Previzualizare foto – fotografie originală aici

Goya Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Gloria, zona Giroc, Timișoara

Goya Residence pe hartă Timișoara

str. Gloria, zona Giroc, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă,
🟧 Încălzirecentrala termica Immergas, incalzire în pardoseala Purmo
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente38
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcare un loc de parcare exterioară inclus in pret, EV Fast Charger pentru masini electrice
🟧 Securitatesupraveghere video, control acces
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38.14–101.45 m²

Despre ansamblu rezidențial

Așezare complex

Ansamblul rezidențial „Cartier Gloria” este amplasat într-o zonă rezidențială nouă, pe strada Gloria în orașul Timișoara. În vecinătate cu acest complex locativ se află liceul Giroc, este școala generală Giroc, grădiniță și minimarket, precum și stație de autobuze.

Prezentarea complexului

Ansamblul rezidențial „Cartier Gloria” este privat și este securizat cu control de acces la cele patru blocuri de apartamente. Fiecare corp de imobil este construit cu un parter și cu 2 etaje locative. Blocurile locative sunt construite din materiale de calitate superioară cu o structură constructivă, care respectă reglementările și normele legale de siguranță. Umplutura pereților este efectuată din cărămidă Porotherm robust portantă Wienerberg cu o structură de rezistență din beton. Exteriorul clădirilor este izolat termic cu polistiren cu grosimea de 10 cm cu densitatea 80. Tâmplăria montată la blocuri este din lemn cu geam termopan și este oferită cu o garanție de 10 ani. Pentru fiecare apartament din complexul „Cartier Gloria” este prevăzut și inclus în preț câte un loc de parcare securizat într-un perimetru închis. În curtea privată sunt amenajate cu echipament de joacă spații pentru copii. Curtea este împrejmuită și deține zone plantate cu gazon. Pentru transportul locatarilor de tip hibrid sau autovehicule electrice este instalat un încărcător de tip EV Fast Charger pentru încărcare de tip AC de 43 kwh. Accesul către complex se efectuează prin străzi asfaltate și iluminate. Poarta de acces este cu telecomandă.

Înfățișarea apartamentelor

În Cartierul Gloria sunt oferite un număr de 38 de unități locative. La dispoziția cumpărătorilor sunt apartamente cu 2-3 camere și garsoniere. Locuințele sunt percepute cu suprafața de la 38,14 mp până la 101,45 mp. Absolut toate locuințele sunt complet finisate „la cheie” și finisate cu materiale de clasă Premium. Pereții interiori sunt prelucrați și tencuiți cu materiale ecologice și sunt zugrăviți cu vopsea lavabilă de clasă Premium STO + Tifel. Sunt placaje cu gresie și faianță de proveniență italiană. Parchetul placat este din lemn - stejar - Haro de producere germană. Grupurile sanitare sunt complet utilate și sunt dotate cu mobilier. Fiecare apartament dispune de câte un balcon sau de câte o terasă, care este amenajat (ă) cu lemn Deck. Sistemul de încălzire a apartamentelor este montat prin pardosea și dispune de o garanție de 24 de ani plus câte o centrală termică în condensații individuală pe apartament Imergass cu garanție de 6 ani. În locuințele complexului „Cartier Gloria” este cel mai bun internet prin fibră optică și cu cea mai bună viteză de 1 Gigabit precum și cele mai bune servicii de telecomunicații din România. Sunt conexiuni la rețeaua de gaze, la canalizare, curent electric și la apeduct. Sunt dotate contoare individuale și locuințele dispun de interfoane.

Dezvoltatorul complexului locativ „Cartier Gloria” este compania „Goya Residence”.

Pentru a cumpăra un apartament nou din Ansamblul rezidențial „Cartier Gloria”, accesați pagina dezvoltatorului pentru a afla mai multe detalii și despre toate metodele de plată acceptate.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Cartier Gloria.

Unde se află Goya Residence?

str. Gloria, zona Giroc, Timișoara.

Termen de finalizare Goya Residence?

Gloria Corp A, Gloria Corp B, Gloria Corp C, Gloria Corp D – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Goya Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Goya Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Goya Residence este – Goya Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC