Previzualizare foto – fotografie originală aici

Grunwald Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Parang, 7, zona Ghiroda, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
str. Parang, 7, zona Ghiroda, Timișoara (9 apartamente cu 2 camere)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 1
Indisponibil

Grunwald Residence pe hartă Timișoara

str. Parang, 7, zona Ghiroda, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket, spațiu de joacă pentru copii, scoala
🟧 Încălzirecentrală termică proprie cu gaz
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente14
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase individuale si apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Înălțime plafoaneapartamente P+2E și case P+E
🟧 Număr camere2‑camere 3‑camere 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe74.4–208 m²

Despre ansamblu rezidențial

Cartier locativ amplasat foarte pozitiv

Cartierul rezidențial „Grunwald Residence” se află localizat în comuna Ghiroda din județul Timiș, pe strada Parâng, nr. 7 și strada Piatra Graiului, nr. 11 (imediat în spatele reprezentanței Peugeot) la doar 8,4 km de la centrul orașului Timișoara (Piața Victoriei). Zona de amplasare a complexului locativ este nepoluată, se află localizată la liniște între natură și oraș.

Accesul către complexul locativ se efectuează din strada Calea Lugojului. La o distanță de numai 200 de metri de la case se află stațiile mijloacelor de transport în comun, unde circulă autobuze și troleibuz și de la complex este acces facil către Șoseaua de centură. Până în centrul orașului Timișoara se ajunge în 12 minute și distanța de la case până la Primăria Ghiroda și Școala Gimnazială este de aproximativ 1100 metri, unde se ajunge pe jos în maxim 14 minute. Sunt 6,1 km până la Grădina Zoologică din Timișoara, în apropiere de carter funcționează supermarket-ul Lidl (550 de metri) și nu departe se află Pădurea din Ghiroda. Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” se află la o distanță de 5,1 km de la cartierul locativ „Grunwald Residence”.

Cartier locativ similar cu Viena

Proiectul rezidențial „Grunwald Residence” este compus din case de tip „Townhouse” și „Duplex”. Regimele de înălțime al imobilelor este mic, cu Parter plus 2 etaje cu doar 5 apartamente la fiecare nivel și case cu Parter plus un Etaj.

Structura caselor este efectuată cu pereți din cărămidă de tip Porotherm și grosimea închiderilor este de 30 cm pe exterior pe stâlpi de rezistență realizați din beton armat cu plăci, grinzi și planșee. Iar pentru pereții interiori grosimea este prevăzută de 25 cm, ce asigură un nivel foarte înalt de izolare fonică. Pentru sistemul exterior de izolare termică este folosit polistirenul de 100 mm. Calitatea lucrărilor este asigurată de materialele durabile folosite la construcție de profesioniști și de utilizarea tehnologiilor germane. Geamurile instalate sunt termopane cu 5 camere, cu profil Performer și cu feronerie Schuring.

Complexul rezidențial prevede o curte comună, care este împrejmuită și beneficiază de diverse spații verzi, de gazon, unde pentru copii sunt organizate locuri de joacă. Spații special dedicate pentru interes comercial. Și parcările comune, la fel sunt amenajate în curtea interioară a blocului. Iar curțile sunt complet îngrădită cu garduri din lemn de culoarea stejarului. Căile de acces și aleile pietonale din complex și către complex sunt pavate și este instalat sistemul de iluminat stradal. Dumneavoastră puteți achiziționa o locuință cu sau fără garaj. Locuințele sunt preechipate pentru instalarea sistemului de alarmă.

Locuințe armonioase

Complexul rezidențial „Grunwald Residence” este compus din apartamente cu 2 și 3 camere și din case drăguțe cu 3, 4 și 5 camere. Suprafața apartamentelor cu două camere este de 74,4 mp, iar apartamentele cu trei camere sunt oferite pe piața cu suprafața de 114 mp. Casele sunt prezentate cu spații de la 140 mp și până la 208 mp. Toarte unitățile locative se predau finisate - la cheie, sunt nemobilate, dar cu toate finisajele prezentate de la firme italiene și germane, spre exemplu gresia și faianța placată în camerele de baie și bucătării sunt de producere italiană, iar parchetul și ușile interioare sunt din Germania.

La instalațiile termice au fost folosite țevile din cupru și la fel pentru toate instalațiile electrice este folosit cablul din cupru și toate prizele și întrerupătoare sunt instalate și sunt de la firma Legrand. Camerele de baie sunt finisate și au instalate obiecte sanitare de import (acestea sunt de o calitate foarte bună). Sunt dotate centrale termice individuale pe gaz, de marcă italiană individual pentru fiecare casă sau apartament. În fiecare casă este condusă țeava de gaze, este racordare la sistemele de aprovizionare cu apă și canalizare, sistemul de amenajare cu curent electric la fel este branșat, toate utilitățile sunt racordate de la rețelele orășenești.

Este instalat cablaj pentru TV și pentru telefonie, fiecare locuință beneficiază de internet prin fibră optică. Cumpărătorii profită de o consultanță financiară gratuită din partea Dezvoltatorului între relațiile cu băncile și locuințele pot fi achiziționate și prin programul de creditare guvernamental „Prima Casă”. Dacă doriți să programați o vizionare la casele și apartamentele complexului rezidențial și să vedeți personal toate facilitățile locuințelor și să aflați restul informațiilor și detaliilor, sunteți așteptați cu drag să vizitați site-ul web al ansamblului locativ „Grunwald Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Grunwald Residence Timisoara.

Unde se află Grunwald Residence?

str. Parang, 7, zona Ghiroda, Timișoara.

Termen de finalizare Grunwald Residence?

9 apartamente cu 2 camere, 6 apartamente cu 3 camere, case cu 3, 4, 5 camere, 3 apartamente cu 2 camere+2 apartamente cu 3 camere – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Grunwald Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Grunwald Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Grunwald Residence este – Grunwald.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC