Previzualizare foto – fotografie originală aici

City Comfort Residence
în Cluj-Napoca

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresă
str. Razoare, zona Floresti, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre bloc

str. Razoare (City Comfort Residence)
2 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în City Comfort Residence

Vile
110 m2
indisponibil

City Comfort Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Razoare, zona Floresti, Cluj-Napoca

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri15 vine înșiruite
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E+P
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile înșiruite
🟧 Ziduricompartimentări interioare din caramidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisat
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe110 mp

Despre ansamblu rezidențial

Despre localizarea ideală

Ansamblul rezidențial „City Comfort Residence” se află localizat în partea de Vest a municipiului Cluj – Napoca, pe o stradă liniștită și retrasă de gălăgie – pe strada Răzoare, comuna Florești, județul Cluj – Napoca.

În apropiere de complexul de locuințe se află spații generoase de pădure, este mult aer curat și localitatea este ușor accesibilă, nu departe se află Secția de Poliție Nr. 4 și până la centrul comercial „Vivo” este de parcurs pietonal o distanță de doar 1,3 km (în jur la 15 – 16 minute) sau 1,7 km cu mașina în maxim 5-6 minute. Și pe o rază de circa 3 – 3,5 km sunt magazinele: Metro Cash & Carry, Brico Depot, Arabesque și Decathlon, sunt cafenele, restaurante, food corturi și este fast food-ul McDonald’s, iar până la hipermarket-ul Cora Cluj sunt de parcurs 2,7 km. Și nu departe de complexul imobiliar este Baza Sportivă „Unirea”, la 2,5 km se află Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, la 3,3 km se află Universitatea „Bogdan Vodă” și Școala Generală „Octavian Goga”.

Până la stațiile de transport în comun se ajunge ușor și sunt de parcurs 6,8 km până în centrul orașului Cluj – Napoca. Până la Gara Centrală este o distanță de 8,1 km și sunt 15,1 km până la Aeroportul Internațional din Cluj – Napoca „Avram Iancu” de la vilele „City Comfort Residence”.

Detalii generale de amenajare și informații constructive

Proiectul locativ „City Comfort Residence” este compus din case moderne de tip înșiruite. Toate imobilele sunt realizate cu aspecte identice, toate sunt elegante și foarte atractive. Regimul de înălțime al imobilelor este egal cu Parter plus un Etaj și un Pod.

Imobilele sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate, cu folosirea materialelor durabile și inovative și au o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu pereții exteriori și cu compartimentările interioare realizate din cărămidă termic eficientă. Fațadele caselor sunt termo și hidro izolate și sunt placate cu tencuială decorativă. Toți locatarii vor locui prietenos în liniște deplină, datorită faptului că pereții comuni dintre imobile sunt dublu construiți din cărămidă cu grosimea de 30 cm și sistemul de izolare termică are grosimea de 10 cm. Tâmplăria exterioară a caselor este de import din Germania și are profil PVC Salamander cu grosimea de 76 mm, este cu 7 camere termice și 3 foi de geam termopan de tip „patru anotimpuri”. Și casele sunt acoperite cu țiglă ceramică Bramac. La exterior vilele se preda absolut finisate.

În complexul rezidențial parcarea este organizată supraterană și câte un loc de parcare este prevăzut pentru fiecare proprietate locativă.

Curtea complexului de locuințe este de tip –închis, are acces securizat și controlat. Iar accesul către complexul de locuințe se face printr-o alee privată, care este asfaltată și iluminată.

Cum sunt amenajate vilele și cum se predau în folosință

Ansamblul de case „City Comfort Residence” prezintă un număr de 15 vile moderne din ferestrele cărora se deschid vederi panoramice asupra împrejurimilor. Locuințele sunt confortabil proiectate cu scheme cu câte 4 camere și toate au grădini private. Suprafața terenului privat de care dispun vilele variază între 150 mp și 250 mp și suprafețele de teren sunt amenajate cu gazon și parțial sunt placate cu pavaj.

Fiecare vilă dispune de suprafața utilă de 110 mp și are proiectate următoarele spații: vestibulul, garderoba, living-ul generos, bucătăria și primul bloc sanitare se află poziționate la parter, iar la etaj se află trei dormitoare, este ieșire la balcon, se află casa scării, un hol, o cameră de baie și este acces către spațiile de depozitare din pod. Balcoanele vilelor sunt finisate și dispun de balustrade din sticlă securizată și pe lateral balustradele sunt din zidărie finisată cu tencuială.

În vânzare locuințele sunt oferite în variantă de finisare – semifinisată. Și în fiecare casă pardoselile sunt turnate cu sapă, iar pereții sunt tencuiți și finisați până la nivel de glet. Și la intrare în case sunt instalate uși sigure din metal. Sistemul de încălzire al vilelor este prevăzut prin pardoseală (pentru ambele nivele) și sunt instalate centralele termice individuale. De asemenea toate instalațiile electrice sunt conduse și până la poziții puse.

Pentru plata integrală Dezvoltatorul ofertă reduceri de preț semnificative, de asemenea casele sunt accesibile și prin creditare bancară.

Toți doritorii de a locui în acest complex rezidențial de case perfecte sunt invitați la fața locului cu o vizionare, pentru a se convinge de toate facilitățile și beneficiile locuințelor și zonei. Vă invităm, să treceți pe site-ul web al complexului locativ „City Comfort Residence”, pentru a afla contactele managerilor de vânzare și pentru a vă programa la o vizionare.

Unde se află City Comfort Residence?

str. Razoare, zona Floresti, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare City Comfort Residence?

City Comfort Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul City Comfort Residence.

Cine este dezvoltatorul City Comfort Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltator City Comfort Residence – City Comfort Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC