Previzualizare foto – fotografie originală aici

Hermes Nord
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Mircea Eliade, 35, zona Găvana, Pitești

Mai detaliat despre blocul

str. Mircea Eliade, 35, zona Găvana, Pitești (Hermes Nord)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Hermes Nord pe hartă Pitești

str. Mircea Eliade, 35, zona Găvana, Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe35–70 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre localizare

Ansamblul rezidențial „Hermes Nord Residence” se află dezvoltat pe strada Mircea Eliade, la numărul 35, în zona Găvana/Kaufland Nord din orașul Pitești. Clădirea de apartamente se localizează într-o zonă căutată și foarte apropiată de Pădurea Trivale și literalmente locuințele sunt înconjurate de o mulțime de puncte de interes. La doar 290 de metri de la casă este supermarketul Kauflan și sunt 650 de metri până la piața alimentară Găvana, iar până la supermarketurile LILD și Penny sunt 1,1 km și 1,5 km, respectiv. În imediata apropiere de complexul locativ sunt sucursale bancare, se află multe spitale, centre medicale, farmacii și la doar 650 de metri de la locuințele noi este sala de sport „North Luxury Fitness”. Pentru educația copiilor în această zonă sunt următoarele organizații de învățământ: Școala Gimnazială „Matei Basarab”, Școala Gimnazială „Adrian Păunescu” și Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino”. La doar 5 minute față de complexul rezidențial se află stația de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz. Până în centrul orașului Pitești sunt de parcurs nu mai mult de 3 km de la complexul locativ „Hermes Nord Residence” și o distanță de 4,2 km – 4,7 km este până la Gara Feroviară și este doar un kilometru până la stația Pitești Nord.

Amenajarea complexului locativ

Complexul rezidențial „Hermes Nord Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente atent construit și perfect proiectat, ce are un regim de înălțime cu Parter și 5 Etaje. Imobilul este construit din materiale durabile și calitative cu utilizarea tehnologiilor de ultimă generație și a ideilor de design performante. La realizarea complexului este folosit betonul armat (de marca B400) și pentru zidirea pereților exteriori și despărțitori este folosită cărămidă Porotherm de 30 cm la fel și toate compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă, iar cofrajele sunt de tip PERI. Blocul locativ este calitativ izolat termic pe partea exterioară și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă într-o combinație perfect aleasă a culorilor bej, maro, alb și gri. Ferestrele instalate la clădirea de apartamente au trei foi de geam termopan și profil PVC. La casa scării este instalat un lift de ultimă generație și intrarea în bloc se face prin sistem cu interfon.

În complexul locativ „Hermes Nord Residence” sunt organizate suficiente locuri de parcare pentru fiecare apartament și acestea sunt amenajate supraterane.

Apartamente și caracteristici de finisare

În vânzare în incinta complexului imobiliar „Hermes Nord Residence” sunt oferite unități locative funcțional compartimentate cu scheme inteligente cu 1, 2 sau 3 camere decomandat proiectate. Suprafața apartamentelor variază intre 35 mp și 70 mp la care se adaogă și suprafața balcoanelor. Apartamentele cu 3 camere dispun de câte două blocuri sanitare și au câte două balcoane. Se livrează locuințele amenajate complet (nemobilate), cu finisaje de calitate înaltă cu modele moderne, ce sunt alese cu un bun gust. Pereții interiori sunt tencuiți și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă, iar în camerele de baie și parțial în bucătării pereții sunt finisați cu plăci ceramice de faianță. Pardoselile din băi și bucătării sunt placate cu gresie, iar dormitoarele și livingurile au pardoselile finisate cu parchet. Instalate în apartamente sunt: ușă din metal la intrare, centrală termică proprie, sistem de aer condiționat, apometre și contoare. Toate locuințele sunt branșate la utilități și au apă, gaz, curent electric, canalizare și este internet prin fibră optică

Complexul locativ este dezvoltat de către compania „Hermes Investment”, care este bine cunoscută în Europa Centrală și de Est. Beneficiarii profită de asistență și consultanță gratuită pentru achiziționare prin programul Prima Casă, creditare imobiliară/ipotecară și plata cash.

Sunteți așteptați cu o vizionare și pentru programări și contacte vă invităm să treceți pe pagina web a ansamblului rezidențial „Hermes Nord Residence”.

Acest proiect mai este numit și Hermes Nord Residence.

Unde se află Hermes Nord?

str. Mircea Eliade, 35, zona Găvana, Pitești.

Termen de finalizare Hermes Nord?

Hermes Nord – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Hermes Nord în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Hermes Nord din Pitești?

Dezvoltătorul Hermes Nord este – Hermes Nord.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC