Previzualizare foto – fotografie originală aici

Arcdome Residence - Catanelor
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Catanelor, zona Florești, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Catanelor, zona Florești, Cluj-Napoca (Arcdome Residence - Catanelor)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

Arcdome Residence - Catanelor pe hartă Cluj-Napoca

str. Catanelor, zona Florești, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente14
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–68 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații utile despre zona de amplasare

Complexul rezidențial „Arcdome Residence – Catanelor” este complet finisat și se află dezvoltat pe strada Catanelor, în zona comunei Florești din județul Cluj. Imediat în apropierea complexului de locuințe funcționează supermarketurile Profi City, Lidl și Mega Image, este o piața agroalimentară și magazinul Pepco, se află cafenele, restaurante și pizzerii. Pentru copii în apropiere de blocul locativ este Creșa și Grădinița Daniela și Școala Gimnazială „George Șincai. De asemenea în proximitatea clădirii de apartamente este Oficiu Poștal, cabinet veterinar, funcționează farmacii și sunt sucursale bancare, funcționează un salon de înfrumusețare, este sala sportivă „Fit House”, centrul „Lev Fitness & SPA și sunt corturi de tenis. De la locuințele noi sunt de parcurs 1,2 km până la Parcul Acvatic și la o distanță de 4,7 km se află centrul comercial „VIVO Mall” și magazinele Metro Cash & Carry, Decathlon, Brico Depot și Arabesque Cluj.

În câteva minute pietonal se ajunge până la stația de autobuze și sunt de parcurs circa 10 km până în centrul orașului Cluj – Napoca, o distanță de aproximativ 11 km este până la Gara Centrală din orașul Cluj – Napoca și sunt 18,5 km până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Descrierea generală a complexului rezidențial

Proiectul rezidențial „Arcdome Residence – Catanelor” este prezentat cu un bloc de apartamente de un aspect atractiv, ce este realizat cu un regim de înălțime cu Parter plus 3 Etaje locative. Clădirea de apartamente este construită calitativ din materiale durabile și dispune de o structură de rezidență compusă din cadre din beton armat și are toți pereții exteriori, despărțitori și compartimentările realizate din cărămidă eficientă termic și fonic. Tâmplăria exterioară instalată dispune de profil PVC de culoare gri - antracit și are geamuri termopane cu acoperire low-e. La intrare în blocul locativ ușile centrale sunt la fel din profil PVC și în incinta blocului toate spațiile comune și toate coridoarele sunt complet finisate. Fațada imobilului este finisată cu tencuială decorativă de exterior de culoarea albă în combinație cu culoarea gri, iar o înfrumusețare a blocului servesc balustradele instalate la balcoane, ce sunt confecționate din plăci de metal perforat – un stil ultra modern în arhitectura contemporană. La parterul clădirii locative este prevăzut un spațiu comercial, unde funcționează și un supermarket.

Spațiile comune exterioare și terenul adiacent complexului rezidențial sunt amenajate, împrejurul blocului locativ sunt alei pietonale asfaltate și există insule verzi cu arbuști ornamentali plantați. Locurile de parcare sunt organizate supraterane.

Utilarea apartamentelor

Complexul de locuințe „Arcdome Residence – Catanelor” dispune de apartamente confortabile cu scheme ergonomic proiectate cu 2 și 3 camere spațioase. Suprafața locuințelor variază între 47,20 mp și 68 mp. Apartamentele de la parterul casei beneficiază de grădini private de mărimi generoase de la 50 mp până la 100 mp, iar apartamentele de la etaje dispun de balcoane confortabile, proiectate de tip – deschis. Unitățile locative au realizate toate sistemele inginerești: sistemul termic, electric și sanitar. Blocul de apartamente este racordat la rețeaua de alimentare cu gaze naturale, la rețeaua de asigurare cu curent electric și toate apartamentele sunt asigurate cu apă curentă și sunt branșate la sistemul de canalizare. Și fiecare unitate locativă este separat contorizată și are dotate apometre și instalate contoare de apă și pentru gaz.

Complexul de locuințe „Arcdome Residence – Catanelor” este dezvoltat de către compania „House Luxury Investment” S. R. L, care a fost înființată în anul 2014 și este bine cunoscută cu obiectele sale rezidențiale calitativ construite cu aspecte inedite.

Pentru mai multe informații despre locuințele noi și pentru contactele directe ale Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți direct pe web pagina complexului rezidențial „Arcdome Residence – Catanelor”, unde dispuneți de acces direct din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Arcdome Residence.

Unde se află Arcdome Residence - Catanelor?

str. Catanelor, zona Florești, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Arcdome Residence - Catanelor?

Arcdome Residence - Catanelor – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Arcdome Residence - Catanelor în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Arcdome Residence - Catanelor din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Arcdome Residence - Catanelor este – House Luxury Investment.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC