Previzualizare foto – fotografie originală aici

House Luxury Residence Sesul de Sus
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Șesul de Sus, zona Florești, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Șesul de Sus, zona Florești, Cluj-Napoca (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
Indisponibil

House Luxury Residence Sesul de Sus pe hartă Cluj-Napoca

str. Șesul de Sus, zona Florești, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisupermarket, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrala termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisat
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–103 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare a imobilelor

Complexul imobiliar „House Luxury Residence Sesul de Sus” se află poziționat pe strada Șesul de Sus, în comuna Florești, din județul Cluj.

În imediata apropiere a complexului de locuințe se află supermarket-ul Profi City, este un magazin de jucării, sunt cofetării și cafenele, funcționează un salon de înfrumusețare, o farmacie și este sala de fitness „Fit House”. Sunt de parcurs doar 1700 de metri pietonal până la supermarket-ul LIDL și secția de Poliție din Florești. Până la Piața Agroalimentară și până la Oficiul Poștal sunt de parcurs 1,9 km, iar Primăria din Florești și Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai” se află la o distanță de circa 1,8 km față de apartamentele noi.

Imediat lângă locuințe se află o stație pentru transport public cu linii de autobuz și de la complexul rezidențial este acces facil către autostrada „Transilvania” sau centura Donath. Până în centrul vechi al orașului Cluj – Napoca este de parcurs o distanță de 11,6 km și sunt 12,9 km până la Gara Centrală din Cluj – Napoca, iar la 19,8 km se află Aeroportul Internațional din Cluj –Napoca „Avram Iancu”.

Amenajarea și dotările complexului

Ansamblul rezidențial „House Luxury Residence Sesul de Sus” este format dint trei blocuri rezidențiale. Imobilele au aspecte moderne și sunt construite cu regimuri de înălțime cu Demisol plus Parter plus 4 Etaje locative. Proiectele imobiliare sunt realizate cu folosirea a materialelor de construcții de calitate superioară cu utilizarea tehnologiilor inovative și performante. Blocurile de apartamente au o structură de rezistență formată din cadre din beton armat cu efectuarea pereților perimetrali exteriori și a tuturor pereților interiori cu zidărie din cărămidă termo eficientă plus pe exterior sunt izolate termic și fonic. Fiecare bloc rezidențial beneficiază de ascensor de ultimă generație și se predă în exploatare cu toate spațiile comune finisate. În complex funcționează un supermarket și există proiectate spații comerciale la parterul blocurilor locative.

În curtea ansamblului rezidențial este organizat un teren de joacă special amenajat cu echipamente pentru copilași. Și complexul de locuințe „House Luxury Residence Sesul de Sus” beneficiază de garaje subterane, precum și în curte sunt organizate și locuri de parcare supraterane.

Informații despre apartamente

Proiectul imobiliar „House Luxury Residence Sesul de Sus” dispune de unități locative cu 2 - 3 camere cu balcoane și unele cu terase simpatice. Apartamentele au spații logic proiectate cu bucătării deschise (cu posibilitatea de a închide bucătăriile) și locuințele dispun de scheme confortabile cu suprafețele de la 50 mp și până la 103 mp.

Apartamentele sunt oferite în vânzare în versiune – semifinisate și dispun de toți pereții interiori prelucrați și finisați cu glet, iar toate pardoselile sunt turnate cu sapă autonivelantă. În fiecare apartament este instalat sistemul autonom de încălzire, care constă dintr-o centrală termică proprie în condensații și cu toate caloriferele instalate, acestea sunt alese de calitate superioară. Și la intrare în fiecare din apartamente sunt instalate uși solide, realizate din metal și toate cu sisteme de antiefracție, iar ferestrele dispun de profil PVC și au geam termopan.

Toate apartamentele sunt predate în folosire cu toate utilitățile generale racordate și dispun de apă, gaz, curent și canalizare. Fiecare proprietate locativă are instalate apometre și contoare separate pentru fiecare utilitate.

Ansamblul rezidențial „House Luxury Residence Sesul de Sus” este dezvoltat de către bine cunoscuta pe piața imobiliarelor noi din Cluj – Napoca, compania „House Luxury Investment”, care este caracterizată ca un antreprenor de succes și încredere, cu o reputație excelentă și obiecte imobiliare realizate la standarde de calitate superioară.

Pentru a rezerva un apartament nou în complexul locativ „House Luxury Residence Sesul de Sus” și pentru a afla mai multe informații despre metodele de plată, disponibilitate și contactele consultanților de vânzare, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și House Luxury Residence.

Unde se află House Luxury Residence Sesul de Sus?

str. Șesul de Sus, zona Florești, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare House Luxury Residence Sesul de Sus?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în House Luxury Residence Sesul de Sus în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul House Luxury Residence Sesul de Sus din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul House Luxury Residence Sesul de Sus este – House Luxury Investment.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC