Previzualizare foto – fotografie originală aici

Goya Residence
în Timișoara

Prețul / m2
de la ‍1 286 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
Str. Gloria, zona Giroc, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Gloria Corp D
3 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2021

Schițe și prețuri în Goya Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 19 martie 2023
Case 3 camerede la 116.57 m2de la ‍1 287 € +TVA / m2de la ‍150 000 € +TVA

Goya Residence pe hartă Timișoara

Str. Gloria, zona Giroc, Timișoara

Ipoteca pentru Goya Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiloc de joacă,
🟧 Încălzirecentrala termica Immergas, incalzire în pardoseala Purmo
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente38
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcare un loc de parcare exterioară inclus in pret, EV Fast Charger pentru masini electrice
🟧 Securitatesupraveghere video, control acces
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38,14–101,45 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare complex

Ansamblul rezidențial „Cartier Gloria” este amplasat într-o zonă rezidențială nouă, pe strada Gloria în orașul Timișoara. În vecinătate cu acest complex locativ se află liceul Giroc, este școala generală Giroc, grădiniță și minimarket, precum și stație de autobuze.

Prezentarea complexului

Ansamblul rezidențial „Cartier Gloria” este privat și este securizat cu control de acces la cele patru blocuri de apartamente. Fiecare corp de imobil este construit cu un parter și cu 2 etaje locative. Blocurile locative sunt construite din materiale de calitate superioară cu o structură constructivă, care respectă reglementările și normele legale de siguranță. Umplutura pereților este efectuată din cărămidă Porotherm robust portantă Wienerberg cu o structură de rezistență din beton. Exteriorul clădirilor este izolat termic cu polistiren cu grosimea de 10 cm cu densitatea 80. Tâmplăria montată la blocuri este din lemn cu geam termopan și este oferită cu o garanție de 10 ani. Pentru fiecare apartament din complexul „Cartier Gloria” este prevăzut și inclus în preț câte un loc de parcare securizat într-un perimetru închis. În curtea privată sunt amenajate cu echipament de joacă spații pentru copii. Curtea este împrejmuită și deține zone plantate cu gazon. Pentru transportul locatarilor de tip hibrid sau autovehicule electrice este instalat un încărcător de tip EV Fast Charger pentru încărcare de tip AC de 43 kwh. Accesul către complex se efectuează prin străzi asfaltate și iluminate. Poarta de acces este cu telecomandă.

Înfățișarea apartamentelor

În Cartierul Gloria sunt oferite un număr de 38 de unități locative. La dispoziția cumpărătorilor sunt apartamente cu 2-3 camere și garsoniere. Locuințele sunt percepute cu suprafața de la 38,14 mp până la 101,45 mp. Absolut toate locuințele sunt complet finisate „la cheie” și finisate cu materiale de clasă Premium. Pereții interiori sunt prelucrați și tencuiți cu materiale ecologice și sunt zugrăviți cu vopsea lavabilă de clasă Premium STO + Tifel. Sunt placaje cu gresie și faianță de proveniență italiană. Parchetul placat este din lemn - stejar - Haro de producere germană. Grupurile sanitare sunt complet utilate și sunt dotate cu mobilier. Fiecare apartament dispune de câte un balcon sau de câte o terasă, care este amenajat (ă) cu lemn Deck. Sistemul de încălzire a apartamentelor este montat prin pardosea și dispune de o garanție de 24 de ani plus câte o centrală termică în condensații individuală pe apartament Imergass cu garanție de 6 ani. În locuințele complexului „Cartier Gloria” este cel mai bun internet prin fibră optică și cu cea mai bună viteză de 1 Gigabit precum și cele mai bune servicii de telecomunicații din România. Sunt conexiuni la rețeaua de gaze, la canalizare, curent electric și la apeduct. Sunt dotate contoare individuale și locuințele dispun de interfoane.

Dezvoltatorul complexului locativ „Cartier Gloria” este compania „Goya Residence”.

Pentru a cumpăra un apartament nou din Ansamblul rezidențial „Cartier Gloria”, accesați pagina dezvoltatorului pentru a afla mai multe detalii și despre toate metodele de plată acceptate.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Goya Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Cartier Gloria.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Goya Residence în Timișoara?

Se oferă spre vânzare case 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Goya Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 286 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Goya Residence în Timișoara?

Modalități de plata în Goya Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Goya Residence?

Gloria Corp A, Gloria Corp B, Gloria Corp C, Gloria Corp D – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC