Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex House Luxury Residence – Cluj
în Cluj-Napoca

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str.Avram Iancu, 408i, zona Florești, Cluj-Napoca

Schițe și prețuri în House Luxury Residence – Cluj

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 98.52 m2totul e vândut
4 camere
de la 151.03 m2totul e vândut

House Luxury Residence – Cluj pe hartă Cluj-Napoca

str.Avram Iancu, 408i, zona Florești, Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

House Luxury
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresubterană și terestră
Regim inalțimeD+P+7E
Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locația complexului și vecinătăți

În partea de Vest al orașului Cluj – Napoca, pe strada Avram Iancu, la numărul 410, Florești, se află localizat ansamblul rezidențial „House Luxury Residence”. Imobilul se situează in spatele reprezentanței Volvo și salonului BMW. Casa cu apartamente se învecinează cu Mall-ul Vivo, cu Cinematograf, cu hipermarket-ul Carrefour, și cu diverse zone de relaxare și distracție, sunt food corturi, KFC și McDonald’s. La o distanță foarte mică sunt magazinele: Decathlon, Metro Cash&Carry, Praktiker, Arabesque. Pentru copii în apropiere de complex se află: Grădinița Dumbrava Minunată și Grădinița Academia Piticilor. Accesul spre casă se face dinspre autostrada Transilvania sau dinspre strada Drumul Sfântul Ioan. De la complex până în centrul Clujului sunt de parcurs 6,5 km (în maxim 14 minute cu mașina), iar Aeroportul internațional din Cluj – Napoca „Avram Iancu” se localizează la o depărtare de 14,6 km de la complexul locativ „House Luxury Residence”.

Momente tehnice și detaliile amenajării complexului

Ansamblul imobiliar „House Luxury Residence” se prezintă pe piață cu o clădire rezidențială modernă, cu un design contemporan și cu un aspect foarte atractiv. Clădirea rezidențială este proiectată cu un Demisol, un Parter plus 7 etaje și ultimul etaj este retras. Blocul locativ dispune de balcoane simpatice, are terase plăcute, înverzite și perfect finisate. Caracteristica tehnică a clădirii constă din plăci, grinzi și stâlpi din beton armat cu pereții din cărămidă și izolații termice din polistiren pe exterior. De asemenea casa beneficiază de hidroizolații perfecte la parter. Blocul este finisat din exterior cu tencuială de culoare albă și dispune de balcoane de tip – deschise, balustradele cărora sunt finisate cu tencuială decorativă (de culoarea gri), care se combină ideal cu zidurile albe. Ferestrele instalate la blocul locativ sunt de calitate înaltă, sunt din profil PVC și au sticlă termopan. Pentru circulația interioară pe vertical, în clădirea cu apartamente sunt instalate lifturi. La parter sunt prevăzute spații comerciale sau zone pentru birouri. În complex sunt prevăzute garaje subterane și locuri de parcare deschise. Pentru locatari sunt alei pietonale amenajate (interioare), străzi asfaltate și iluminate și spații verzi organizate.

Informații generale despre apartamente

Complexul imobiliar „House Luxury Residence” găzduiește apartamente cu una, două, trei și patru camere. Suprafața apartamentelor cu două camera este cuprinsă între 45 mp și 58 mp, iar suprafața apartamentelor cu 3 camere este de 83 mp. Pereții din interior sunt prelucrați cu amestec uscat și nivelați. Locuințele sunt proiectate cu încălzire în pardoseală.

Apartamentele se predau cumpărătorilor cu branșament la utilități și cu toate instalațiile electrice, termice și electrice calitativ montate și alese cu răspundere de la producători verificați. Dezvoltatorul complexului locativ este compania „House Luxury Investments”, care oferă servicii de calitate înaltă și are obiecte rezidențiale finisate complet. Compania „House Luxury Investments” are o experiență bogată în domeniul dezvoltării imobiliarelor și ocupă un loc semnificativ pe piața imobiliară din Cluj - Napoca. Pentru a afla materiale depline despre complex și detaliile constructive ale imobilului, pentru a vedea lista apartamentelor disponibile și schemele locuințelor, vă invităm să intrați pe website-ul Dezvoltatorului - compania „House Luxury Investments”, unde găsiți afișate contactele directe ale acestuia.

Unde se afla House Luxury Residence – Cluj?

str.Avram Iancu, 408i, zona Florești, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare House Luxury Residence – Cluj?

House Luxury Residence – Cluj – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul House Luxury Residence – Cluj.

Cine este dezvoltatorul House Luxury Residence – Cluj în Cluj-Napoca?

Dezvoltator House Luxury Residence – Cluj – House Luxury Investment.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC