Previzualizare foto – fotografie originală aici

Uberland Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Infrățirea, 67, zona Giarmata Vii, comuna Ghiroda, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Infrățirea, 67, Timișoara (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil
Faza construcție
str. Infrățirea, 67, Timișoara (Bloc 2)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Uberland Residence pe hartă Timișoara

str. Infrățirea, 67, zona Giarmata Vii, comuna Ghiroda, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de parcare inclus în preț
🟧 Încălzirecentrala termică proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din caramida

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–75 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

În județul Timiș, comuna Ghiroda, într-o zonă în plină dezvoltare din satul Giarmata Vii, pe strada Înfrățirea, la numărul 67 se amplasează complexul rezidențial „Uberland Residence”. În apropiere de locuințe se află supermarket-ul Profi, este o farmacie, nu departe se află un teren de fotbal și este căminul cultural Giarmata Vii.

La o mică distanță se află stația de autobuz și de la complexul de locuințe „Uberland Residence” sunt de parcurs doar 9,8 km până la Piața Victoriei din Timișoara și este o distanță de numai 3,2 km până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”.

Prezentarea ansamblului imobiliar

Ansamblul locativ „Uberland Residence” dispune de două blocuri egale cu un regim de înălțime: Parter plus Două Etaje și plus un Etaj Retras.

Structura de rezistență a blocurilor se bazează pe fundații din grinzi încrucișate și beton de calitate superioară. Suprastructura constructivă a imobilelor este realizată din cadre, stâlpi, grinzi și plăci din beton armat și toate închiderile exterioare și compartimentările interioare sunt formate din zidărie din cărămidă cu capacități sporite termice și fonice - Porotherm. Grosimea pereților exteriori este de 25 cm și pe partea exterioară a cărora este aplicat fiabil un sistem termic calitativ cu grosimea de 10 cm și densitate EPS80. Pentru păstrarea temperaturii constante și liniștei în interiorul locuințelor un rol important joacă calitatea tâmplăriei exterioare instalate la blocuri, aceasta dispune de geamuri termopane instalate în trei foi și are profil pentacameral PVC de la Salamander. Și ambele clădiri dispun de certificate energetice de clasa – A. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă și gri și au dotate elemente de design din plăci de lemn Wenghe, care au un rol nu numai estetic dar și asigură terasele cu umbră. Acoperișul clădirilor locative este de tip placă hidroizolată din beton. Spațiile comune din ambele blocuri sunt finisate, sunt placate cu plăci ceramice antiderapante și sunt instalate balustrade pe casa scării.

Spațiile comune aferente blocurilor rezidențiale „Uberland Residence” sunt amenajate și toate locurile de parcare din complexul rezidențial sunt prevăzute terestre, iar câte un loc de parcare este inclus în prețul apartamentului achiziționat de Dvs. Și toate străzile de acces către complex sunt iluminate și asfaltate.

Amenajarea apartamentelor

Complexul locativ „Uberland Residence” are prevăzute în incinta blocurilor sale un număr de 24 de unități locative cu scheme ideal gândite cu una, 2 și 3 camere generoase și bucătării de tip – Open Space. Suprafața utilă a locuințelor începe de la 37 mp și ajunge până la 75 mp. Tote apartamentele beneficiază de balcoane confortabile și dispun de spații de depozitare în incintă.

Proprietățile locative sunt complet utilate și finisate cu materiale moderne la cele mai înalte standarde de calitate și se predau în folosință beneficiarilor în versiune de finisare – la cheie. În interiorul locuințelor, în dependență de tipul încăperii, toate pardoselile sunt placate cu gresie sau cu parchet laminat. Pereții camerelor de baie și peretele de lucru de la bucătărie este placat cu faianță, iar pereții camerelor sunt prelucrați cu tencuială și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă de culoare albă. Culoarea și modelele gresiei, faianței și a parchetului sunt prezentate la alegerea viitorilor locatari. La fel la alegere sunt oferite de la firma Porta Doors toate ușile interioare instalate. Iar ușa exterioară (de la intrare în apartament) este metalică cu antiefracție.

Sistemul termic este individual cu centrale termice proprii pentru fiecare apartament aparte și cu calorifere instalate. Instalațiile sanitare sunt conduse și conectate la obiectele sanitare moderne din camerele de baie. Toate apartamentele sunt proiectate cu predispoziții pentru instalarea sistemului de aer climatizat. Instalațiile electrice sunt montate în apartamente prin tuburi protectoare. Și sunt prize pentru CATV și internet. Ambele blocuri rezidențiale sunt racordate la toate utilitățile generale și fiecare unitate locativă este dotată cu contoare individuale pentru gaz și curent electric, sunt apometre instalate, este apă și sistem de canalizare.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Uberland Residence” este compania DAAC Uberland Residence, care are o experiență de mai mult de 5 ani și face parte din grupul imobiliar „AVA Home Building”. Dezvoltatorul acceptă orice metodă de finanțare și toți cumpărătorii pot profita de servicii de consultanță gratuită. De asemenea în dependență de suma avansului plătit sunt oferite reduceri plăcute.

Pentru a afla mai multe detalii despre apartamente, vă invităm să treceți direct pe web pagina complexului rezidențial „Uberland Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Uberland Residence Giarmata 7.

Unde se află Uberland Residence?

str. Infrățirea, 67, zona Giarmata Vii, comuna Ghiroda, Timișoara.

Termen de finalizare Uberland Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Uberland Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Uberland Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Uberland Residence este – New Home.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC