Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Balcescu Residence
în Pitești

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
bd. Nicolae Bălcescu

Schițe și prețuri în Balcescu Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 48.8 m2totul e vândut
2 camere
de la 80.55 m2totul e vândut
3 camere
de la 115.2 m2totul e vândut

Balcescu Residence pe hartă Pitești

bd. Nicolae Bălcescu

Etape dezvoltare

Bloc II
construit
Bloc III
construit
Bloc IV
în stadiu de construcţie
Bloc V
în stadiu de construcţie
Bloc VI
în stadiu de construcţie
Bloc VII
în stadiu de construcţie
Bloc VIII
în stadiu de construcţie
Bloc I
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8
construit
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Număr apartamente224
Parcareexterioară
Ziduricărămidă și beton armat
Сurte închisănu

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente48.8 mp – 115.2 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Cum este localizat?

Complexul locativ „Bălcescu Residence” este poziționat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona Gavana, în partea de nord a orașului Pitești, județul Argeș. Localitatea unde se află amplasat complexul locativ este un cartier tânăr în continuă dezvoltare. Chiar peste drum de complex se află magazinul Kaufland, în apropiere sunt școli generale, farmacii, unități sanitare și stații pentru transport public în imediata vecinătate.

Care este structura complexului?

Ansamblul locativ „Bălcescu Residence” se compune din 8 imobile construite cu un nivel înalt de calitate și durabilitate cu folosirea la construcție a celor mai inovative tehnologii. Regimul de înălțime a clădirilor rezidențiale este cu un Parter și plus 6 etaje locative, fiecare din care sunt echipate cu lifturi contemporane de marcă Schindler. Blocurile locative sunt construite cu o rezistență seismică de până la 8 grade pe scara Righter și sunt construite pe cadre din beton armat. Toate imobilele dispun de o izolație termică fiabilă din exterior ce oferă un grad înalt de menținere a căldurii în timpul de iarnă, de asemenea pentru a asigura un nivel înalt de eficiență energetică la case sunt montate ferestrele cu profil PVC de producere germană cu 5 camere și cu geam termopan în trei straturi. Precum și imobilele dispun de o izolare fonică eficientă. Treptele de la casa scării interioare sunt placate cu granit cu grosimea de 3 cm, iar glafurile interioare sunt din marmură. Ansamblul rezidențial are organizate un număr de 248 de locuri de parcare, toate sunt supraterane. Fiecare bloc locativ din acest ansamblu este înconjurat de spații verzi amenajate și în incinta complexului pentru preșcolari funcționează o grădiniță, de asemenea este organizat un loc de joacă pentru copii la aer liber. Și teritoriul complexului dispune de monitorizare.

Cum sunt descrise apartamentele?

Ansamblul rezidențial „Bălcescu Residence” prezintă pe piața imobiliarelor noi din Pitești un număr total de 224 de apartamente, care sunt împărțite în garsoniere elegante cu suprafața de la 49 mp, apartamente cu 2 camere împărțite în 3 tipuri de scheme, toate cu terase incluse, cu suprafața de la 81 mp, locuințele generoase cu 3 camere dispun de un spațiu de la 97 mp. Dormitoarele locuințelor sunt dotate cu dressing și există câte o cămară pentru depozitare. Apartamentele sunt propuse în vânzare complet finisate și se predau cumpărătorilor finisate „la cheie”, sunt finisate cu materiale de import: cu gresie și faianță porțelanată italiană, ușile interioare și ușa de la intrare sunt montate și sunt oferite de de compania Nusco Grup Napoli. Absolut toate obiectele sanitare care sunt instalate în camerele de baie sunt de la Villeroy & Boch, bateriile de la Hansgrohe. Toate apartamentele locative sunt racordate la apă, curent, gaz, canalizare și CATV. Este sistem individual de încălzire pentru fiecare apartament, care este dotat cu câte o centrală termică Viessmann.

Accesați acum pagina web a Complexul locativ „Bălcescu Residence” și vedeți cât mai multe detalii și amănunte despre locuințele noi.

Unde se afla Balcescu Residence?

bd. Nicolae Bălcescu.

Termen de finalizare Balcescu Residence?

  • Bloc IV, Bloc V, Bloc VI, Bloc VII, Bloc VIII – undefined
  • Bloc II, Bloc III, Bloc I – construit

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Balcescu Residence.

Cine este dezvoltatorul Balcescu Residence în Pitești?

Dezvoltator Balcescu Residence – Balcescu Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC