Previzualizare foto – fotografie originală aici

Balcescu Residence
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Nicolae Bălcescu

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
Încă 7 blocuri în această etapă
Încă 7 blocuri
bul. Nicolae Bălcescu (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Balcescu Residence pe hartă Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente224
🟧 Parcareexterioară
🟧 Securitatenu
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48.8–115.2 m²

Despre ansamblu rezidențial

Cum este localizat?

Complexul locativ „Bălcescu Residence” este poziționat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona Gavana, în partea de nord a orașului Pitești, județul Argeș. Localitatea unde se află amplasat complexul locativ este un cartier tânăr în continuă dezvoltare. Chiar peste drum de complex se află magazinul Kaufland, în apropiere sunt școli generale, farmacii, unități sanitare și stații pentru transport public în imediata vecinătate.

Care este structura complexului?

Ansamblul locativ „Bălcescu Residence” se compune din 8 imobile construite cu un nivel înalt de calitate și durabilitate cu folosirea la construcție a celor mai inovative tehnologii. Regimul de înălțime a clădirilor rezidențiale este cu un Parter și plus 6 etaje locative, fiecare din care sunt echipate cu lifturi contemporane de marcă Schindler. Blocurile locative sunt construite cu o rezistență seismică de până la 8 grade pe scara Righter și sunt construite pe cadre din beton armat. Toate imobilele dispun de o izolație termică fiabilă din exterior ce oferă un grad înalt de menținere a căldurii în timpul de iarnă, de asemenea pentru a asigura un nivel înalt de eficiență energetică la case sunt montate ferestrele cu profil PVC de producere germană cu 5 camere și cu geam termopan în trei straturi. Precum și imobilele dispun de o izolare fonică eficientă. Treptele de la casa scării interioare sunt placate cu granit cu grosimea de 3 cm, iar glafurile interioare sunt din marmură. Ansamblul rezidențial are organizate un număr de 248 de locuri de parcare, toate sunt supraterane. Fiecare bloc locativ din acest ansamblu este înconjurat de spații verzi amenajate și în incinta complexului pentru preșcolari funcționează o grădiniță, de asemenea este organizat un loc de joacă pentru copii la aer liber. Și teritoriul complexului dispune de monitorizare.

Cum sunt descrise apartamentele?

Ansamblul rezidențial „Bălcescu Residence” prezintă pe piața imobiliarelor noi din Pitești un număr total de 224 de apartamente, care sunt împărțite în garsoniere elegante cu suprafața de la 49 mp, apartamente cu 2 camere împărțite în 3 tipuri de scheme, toate cu terase incluse, cu suprafața de la 81 mp, locuințele generoase cu 3 camere dispun de un spațiu de la 97 mp. Dormitoarele locuințelor sunt dotate cu dressing și există câte o cămară pentru depozitare. Apartamentele sunt propuse în vânzare complet finisate și se predau cumpărătorilor finisate „la cheie”, sunt finisate cu materiale de import: cu gresie și faianță porțelanată italiană, ușile interioare și ușa de la intrare sunt montate și sunt oferite de de compania Nusco Grup Napoli. Absolut toate obiectele sanitare care sunt instalate în camerele de baie sunt de la Villeroy & Boch, bateriile de la Hansgrohe. Toate apartamentele locative sunt racordate la apă, curent, gaz, canalizare și CATV. Este sistem individual de încălzire pentru fiecare apartament, care este dotat cu câte o centrală termică Viessmann.

Accesați acum pagina web a Complexul locativ „Bălcescu Residence” și vedeți cât mai multe detalii și amănunte despre locuințele noi.

Acest proiect mai este numit și Balcescu Residence Pitești.

Unde se află Balcescu Residence?

bd. Nicolae Bălcescu.

Termen de finalizare Balcescu Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Balcescu Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Balcescu Residence din Pitești?

Dezvoltătorul Balcescu Residence este – Balcescu Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC