Previzualizare foto – fotografie originală aici

Macilor Residence 1
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Macilor, zona Braytim, Giroc

Mai detaliat despre blocul

str. Macilor (Macilor Residence 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil

Macilor Residence 1 pe hartă Timișoara

str. Macilor, zona Braytim, Giroc

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparcare inclusă in pret, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrala termica proprie, incalzire in pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestra
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitatesupraveghere video, videointerfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe52–67 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasarea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Macilor Residence 1” se localizează pe strada Macilor, la intersecție cu străzile Lămâiței și Lalelelor, în comuna Giroc, din zona Braytim al municipiului Timișoara. În apropiere de casa locativă funcționează magazine universale și sunt câteva market-e. Este Policlinica Boia și nu departe se află Grădinița de copii „Mini Kids”. De la casa locativă până în centrul Timișoarei este de parcurs o distanță de 5,3 km. Până la Gara din Timișoara sunt de parcurs 6,9 km. Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara se află la 14,3 km.

Aspect și structură unică pentru imobil

Proiectul rezidențial al complexului „Macilor Residence 1” prevede o casă locativă cu o arhitectură ultra modernă, construită cu un regim redus de înălțime cu un Parter plus un Etaj și o Mansardă. Blocul locativ are un aspect mega atractiv datorită nu numai stilului modernist dar și materialelor de finisare exterioară și gustului bun al arhitecților și designerilor, care au muncit asupra acestui imobil impecabil și captivant și au ales pentru fațadă culoarea albă în contrast logic cu gri și maro. Imobilul este înălțat din materiale durabile și pentru zidăria pereților este folosită cărămida Porotherm. Pentru menținerea temperaturii în interiorul locuințelor, casa dispune de o izolație termică exterioară din polistiren cu grosimea de 100 mm și are instalată tâmplărie exterioară vitrată cu geam de tip termopan în trei rânduri de sticlă, care asigură apartamentele nu numai cu liniște dar și cu menținerea eficientă a temperaturii. Blocul locativ este dat în exploatare și este racordat la toate rețelele orășenești, este alimentat cu apă, conectat la sistemul de canalizare, are servicii de salubritate, asigurare cu gaze naturale și cu curent electric. Sistemul de alarmă la antiefracție este conectat și funcționează și sistemul de video interfon. Pe tot perimetrul exterior complexul locativ beneficiază de sistem de supraveghere video. Și automobilele locatarilor parcate pe locuri de parcare supraterane sunt în siguranță.

Apartamente, finisaje și dotări

Clădirea rezidențială „Macilor Residence 1” este proiectată cu un număr limitat de doar 12 apartamente și acest fapt pozitiv influențează la confortul și nivelul de intimitate al rezidenților. Fiecare din apartamente este oferit în vânzare în versiune de finisare - La cheie, unde toate materialele și finisajele sunt oferite la alegerea viitorilor locatari-proprietari. Toate apartamentele sunt prevăzute cu scheme logice și foarte funcționale cu două și trei camere și cu balcoane drăguțe, iar unele chiar cu grădină proprie.

Apartamentele sunt proiectate cu suprafețele cuprinse între 52,78 mp și 68,24 mp. Unitățile locative beneficiază de camere de baie proiectate cu geamuri pentru ventilarea naturală și toate blocurile sanitare facilită inclusiv și de bideu-ri instalate pe lângă obiectele sanitare necesare.

La achiziționarea unui apartament beneficiarii primesc;

  • Locuințe echipate cu sistem de încălzire autonom cu instalații termice conduse prin pardoseală și cu centrale termice proprii, ce funcționează prin condensații;
  • Apartamente echipate cu sistem de aer condiționat cu inverter;
  • Dormitoare unde sunt instalate rulouri din aluminiu.

Pe site-ul Dezvoltatorului – Compania ”Muzicescu Rezidențial” se află afișate toate schemele apartamentelor disponibile din complexul rezidențial „Macilor Residence 1” și se găsesc contactele și condițiile de cumpărare.

Acest proiect mai este numit și Macilor Residence.

Unde se află Macilor Residence 1?

str. Macilor, zona Braytim, Giroc.

Termen de finalizare Macilor Residence 1?

Macilor Residence 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Macilor Residence 1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Macilor Residence 1 din Timișoara?

Dezvoltătorul Macilor Residence 1 este – Muzicescu Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC