Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Ima Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Matei Basarab, 44-46, Voluntari, Ilfov

Ima Residence pe hartă București

str. Matei Basarab, 44-46, Voluntari, Ilfov

Etape dezvoltare

Ima Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrala termica proprie Vaillant
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțime4
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăvideo interfon, sistem supraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere3‑camere, 4‑cameră
Suprafața apartamente119,82–217,9 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Poziționare perfectă în oraș lângă pădure

Ansamblul locativ „IMA Residence” este poziționat excelent în zona Băneasa – Erou Iancu Nicolae, pe strada Matei Basarab, numărul 44-46, orașul Voluntari, județul Ilfov. Către complexul locativ accesul poate fi efectuat atât din partea Bulevardului Pipera cât și de pe Bulevardul Erou Iancu Nicolae.

În apropiere de clădirea ansamblului rezidențial sunt o mulțime de puncte importante așa ca:

Centre de Shopping: Mall-ul Băneasa și Jolie Ville Galleria.

Supermarketuri: LIDL; Carrefour și Mega Image.

Școli și grădinițe: Școala Americană, International School „Olga Gudyn”, Mark Twain, British School, Little London International Academy, Discovery Middle School, Questfielkd School, Școala Sfânta Maria, Grădinița Dreamland, Grădinița „Universul Copiilor” și Grădinița Aricel. Și la doar 4,2 km de la casa rezidențială se află Academia de Poliție.

În proximitatea ansamblului rezidențial sunt farmacii, funcționează Spitalul Bio - Medical Internațional, se află multe sucursale a diferitor bănci și sunt clădiri de birouri.

Pentru petrecerea plăcută a timpului liber cu familia în această zonă sunt multe restaurante, terase, cafenele, pizzerii, saloane de înfrumusețare, florării, se află Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa sunt cluburile sportive World Class Fitness și Sala sportivă Atlantis, de asemenea nu departe este și Parcul Herăstrău.

În această zonă circulă mult transport public, iar stația de autobuze se află la doar 300 de metri de la intrarea în complex.

Distanța de 12,8 km este până la Piața Unirii din București. Gara de Nord din București este la 11,9 km. Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” la 6,3 km și Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” la 10,5 km.

Complex exclusivist pentru cei mai exigenți cumpărători

Ansamblul rezidențial „IMA Residence” este prezentat cu un bloc rezidențial modern, construit cu un stil arhitectural contemporan cu un design în stil minimalistic.

Înălțimea complexului rezidențial este mică și casa este proiectată cu un Subsol plus Demisol plus Parter plus Trei Etaje locative. Casa de apartamente facilită de un nivel sporit de rezistență seismică la cutremure de până la 8,5 grade pe scara Richter. Construcția clădirii este realizată pe o fundație de tip radier general și pe cadre din beton armat cu plăci de grosime de 16 cm din beton armat, unde toate închiderile sunt din cărămidă Porotherm, chiar pereții dintre apartamente au grosimea de 25 de cm, ce păstrează liniștea și intimitatea fiecărei familii. Plus din interior acești pereți sunt suplimentar placați cu plăci duble din rigips antifonic. Sistemul termic exterior al clădirii constituie placaje fiabile cu vată bazaltică, care este recomandată nu numai pentru sisteme termo izolante, dar și dispune de capacități sporite anti incendiare.

Pentru finisarea fațadei imobilului este aleasa tencuiala decorativă de culoarea albă, care dispune de capacități de auto curățare. Pentru a păstra și pentru a spori nivelul înalt de eficiență termică a blocului rezidențial, acesta este echipat cu ferestre din profil PVC cu șapte camere termice și geam termopan cu peliculă low-e, în trei foi de sticlă de tip „four season”.

Chiar dacă complexul locativ are un regim mic de înălțime, aici este gândit fiecare detaliu pentru confortul maxim al rezidenților și în bloc este instalat un ascensor de un nivel înalt de siguranță, cu o viteză mare de 1 metru pe secundă și acesta este ales de la producătorul cu nume Schindler.

Spațiile comune, casa scării și spațiile de la demisolul blocului locativ sunt iluminate eficient cu led-uri. Locatarii pot controla accesul în interior a vizitatorilor și oaspeților nedoriți prin intermediul videointerfonului instalat.La demisolul clădirii rezidențiale sunt organizate locurile de parcare subterane, acestea sunt organizate prin sistem „Klaus” și rampa de acces securizat este cu degivrare, în total locatarii sunt asigurați cu un număr de 30 de locuri de parcare. De asemenea la demisolul blocului locativ sunt prevăzute boxe de depozitare, este un spațiu tehnic și un spațiu special amenajat pentru grupul electric. Precum și în bloc este instalat și un grup de pompare a apei.

Pentru liniște și securitate întreg complexul rezidențial „IMA Residence” dispune de sistem de supraveghere video, care funcționează 24/7/365.

Apartamente luxoase cu Premium finisaje

Clădirea ansamblului imobiliar „IMA Residence” apare prestigios pe piața imobiliară din capitală cu 22 de proprietăți locative de lux cu planuri atent proiectate și finisaje de Premium clasă.

Fiecare din apartamente se predă cumpărătorilor perfect finisat - La cheie și oferă posibilitatea de personalizare a locuințelor la cererea cumpărătorilor și în conformitate cu necesitățile și gusturile beneficiarilor.

  • Suprafața locuințelor cu 2 camere variază între 78,62 mp și 91 mp;
  • Spațiul unităților locative cu 3 camere este prezentat între 112,76 mp și 155,28 mp;
  • Mărimea apartamentelor de 4 camere este cuprinsă între 154,41 mp și 217,90 mp.

Unele din apartamentele blocului rezidențial beneficiază de grădini private (acestea sunt poziționate la parterul casei), iar restul facilită de balcoane simpatice, care au instalate sticle securizate mat 8.2.8.

Unitățile locative sunt finisate cu gresie, faianță și parchet. În camerele de baie este dotat mobilierul de baie, este instalat vasul de toaletă și lavoarul. Pentru toalete sunt prevăzute colane de instalații fonoabsorbante. Țevile pentru apă caldă și apă rece sunt instalate prin sape și toate acestea sunt realizate din Pex de calitate „A”, fără întreruperi sau suduri.

Toate cablurile pentru instalațiile electrice sunt ignifuge de categoria „F”. Pentru fiecare cameră de locuit în parte toate instalațiile de curent slab sunt trase prin pereți și sunt din cablu coaxial și din cablu UTP. Fiecare unitate locativă separat este prevăzută cu sistem de încălzire autonom, care constă din centrale termice individuale cu puterea de 32 Kw de la firma Vaillant și fiecare cu câte un boiler încorporat pentru încălzirea apei din locuințe. Instalațiile termice sunt dotate și țevile din Pex pentru încălzire sunt instalate prin pardoseală și sunt alese de calitate de tip - A. Temperatura în fiecare cameră poate fi controlată printr-um sistem digital și automat.

În apartamente sunt instalate prize speciale și este montat traseu special pentru aer condiționat multisplit (personal). Locuințele sunt racordate la sistemul de canalizare și la restul utilităților urbane, este cablaj pentru TV și telefonie. Fiecare apartament beneficiază de contorizare separată la apă, gaz și curent, toate contoarele sunt instalate la utilități.

Nu ezitați șansa de a trece direct pe Website-ul ansamblului rezidențial „IMA Residence”, unde sunt afișate toate pozelor fazelor de construcție, unde găsiți prezentate toate schemele fiecărui apartament în parte și toate detaliile finisajelor, dotărilor și instalațiilor. Pentru a contacta direct biroul de vânzări vă rugăm să accesați site-ul Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Ima Residence?

str. Matei Basarab, 44-46, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Ima Residence?

Ima Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Ima Residence.

Cine este dezvoltatorul Ima Residence în București?

Dezvoltator Ima Residence – Ima Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC