Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex House Luxury Residence – Sesul de Sus
în Cluj-Napoca

Prețul / m2
de la ‍952 € +TVA
Adresa
str. Șesul de Sus, zona Florești, Cluj-Napoca

Schițe și prețuri în House Luxury Residence – Sesul de Sus

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 6 februarie
2 camerede la 63 m2de la ‍952 € +TVA / m2de la ‍60 000 € +TVA

House Luxury Residence – Sesul de Sus pe hartă Cluj-Napoca

str. Șesul de Sus, zona Florești, Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

House Luxury Residence – Sesul de Sus
bloc 1
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare2 trimestrul 2022
House Luxury Residence – Sesul de Sus
bloc 2, bloc 3
în stadiu de construcţie
totul e vândut
finalizare2 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în House Luxury Residence – Sesul de Sus

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţisupermarket, loc de joacă
Încălzirecentrala termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri3
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentesemifinisat
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente50–103 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare a imobilelor

Complexul imobiliar „House Luxury Residence Sesul de Sus” se află poziționat pe strada Șesul de Sus, în comuna Florești, din județul Cluj.

În imediata apropiere a complexului de locuințe se află supermarket-ul Profi City, este un magazin de jucării, sunt cofetării și cafenele, funcționează un salon de înfrumusețare, o farmacie și este sala de fitness „Fit House”. Sunt de parcurs doar 1700 de metri pietonal până la supermarket-ul LIDL și secția de Poliție din Florești. Până la Piața Agroalimentară și până la Oficiul Poștal sunt de parcurs 1,9 km, iar Primăria din Florești și Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai” se află la o distanță de circa 1,8 km față de apartamentele noi.

Imediat lângă locuințe se află o stație pentru transport public cu linii de autobuz și de la complexul rezidențial este acces facil către autostrada „Transilvania” sau centura Donath. Până în centrul vechi al orașului Cluj – Napoca este de parcurs o distanță de 11,6 km și sunt 12,9 km până la Gara Centrală din Cluj – Napoca, iar la 19,8 km se află Aeroportul Internațional din Cluj –Napoca „Avram Iancu”.

Amenajarea și dotările complexului

Ansamblul rezidențial „House Luxury Residence Sesul de Sus” este format dint trei blocuri rezidențiale. Imobilele au aspecte moderne și sunt construite cu regimuri de înălțime cu Demisol plus Parter plus 4 Etaje locative. Proiectele imobiliare sunt realizate cu folosirea a materialelor de construcții de calitate superioară cu utilizarea tehnologiilor inovative și performante. Blocurile de apartamente au o structură de rezistență formată din cadre din beton armat cu efectuarea pereților perimetrali exteriori și a tuturor pereților interiori cu zidărie din cărămidă termo eficientă plus pe exterior sunt izolate termic și fonic. Fiecare bloc rezidențial beneficiază de ascensor de ultimă generație și se predă în exploatare cu toate spațiile comune finisate. În complex funcționează un supermarket și există proiectate spații comerciale la parterul blocurilor locative.

În curtea ansamblului rezidențial este organizat un teren de joacă special amenajat cu echipamente pentru copilași. Și complexul de locuințe „House Luxury Residence Sesul de Sus” beneficiază de garaje subterane, precum și în curte sunt organizate și locuri de parcare supraterane.

Informații despre apartamente

Proiectul imobiliar „House Luxury Residence Sesul de Sus” dispune de unități locative cu 2 - 3 camere cu balcoane și unele cu terase simpatice. Apartamentele au spații logic proiectate cu bucătării deschise (cu posibilitatea de a închide bucătăriile) și locuințele dispun de scheme confortabile cu suprafețele de la 50 mp și până la 103 mp.

Apartamentele sunt oferite în vânzare în versiune – semifinisate și dispun de toți pereții interiori prelucrați și finisați cu glet, iar toate pardoselile sunt turnate cu sapă autonivelantă. În fiecare apartament este instalat sistemul autonom de încălzire, care constă dintr-o centrală termică proprie în condensații și cu toate caloriferele instalate, acestea sunt alese de calitate superioară. Și la intrare în fiecare din apartamente sunt instalate uși solide, realizate din metal și toate cu sisteme de antiefracție, iar ferestrele dispun de profil PVC și au geam termopan.

Toate apartamentele sunt predate în folosire cu toate utilitățile generale racordate și dispun de apă, gaz, curent și canalizare. Fiecare proprietate locativă are instalate apometre și contoare separate pentru fiecare utilitate.

Ansamblul rezidențial „House Luxury Residence Sesul de Sus” este dezvoltat de către bine cunoscuta pe piața imobiliarelor noi din Cluj – Napoca, compania „House Luxury Investment”, care este caracterizată ca un antreprenor de succes și încredere, cu o reputație excelentă și obiecte imobiliare realizate la standarde de calitate superioară.

Pentru a rezerva un apartament nou în complexul locativ „House Luxury Residence Sesul de Sus” și pentru a afla mai multe informații despre metodele de plată, disponibilitate și contactele consultanților de vânzare, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial House Luxury Residence – Sesul de Sus?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în House Luxury Residence – Sesul de Sus în Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în House Luxury Residence – Sesul de Sus?

Metru pătrat în acest complex costă de la 952 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în House Luxury Residence – Sesul de Sus în Cluj-Napoca?

Modalități de plata în House Luxury Residence – Sesul de Sus: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare House Luxury Residence – Sesul de Sus?

House Luxury Residence – Sesul de Sus – finalizare în trimestrul 2, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC