,R7
Încă 14 blocuri în această etapă
Încă 14 blocuri
Calea Șurii Mici (Imobil 7)
5 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut
Imobil R8
Calea Șurii Mici (Imobil R8)
9 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2019

Magnolia Residence Sibiu pe hartă Sibiu

str. Calea Șurii Mici, Sibiu

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiparc, supermarket, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Număr apartamentepeste 1200 apartamente
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+7E+R
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe44,64–69,64 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Magnolia Residence Sibiu” este amplasat în zona de Vest a orașului Sibiu, pe strada Calea Șurii Mici, nu departe de cartierul Turnișor.

Despre locul amplasării

Din cartierul locativ „Magnolia Residence Sibiu” până la stațiile de autobuz este acces rapid și ușor. Până în centrul orașului sunt de parcurs 5,1 km, în maxim 10 minute. Distanța până la Aeroportul Internațional Sibiu este de doar 5,6 km.

Caracteristici constructive și descrierea ansamblului rezidențial

Complexul locativ „Magnolia Residence Sibiu” are construite vile cu un etaj de parter plus 2 etaje locative și o mansardă și imobile cu un etaj de parter plus 4 etaje locative sau blocuri de apartamente cu un etaj de parter plus 7 etaje locative și un etaj retras. La fundația imobilelor este folosit betonul HOLCIM. Închiderile exterioare, pereții interiori și compartimentările sunt clădite din cărămidă ceramică Porotherm. Exteriorul clădirilor dispune de o termo-izolație de 10-15 cm și apoi este tencuit și vopsit cu vopsea lavabilă. Acoperișul caselor este din țiglă metalică și sistemul de termo-izolație este de 20 cm din vată minerală. În incinta ansamblului rezidențial sunt construite multe spații comerciale, funcționează un supermarket și un restaurant, este o piscină, farmacie și grădiniță. Sunt multe spații verzi amenajate și spații de joacă pentru copii. De asemenea sunt organizate locuri de parcare. Căile de acces, trotuarele și parcările sunt amenajate și pavate. Funcționează sistemul de interfon pentru a securiza accesul în incintă.

Despre apartamente

La dispoziția cumpărătorilor sun oferite penthouse-uri și locuințe cu 2-3 camere complet finisate, în versiune „la cheie” cu finisaje moderne și calitative, care sunt prezentate într-o gamă bine selecționată - la alegerea viitorului locatar. Pardoselile sunt placate cu parchet laminat, pereții din camere sunt prelucrați, tencuiți, acoperiți cu glet și vopsiți cu vopsea lavabilă, gresie și faianță. Sunt montate uși interioare de calitate înaltă. Blocurile sanitare la fel sunt complet finisate și sunt dotate cu obiecte sanitare. Tâmplăria exterioară este de marcă Salamander cu profil PVC și 7 camere, cu geam termopan low-e și cu glafuri interioare și exterioare. Locuințele sunt branșate la apă, canalizare, curent electric și gaze naturale cu apometre și contoare instalate la fiecare utilitate. În apartamente este internet și TV. Sistemul de încălzire este individual pentru fiecare locuință în parte și este pus în funcție de centrala termică și prin radiatoare. În apartamente sunt montate instalațiile electrice cu tablouri de siguranță, sunt prize și întrerupătoare. Balcoanele locuințelor la fel se predau complet finisate.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Magnolia Residence Sibiu” este Compania „SC SOLID INVESTMENT” S.R.L. Sibiu.

Modalități de plată

Plata cash, credit „Prim casă”, credit imobiliar, credit ipotecar.

Mai mult informativ și util despre apartamente, despre dotări, finisaje, scheme, poze, planificări și despre cum se cumpără o locuință direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Magnolia Residence Sibiu”.

Unde se afla Magnolia Residence Sibiu?

str. Calea Șurii Mici, Sibiu.

Termen de finalizare Magnolia Residence Sibiu?

  • Imobil 2, Imobil 3, Imobil 4, Imobil 5, Imobil 7, Imobil 8, Imobil 9, Imobil 10, Imobil 11, Imobil 12, Imobil R1, Imobil R5, Imobil R6, Imobil R7, Imobil R8, Imobil R9, Imobil R10, Imobil B1, Imobil B2, Imobil B3, Imobil B4, Imobil B5, Imobil 1, Imobil B6, Imobil R3, Imobil R4 – construit
  • Imobil R2 – în proiect

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Magnolia Residence Sibiu.

Cine este dezvoltatorul Magnolia Residence Sibiu în Sibiu?

Dezvoltator Magnolia Residence Sibiu – BSD Construction.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC