Previzualizare foto – fotografie originală aici

Brandusei Residence 3
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Brandusei, 1-3-5, zona Braytim, Giroc

Brandusei Residence 3 pe hartă Timișoara

str. Brandusei, 1-3-5, zona Braytim, Giroc

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparcare inclusă in pret, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrala termica proprie, incalzire in pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente36
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1+M
🟧 Securitatesupraveghere video, videointerfon
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–68 m²

Despre ansamblu rezidențial

Beneficiile locației

Ansamblul locativ „Brândușei Residence 3” are o amplasare foarte excepțională, într-o zonă deosebit de liniștită și favorabilă pentru o viață fericită. Adresa complexului locativ este: strada Brândușei, numerele 1-3-5, situat imediat la intersecție cu strada Orhideea din zona Braytim, comuna Giroc – cartier din Timișoara, județul Timiș.

Pentru a face cumpărături, locatarii acestui complex rezidențial au la îndemână în apropiere de casă următoarele magazine: market-ul „Profi Elizabeta Rizea”, supermarket-urile LIDL, Billa și Carrefour, este Piața Giroc și funcționează un magazin cu mărfuri pentru sport. De asemenea la dispoziția rezidenților în această zonă se află Oficiul Poștei Române, este Policlinica „Boia” și Centrul Medical „Dr. Pirjol”.

Pentru plimbări și relaxare nu departe se află Parcul Lidia și Parcul Adolescenței, este Clubul de Painball din Timișoara și sunt câteva cafenele și restaurante.

Pentru educația copiilor în acest cartier se află: Creșa „La Prichindei”, Grădinița „Tom & Jerry”, Grădinița lui Goghiță, Grădinița „Kindergarten Minimundus”, Grădinița „Primii Pași”, Școala „Mini Kids”, Școala Generală Nr. 30 cu bazin, Liceul „Waldorf” și Colegiul Tehnic Azur.

În vecinătatea complexului locativ sunt multe Hotele și Pensiuni cu aspecte atractive și grădini frumoase, care bucură ochiul.

De la locuințele ansamblului locativ „Brândușei Residence 3” sunt 4,5 km până în centrul Timișoarei - Piața Victoriei. Și până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” este o distanță de 14,9 km.

Prezentarea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Brândușei Residence 3” este compus din trei blocuri locative. Regimul de înălțime al imobilelor este egal, toate cu Parter plus Un Etaj și plus o Mansardă.

Fiecare imobil este proiectat cu câte 12 proprietăți locative. Proiectul imobiliar „Brândușei Residence 3” este construit din materiale de cea mai înaltă calitate cu respectarea tuturor normelor și standardelor, umobilele su o structură din beton armat și toate închiderile exterioare sunt realizate din zidărie din cărămidă Porotherm, precum și toți pereții interiori sunt efectuați la fel din cărămidă. Din exterior toți pereții sunt placați cu un sistem termic format din polistiren cu grosimea de 10 cm, peste care este placat un strat de finisare din tencuială decorativă de culoare albă și parțial gri.

La toate blocurile rezidențiale este instalată tâmplăria exterioară cu profil PVC și cu geam termopan (trei rânduri de sticlă). Absolut tot perimetrul complexului rezidențial pe exterior este echipat cu sistem de supraveghere video, pentru securitatea, liniștea și confortul locatarilor și copiilor acestora. De asemenea complexul locativ este prevăzut și cu sistem de video interfon. Pentru parcarea transportului personal al locatarilor, sunt prevăzute locuri de parcare (în mediu - câte un loc de parcare pentru fiecare apartament).

Tipuri de locuințe și suprafețele apartamentelor

Toate clădirile ansamblului locativ „Brândușei Residence 3” sunt formate dintr-un total de 36 de unități locative, cu suprafețe logic proiectate. Toate apartamentele sunt spațioase și beneficiază de scheme cu 2 și 3 camere cu spațiile de:

  • Suprafața apartamentelor cu două camere este prezentată de: 48,33 mp, 52,27 mp și 52,78 mp,
  • Suprafața apartamentelor cu trei camere este de 67,82 mp.

Apartamentele sunt proiectate cu bucătării deschise, dar destul de ușor separabile. Unele dintre apartamente beneficiază de grădini personale, altele sunt construite cu balcoane primitoare. Fiecare apartament se va preda cumpărătorului perfect finisat în versiune – „La cheie”. Finisarea apartamentelor se execută de către Dezvoltator în conformitate cu toate cerințele, gusturile, necesitățile cumpărătorului și finisajele alese de către viitorii locatari.

Sistemul de încălzire ale apartamentelor este instalat prin pardoseală și se compune din centrale termice în condensații personale pentru fiecare locuință plus toate instalațiile termice sunt dotate, instalate și conectate. Toate locuințele beneficiază de sistem de aer condiționat cu inverter. Toate dormitoarele sunt dotate cu rulouri din aluminiu pentru liniște maximă și somn sănătos.

În afară de toate obiectele sanitare necesare, fiecare cameră de baie are instalat și bideu. Sistemul de ventilare ale camerelor de baie este natural, deoarece toate camerele de baie sunt perfect proiectate cu ferestre personale. Ușile exterioare, ce sunt instalate la intrare în fiecare apartament, sunt dotate cu sisteme de alarme - antiefracție. Locuințele beneficiază de racordare la utilitățile zonei ale rețelelor urbane; este apă, curent electric, țeavă de gaze și sistem de canalizare, precum și servicii de salubritate.

Locuințele au instalat cablu TV, fir pentru telefonie și internet. Cu o experiență de peste 11 ani pe piața construcțiilor de imobiliare rezidențiale se prezintă compania de construcții „Muzicescu Rezidențial”, care cu un mare succes construiește calitativ obiecte imobiliare în zona Braytim și oferă cumpărătorilor un raport profitabil între preț și calitate. Și ansamblul locativ „Brândușei Residence 3” este prezentat și dezvoltat de către compania de construcții „Muzicescu Rezidențial”. Pentru alte informații și detalii ale apartamentelor complexului locativ „Brândușei Residence 3”, sunteți rugați să treceți direct pe pagina website-ului companiei de construcții „Muzicescu Rezidențial”, unde sunt afișate contactele Dezvoltatorului și unde puteți vedea schemele apartamentelor și vă puteți ușor alege locuința Dumneavoastră de vis.

Acest proiect mai este numit și Brandusei Residence.

Unde se află Brandusei Residence 3?

str. Brandusei, 1-3-5, zona Braytim, Giroc.

Termen de finalizare Brandusei Residence 3?

bloc 1, bloc 2, bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Brandusei Residence 3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Brandusei Residence 3 din Timișoara?

Dezvoltătorul Brandusei Residence 3 este – Muzicescu Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC