Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Harmony Residence
în Corbeanca

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Cantonului, 62, Corbeanca, Ilfov

Harmony Residence pe hartă Corbeanca

str. Cantonului, 62, Corbeanca, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termica marca Vaillant
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+M/ P+1+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din caramida și rigips

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane3 m
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe154–185 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul de imobile „Harmony Residence” se află localizat pe strada Cantonului, la numărul 62, comuna Corbeanca, județul Ilfov. Casele locative se învecinează cu Pădurea Felix și oferă locatarilor un ambient plăcut cu aer curat și multă verdeață.

De la complexul de locuințe sunt de parcurs circa 2 km până la Primăria Corbeanca, la aceeași distanță se află farmacie, ATM și sunt doar 1300 de metri până la market-ul Mega Image și distanța până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” este 12,5 km.

De la vile până la Piața Victoriei din București sunt de parcurs cu mașina 18,7 km, Gara de Nord se află la o distanță de 19,4 km, iar până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt de parcurs 12,2 km și până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu este o distanță de 16,8 km.

Prezentarea complexului imobiliar

Proiectul locativ „Harmony Residence” este compus din vile individuale. Casele sunt construite cu aspecte moderne cu două regimuri de înălțime: cu Parter plus o Mansardă și cu Parter plus un Etaj și plus o Mansardă.

Imobilele sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate cu folosirea materialelor de calitate de lux. Structura imobilelor constă din beton armat și este bazată pe fundații cu adâncimea de 1,5 mp și construcțiile dispun de plăci din beton armat peste parter și etaj și au pereți din cărămidă cu grosimea de 30 mp, iar toate compartimentările interioare sunt formate din plăci de rigips. Plăcile de peste etaje a vilelor sunt placate cu vată bazaltică de 100 mm și pe exterior casele individuale sunt izolate termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Tâmplăria exterioară instalată la imobile este cu profil PVC de calitate Premium de la firma Gealan de culoare Mooreiche și geam termopan Saint Gobain de tip „4 season”, cu acoperire low-e și cu feronerie Roto, cu mânere Secustik Titan mat și plus sunt instalate plase împotriva țânțarilor. Casele sunt acoperite cu învelitoare de la Tondach și sunt instalate toate jgheaburile și burlanele pentru preluarea apelor pluviale.

Parcarea din complexul locativ „Harmony Residence” este prevăzută supraterană, cu spații speciale pavate pentru două locuri de parcare în curtea personală. Accesul auto în curte se face prin porți forjate cu telecomandă și deschidere culisantă. Fiecare proprietate locativă este despărțită de vecini și este îngrădită cu gard din lemn masiv de culoare maro.

Prezentarea vilelor

Complexul „Harmony Residence” este compus din 8 vile individuale, toate cu curți private și cu suprafețele terenurilor proprii de 420 mp și 478 mp, unde este dedicat loc special pentru gril, pentru zona de agrement și pentru spații verzi și gazon. Toate proprietățile locative sunt proiectate cu scheme funcționale și confortabile și toate dispun de terase generoase cu suprafețele de 45 mp și de 55 mp, sunt finisate cu travertin (la terase există posibilitatea de a folosi un spațiu pentru depozitare).Vilele sunt proiectate cu scheme cu 4 camere cu suprafața construită de la 154 mp și 185 mp. Locuințele sunt prevăzute cu înălțimea liberă a tavanelor de 3 metri și au instalată țeavă de fum pentru șemineu, care este placată cu piatră naturală.

Pentru finisarea pardoselilor din locuințe este folosit parchetul triplu stratificat pe pardoseli, trepte finisate cu travertin. Sistemul de încălzire se compune din centrală termică de marca Vaillant cu putere de 23 KW și 28 KW (în dependență de suprafața vilei) instalată și radiatoare din oțel instalate și complet conectate.

Apa din locuințe este dobândită din puț forat de la adâncime mare și sistemul de canalizare este prezentat cu stație de epurare individuală. La imobile este racordare la gaz și la sistemul de alimentare cu curent electric.

Ansamblul de locuințe „Harmony Residence” este prezentat de către Dezvoltatorul „TC Design Construct”.

Sunteți invitați să vizitați pagina web a complexului locativ „Harmony Residence”, pentru a vă informa cu alte detalii despre schițele caselor, finisajele folosite și unde sunt afișate toate contactele directe către Dezvoltator.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Harmony Residence Corbeanca.

Unde se află Harmony Residence?

str. Cantonului, 62, Corbeanca, Ilfov.

Termen de finalizare Harmony Residence?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4, Vila 5, Vila 6, Vila 7, Vila 8 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Harmony Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Harmony Residence din Corbeanca?

Dezvoltătorul Harmony Residence este – TC Design Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC